Penn Affinity vs Ultegra(ABCD)

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mrs
Puncte: 0

Re: Penn Affinity vs Ultegra(ABCD)

Mesaj de mrs »

SEPY31 scrie:
Albert scrie:
SEPY31 scrie: Harrison Trebuchet si hakuyo class sunt pari daca au 4 lbs?
..pentru mine da. Inca n-am gasit niciun motiv pentru care ar fi nevoie sa folosesc lansete asa puternice. Nici macar de 3.5lbs. Pentru altii e fix ce trebuie. Doar ca putini stiu sa le foloseasca. Dar asta-i alta discutie. Dar daca tot e off topic aici explica-mi cum vezi tu utilitatea si folositea lansetelor de 4lbs. Indiferent de marca.
este simplu . pe standul 7 sau 25-26 la peris cum iei malul cand ai 170 m cu o lanseta de 3lbs? ma indoiesc
https://youtu.be/Y3PX74gr9RM :mrgreen:

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Voi dati 170 de metri cu boilies, ac si momitor ?
Daca-mi mai spuneti ca puneti si saculet solubil deja incep sa cred ca e ceva in neregula cu modul meu de a arunca.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Albert scrie:
DumiD scrie: Ai grija daca raspunzi, cu 7 citate, sa renunti la standardele duble ca iar te fac de ras, te trimit direct la circul globus sa jonglezi cu banane
Bai mucosule vezi-ti de idioteniile tale si plimba ursu'. Inafara smardoieli si cretinitati nu stii sa scrii si altceva? Io-ti spun ca pescuiesti prost iar tu, incapabil sa intelegi ce scriu, incerci sa fii coclete jmeker. Nu mai persevera in labareli d-astea ca te trimit io de unde nici naiba nu te mai scoate.
Usor colegu', sa nu faci atac cerebral. Cum ramane cu combaterea postarilor nu a userilor? Esti cel mai mare ipocrit de pe acest forum, prost si fudul, combinatia letala. Nu te mai obosi sa raspunzi ca din momentul asta esti pe ignore, nu obisnuiesc sa cenzurez da' cu frustrati ca tine n-are rost sa-mi bat capul

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

SEPY31 scrie: este simplu . pe standul 7 sau 25-26 la peris cum iei malul cand ai 170 m cu o lanseta de 3lbs? ma indoiesc
Aha. Deci tu spui ca tre' musai sa ai lanseta de minim 4lbs ca sa arunci departe. Ok, e parerea ta dar n-o impartasesc. Nu discut despre distante desi 170m e o distanta mare pentru un pescar chiar si doar cu plumb. Imi pare rau sa vad ca multi inteleg prin pescuit doar atat: lansete tari, dat in malu' celalalt si gata.

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

pescarusull scrie:Voi dati 170 de metri cu boilies, ac si momitor ?
Daca-mi mai spuneti ca puneti si saculet solubil deja incep sa cred ca e ceva in neregula cu modul meu de a arunca.
eu personal 156 m cu plumb de 120 gr si bila de 20 dar cu cine mai pescuiesc da lejer 170 m
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

Albert scrie:
SEPY31 scrie: este simplu . pe standul 7 sau 25-26 la peris cum iei malul cand ai 170 m cu o lanseta de 3lbs? ma indoiesc
Aha. Deci tu spui ca tre' musai sa ai lanseta de minim 4lbs ca sa arunci departe. Ok, e parerea ta dar n-o impartasesc. Nu discut despre distante desi 170m e o distanta mare pentru un pescar chiar si doar cu plumb. Imi pare rau sa vad ca multi inteleg prin pescuit doar atat: lansete tari, dat in malu' celalalt si gata.
ok deviem de la subiect era vb de niste mulinete shimano care chiar in acest wk colegului meu de pescuit la una sa taiat acea bucsa de plastic . nu poti spune sau sa faci comparatie intre oxigen si shimano dar nici sa dai 700 ron si sa se taie acea bucsa oricum parerea mea cea mai buna mulineta este daiwa
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

romanraul

Mesaj de romanraul »

SEPY31 scrie:
Albert scrie:
ok deviem de la subiect era vb de niste mulinete shimano care chiar in acest wk colegului meu de pescuit la una sa taiat acea bucsa de plastic . nu poti spune sau sa faci comparatie intre oxigen si shimano dar nici sa dai 700 ron si sa se taie acea bucsa oricum parerea mea cea mai buna mulineta este daiwa
Si Shimano are foarte multe modele de mulinete bune.... Doar cele cu piesa din plastic sunt problematice.... Problema nu este k sunt din plastic, problema este ca sunt dintr-un plastic jalnic.... Am avut daiwa infinity 5000 XBR si aveau piesa tot din plastic, doi ani nu mi s-a taiat nici una iar cu shimano ci4 14000 xtb dupa primul concurs unde am prins vant si ploaie s-a taiat... Cum le-am cumparat asa le-am si vandut... Acum am tot shimano dar un model cu piesa de metal si stau foarte linistit....
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Cand ajung acasa o sa ma pun sa tai bucsile alea ca deja ma simt ciudat ca dupa doua sezoane si ceva inca nu le am taiat, daca tot este la moda sa ai bucsile taiate :)) (xsc/xtc)
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

balan petrica

Mesaj de balan petrica »

mihai turiac scrie:Cand ajung acasa o sa ma pun sa tai bucsile alea ca deja ma simt ciudat ca dupa doua sezoane si ceva inca nu le am taiat, daca tot este la moda sa ai bucsile taiate :)) (xsc/xtc)
:lol: :lol: :lol:

romanraul

Mesaj de romanraul »

Bine... Pescarii adevarati nu trebuie sa isi facet griji.... :wink:
Se taie doar astia, mai putin adevarati....
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”