Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
La un azil de nebuni .. o baba pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor. In curbe se inclina baba pe 2 roti .. O opreste un nebun si o intreaba :
- Aveti permis de conducere ? Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe ..
Mai incolo o opreste un alt nebun si o intreaba :
- Aveti verificarea tehnica? Baba ii da o hartie de la un pachet de guma..si merge mai departe.
Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun , gol, cu p..a sculata ... la care baba ofteaza:
- Of ... iara trebuie sa suflu in fiola ...
Intr-un autobuz, care este ultra aglomerat, urca doi studenti, unul pe usa din fata, celalalt pe usa din spate. Cel din fata striga catre cel din spate:
-Costele, unde are ma femeia parul cret?
In spate sunt doua doamne grase si simandicoase, care se foiesc nelinistite, vadit deranjate de ce ar putea raspunde Costel.
In picioare langa doamne un politist.
-Sub brat – raspunde Costel.
-Si mai unde au par cret?
Doamnele se foiesc din nou.
-In cap.
-Si mai unde, ma?
Una din doamne:
-Domnule politist, va rog luati atitudine, e impardonabil!
Politistul raspunde plin de el:
-Lasati, doamna, numai sa pronunte el cuvantul “......”, ca-i pup una cu pulanu’ peste coaie, de-l ustura si-n popou vreo doua zile!
Un individ e nevoit sa opreasca masina din cauza unui blocaj al traficului. Deodata, cineva ii bate in geam: - Domnule, teroristii au ocupat Parlamentul Romaniei si cer 10 milioane de dolari rascumparare ca sa-i elibereze pe parlamentari. Altfel, ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem o cheta. - Bine si cat da fiecare? zice soferul. - Cam 4-5 litri...
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.
Tiganul se hotaraste sa fuga peste granita. Surprins la trecerea frontierei de granicer se preface ca-si face treburile.
-Ce faci tu aicea ?
-O ! Pai ma scuzati domnule ofiter, ma usuram.
-Minti, in spatele tau e doar rahat de caine !
-Ce sa-i faci, viata de caine, rahat de caine
Intr-o seara, toti fratii Alinutei radeau, doar Alinuta plangea.
-De ce plangi Alinuta ? intreaba tatal
-Fratii mei au aruncat-o pe mama de la balcon! spuse Alinuta printre suspine.
-Si tu de ce plangi ?
-Nu am vazut faza !
Un copil catre tatal lui:
-Tati, imi cumperi o palarie ?
-Nu, lasa-ma in pace !
-Hai, tati, te rooog !
-Daca nu taci, iti rup capu’ !
-Da, sigur, numa’ ca sa nu-mi cumperi palarie…
Alinuta o intreaba pe bunica ei:
-Bunico, ai avut vreodata un amant ?
-Doamne, Dumnezeule !! striga bunica urcand repede in pod, unde descuie un dulap si cade un schelet…
Doua vecine stau de vorba:
-Sunt foarte ingrijorata, spune una dintre ele.
Sotul meu s-a dus la rau sa inece pisoiul.
-Ei, si de ce esti asa de ingrijorata ?
-Pisoiul s-a intors acum o ora…
Compania Adobe a hotarat ca versiunile noi de Photoshop distribuite in Romania vor salva fisierele in format .pdl nu .psd ca pana acum.
Mircea Geoana a completat declaratia lui Traian Basescu: "Iarna nu-i ca vara, dimineata nu-i ca seara!"
Mircea Geoana nu e un prostanac si jumatate, e un prostanac si 49,62%.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
Barbatul: Sunteti asa de bun sa ne priviti in timp ce facem sex?
Terapeutul se uita mirat la ei, dar aproba. Cind perechea a fost
gata,
terapeutul face remarca: Imi pare rau, dar nu am vazut nimic
deosebit la
Dvs.. si cere onorariul de 80 € pentru sedinta...
In urmatoarele saptamini se repeta povestea, de doua ori pe
saptamina vine
perechea... sex... 80 de euro..
Peste citeva saptamani intreaba terapeutul: Ma scuzati de
intrebare, dar ce
incercati dvs sa descoperiti?
Barbatul: Nimic! Dar ea este casatorita, la ea nu putem. Eu sunt
casatorit,
nici la mine nu putem. In Holliday Inn vor 150 € pentru o zi, in
Radisson
360 €, pe cind daca venim aici, avem un alibi, costa numai 80 €
si mai
primim de la asigurarea medicala 67,50 € inapoi...
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.