Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Vrei sa faci bisnita?pescarusull scrie:As vrea si eu 4 ultegre din alea cu bucsa de de kkt cum spune colegul.
Ii dau eu 4 diamant pe ele.(nu le am dar pt asa un schimb... direct la cumparaturi ma duc)
Cum ai ajuns tu la concluzia cu pescar adevarat??? Sunt tare curios... Oare cum sunt cei falsi??balan petrica scrie:daca esti pescar cu adevarat,nu o sa tai niciodata bucsa aceea.....
daca reusesti sa o tai.............atunci problema este la tine......
este foarte bine ca unii prefera marcile alea din dragon,altfel ar murii de foame chinezii...
nu mai incercati acest gen de comparatii ...shimano este nr 1 in mulinete urmat de daiwa...
restul sunt restul.....
In ceea ce priveste materialele (ma refer la cele exterioare... inca nu am desfacut mulinetele) sunt total diferite... difera tot de la fluturele mulinetei, tambur cu buza titanizata + tambur de rezerva pt. fire groase, carcasa pana si sarma de la galet. Frana nici nu se poate compara... la affinity ai frana rapida pe cand la adonis invarti ceva pt a inchide si deschide (asta se datoreaza discurilor din tambur care la penn sunt din metal si carbon iar la adonis sunt pasla si metal).Wily scrie:care ar fi diferenta majora intre penn affinity si adonis 7000? Brandul sau materialele din ce e facuta? Am inteles ca mecanismul este identic chiar...