FIR Fluo ROSU

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Eduard Sutu
Puncte: 0

Re: FIR Fluo ROSU

Mesaj de Eduard Sutu »

mironflorin scrie:Dar vreun fir albastru stiti de unde gasesc sa cumpar?ms
Vezi mai sus un comentariu al lui Baz ! Alege de acolo ! ;) Fir intins ! ;)
Pescuitul nu este o " moda ", este pur si simplu placere si relaxare intr-o lume foarte agitata.

Wily

Mesaj de Wily »

Partea cu Stren e ca sunt cam vechi pe rafturi si nu sunt la calitatea dorita... am incercat in timisoara si m-au dezamagit. Cred ca lumea nu prea cumpara fiindca nu le cunosc si de aceea se invechesc pe rafturi. In schimb azi am dat o tura la cumparaturi in Auchan si am zis sa vad ce poate Carp Expert de curiozitate. Cel de 30 nici cum nu am reusit sa il rup

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

mironflorin scrie:Dar vreun fir albastru stiti de unde gasesc sa cumpar?ms
Buna ziua,
Avem aceasta varianta albastra de la Trabucco: Enduro

Iar contrar celor spuse de domnul Wily, la noi firele Stren se vand, nu apuca se se invecheasca. Aceasta varianta de Stren "Clear Blue", uitandu-te longitudinal se vede mov ~ albastru. Iar parerea mea ca este un fir mult mai bun decat Carp Expert, din orice punct de vedere.

http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... clear+blue

mironalin

Mesaj de mironalin »

Claudiu Garlea scrie:Iar contrar celor spuse de domnul Wily, la noi firele Stren se vand, nu apuca se se invecheasca. Aceasta varianta de Stren "Clear Blue", uitandu-te longitudinal se vede mov ~ albastru. Iar parerea mea ca este un fir mult mai bun decat Carp Expert, din orice punct de vedere.
Va salut, am comandat de la d-voastra o rola de 2000m de fir Stren de 0,20 HiVis Gold, mi-a fost trimisa o rola care a stat pe raft(nu stiu cat), afland asta in momentul in care am sunat la magazin sa reclam. Evident ca firul nu era bun de nimic, avea rezistenta aproape 0. Apreciez ca mi-a fost oferita varianta sa trimit firul inapoi si sa primesc alta dar am renuntat, eu aveam ATUNCI nevoie de fir nu dupa 1 sau 2 saptamani, cu toate ca se stia de problema vechimii la firele stren, mi-a fost trimisa cea mai veche rola, probabil pe principiul "lasa ca merge si asa" sau poate astia la Iasi nu stiu cum trebuie sa se comporte un fir de 0,20. De aceea am decis sa pastrez rola, o voi folosi pentru a pune fir de umplutura si renunt la a mai comanda pe site-ul totalfishing. Nu recomand firul Stren, in concluzie. Stima.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Buna ziua,

Faptul ca vi s-a trimis rola expusa, a fost o greseala. Noi ne-am oferit sa o inlocuim sau sa va luati alte produse de acea suma.
Insa, acest lucru nu are de-a face cu vechimea firului, pentru ca vorbim de un fir de 0,20mm cu o rezistenta de 1,8 kg, care este real.

ovideli

Mesaj de ovideli »

mironalin scrie:
Claudiu Garlea scrie:Iar contrar celor spuse de domnul Wily, la noi firele Stren se vand, nu apuca se se invecheasca. Aceasta varianta de Stren "Clear Blue", uitandu-te longitudinal se vede mov ~ albastru. Iar parerea mea ca este un fir mult mai bun decat Carp Expert, din orice punct de vedere.
Va salut, am comandat de la d-voastra o rola de 2000m de fir Stren de 0,20 HiVis Gold, mi-a fost trimisa o rola care a stat pe raft(nu stiu cat), afland asta in momentul in care am sunat la magazin sa reclam. Evident ca firul nu era bun de nimic, avea rezistenta aproape 0. Apreciez ca mi-a fost oferita varianta sa trimit firul inapoi si sa primesc alta dar am renuntat, eu aveam ATUNCI nevoie de fir nu dupa 1 sau 2 saptamani, cu toate ca se stia de problema vechimii la firele stren, mi-a fost trimisa cea mai veche rola, probabil pe principiul "lasa ca merge si asa" sau poate astia la Iasi nu stiu cum trebuie sa se comporte un fir de 0,20. De aceea am decis sa pastrez rola, o voi folosi pentru a pune fir de umplutura si renunt la a mai comanda pe site-ul totalfishing. Nu recomand firul Stren, in concluzie. Stima.
omul la nervi "nu recomanda multe"
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

mironalin

Mesaj de mironalin »

