Solicitare Foxint.com

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
freespirit
pescar de competitie
Puncte: 0

Solicitare Foxint.com

Mesaj de freespirit »

Dupa ce am observat ca nu sunt singurul care mai cauta diverse elemente componente ale unor produse Fox care fac parte din modelele vechi, care nu se mai gasesc in stoc, ma gandesc sa trimit o solicitare catre producator, multe sunt pentru produse premium, care ar trebui sa beneficieze de piese de schimb, mai ales din partea unui producator de talia Fox, asa ca am deschis acest topic pentru a ne aduna mai multi, pentru a avea mai multa "greutate" in fata producatorului respectiv. Orice piesa sau componenta Fox pe care nu o mai gasiti, va invit sa o precizati aici si sa o adaugam la solicitarea pe care o voi trimite dupa ce stabilim impreuna momentul.
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

odoctee
Moderator

Re: Solicitare Foxint.com

Mesaj de odoctee »

Ai incercat pe fox spares si nu ai gasit?
Ai un formular de contact acolo, eu cand am avut nevoie de piesa pt sky pod am luat legatura cu fox international pe facebook, comunicarea a fost foarte buna.
toate bune, adrian
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

PallBogdan
pescar de competitie

Solicitare Foxint.com

Mesaj de PallBogdan »

odoctee scrie:Ai incercat pe fox spares si nu ai gasit?
Ai un formular de contact acolo, eu cand am avut nevoie de piesa pt sky pod am luat legatura cu fox international pe facebook, comunicarea a fost foarte buna.
toate bune, adrian
Confirm acest lucru! Foarte prompti si foarte serviabili!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Multumesc, Adrian, ideea este ca, pe de-o parte, am gasit un magazin la noi(in Valcea), care aduce orice au in UK, chiar cu preturi mai mici decat pretul de pe site-ul foxint.com, pe de alta parte, cum am spus, la produsele mai vechi, gen Fox Eos si altele, ba, chiar si la unele noi, sau, care se mai produc si se mai comercializeaza inca, vezi talpile pentru Sky-Pod si cuiele, si stabilizatiarele cu elastic si cleme, ma rog, multe altele, nu le au, nu se mai pomeneste nimic despre ele, aud, doar, ca se mai produc la comenzi mai mari...pai, atunci, sa le adune, macar, comenzile...asa, m-am gandit sa le centralizam aici, cat se poate, de la noi, si sa le trimitem odata, cand/daca se aduna suficient de multe...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

PallBogdan scrie:
odoctee scrie:Ai incercat pe fox spares si nu ai gasit?
toate bune, adrian
Confirm acest lucru! Foarte prompti si foarte serviabili!
Nu am apucat sa le scriu, dar, despre senzorii Eos-R ce ti-au spus? In legatura cu carcasele, hard-case si alte elemente?

PallBogdan
pescar de competitie

Solicitare Foxint.com

Mesaj de PallBogdan »

Vezi ca faci o confuzie...nu o sa-ti aduca sub pretul foxint.com...o sa iti aduca putin mai ieftin decat pretul de raft din magazinele din Romania!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

PallBogdan scrie:Vezi ca faci o confuzie...nu o sa-ti aduca sub pretul foxint.com...o sa iti aduca putin mai ieftin decat pretul de raft din magazinele din Romania!
Unele, da, altele, poate, la mica diferenta. Sa-ti dau un exemplu, tripod-ul Fox costa la ei 29,99 £, aici mi-ai zis ca-l aduce cu 138 lei, 30 £ costa vreo 176 lei(pret de catalog, fara transport inclus), acum, cu cursul, 170. Acum, ramane de vazut, daca nu e promotional, daca ii fac reclama... :lol: ...glumesc, doar citez ce mi-a spus omul.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”