Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Confirm acest lucru! Foarte prompti si foarte serviabili!odoctee scrie:Ai incercat pe fox spares si nu ai gasit?
Ai un formular de contact acolo, eu cand am avut nevoie de piesa pt sky pod am luat legatura cu fox international pe facebook, comunicarea a fost foarte buna.
toate bune, adrian
Nu am apucat sa le scriu, dar, despre senzorii Eos-R ce ti-au spus? In legatura cu carcasele, hard-case si alte elemente?PallBogdan scrie:Confirm acest lucru! Foarte prompti si foarte serviabili!odoctee scrie:Ai incercat pe fox spares si nu ai gasit?
Ai un formular de contact acolo, eu cand am avut nevoie de piesa pt sky pod am luat legatura cu fox international pe facebook, comunicarea a fost foarte buna.
toate bune, adrian
Unele, da, altele, poate, la mica diferenta. Sa-ti dau un exemplu, tripod-ul Fox costa la ei 29,99 £, aici mi-ai zis ca-l aduce cu 138 lei, 30 £ costa vreo 176 lei(pret de catalog, fara transport inclus), acum, cu cursul, 170. Acum, ramane de vazut, daca nu e promotional, daca ii fac reclama...PallBogdan scrie:Vezi ca faci o confuzie...nu o sa-ti aduca sub pretul foxint.com...o sa iti aduca putin mai ieftin decat pretul de raft din magazinele din Romania!