salutare....merci frumos!!!DumiD scrie:Ideea unei astfel de comparatii a fost pentru a avertiza pescarii incepatori ca nu umbla cainii cu covrigi in coada daca scrie shimano pe ei. Raport pret/ calitate sunt execrabile, se pot strica dupa doar 1 partida, niste mizerii. Nu or fi Tokushima la fel de bune, dar in mod sigur ultegrele cu bucsa de ceara sunt aproape la fel de proaste, asta era ideea, nu stiu de unde a scos-o Petrica ca as recomanda tokusima-focusima. Apropos, la multi ani Petrica !
nu imi mai dau cu parerea,pentru ca se simte jignit domnul romanraul.....
sunt perfect de acord ca aceea piesa ar fi putut fi facuta cum trebuie,si ca si mie mi-ar fi placut sa nu trebuiasca sa stau sa am grija dupa fiecare aruncare,dar pana la a spune ca sunt proaste,e drum lung....nu uitati ca si bblc ci4 are ,si ultegra xtb ci4 are,pe langa celelalte modele....si vb de niste mulinete foarte vandute si folosite de majoritatea pescarilor ffff buni...
hai sa incheiem subiectul....eu cel putin asta o sa fac....salutare si fire intinse....mai bine ne vedem pe balti decat aici......