Firul e bun probabil, am avut eu ghinion.
Claudiu Garlea scrie:Buna ziua,

Faptul ca vi s-a trimis rola expusa, a fost o greseala. Noi ne-am oferit sa o inlocuim sau sa va luati alte produse de acea suma.
Insa, acest lucru nu are de-a face cu vechimea firului, pentru ca vorbim de un fir de 0,20mm cu o rezistenta de 1,8 kg, care este real.
Comanda, printre care si firul, a ajuns in cursul saptamanii, eu in weekend mergand la pescuit. Am rezervat, pe lacul unde am abonament, pontonul cu o distanta cat mai mare fata de malul de vis-a-vis, sa "testez" firul. De aici incepe distractia. Cand ajung la ponton iarba era de 1m si ceva, m-am chinut 10 minute cu masina sa batatoresc zona. Afara peste 35 de grade. Cu chiu cu vai reusesc sa ma instalez. Scot de pe 4 tamburi 300m de fir(trabucco xps, mai mergea sezonu asta dar voiam ceva mai bun). Pun 2 tamburi si noroc ca m-am oprit, am testat firul si surpriza, nu tinea deloc, pocnea imediat cum trageam de el, am incercat sa leg inaintas, nu tinea nodul aproape deloc. Timpul pierdut ma doare cel mai mult, pe langa nervii facuti.

Romanurobert

Mesaj de Romanurobert »

Wily scrie:Partea cu Stren e ca sunt cam vechi pe rafturi si nu sunt la calitatea dorita... am incercat in timisoara si m-au dezamagit. Cred ca lumea nu prea cumpara fiindca nu le cunosc si de aceea se invechesc pe rafturi. In schimb azi am dat o tura la cumparaturi in Auchan si am zis sa vad ce poate Carp Expert de curiozitate. Cel de 30 nici cum nu am reusit sa il rup
Dacă îl vei folosi la temperaturi scăzute s-ar putea sa ai surprize neplăcute! Eu am avut! :)

pescuitcrap

FIR Fluo ROSU

Mesaj de pescuitcrap »

Wily scrie:Salutare. De ceva vreme sunt in cautare de un fir Fluo ROSU in afara de Sufix tritanium de care sincer nu prea am fost multumit din cauza elongatiei pe care o are. Daca cumva stiti o alta marca care sa si merite va rog ajutati-ma sa il gasesc 8)
Sa imi arati si mie un fir de la orice firma indiferent de culoare la grosimi mai mici de 0,30 fara elongatie...
Pentru cultura ta generala cu cat scade diametru firului cu atat ii creste elongatia...dar poate inventezi tu unu care sa aiba elongatie ZERO, si cu primul caras face POC.

Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk

Wily

Mesaj de Wily »

pescuitcrap scrie:
Wily scrie:Salutare. De ceva vreme sunt in cautare de un fir Fluo ROSU in afara de Sufix tritanium de care sincer nu prea am fost multumit din cauza elongatiei pe care o are. Daca cumva stiti o alta marca care sa si merite va rog ajutati-ma sa il gasesc 8)
Sa imi arati si mie un fir de la orice firma indiferent de culoare la grosimi mai mici de 0,30 fara elongatie...
Pentru cultura ta generala cu cat scade diametru firului cu atat ii creste elongatia...dar poate inventezi tu unu care sa aiba elongatie ZERO, si cu primul caras face POC.

Trimis de pe al meu SM-N910F folosind Tapatalk
Chiar nu inteleg cu ce am deranjat cand mi-am spus parerea... Oricum un fir de 0.30 eu zic ca nu e chiar asa subtire... Cred ca e mult mai constructiv atunci cand ne expunem parerea fara a te lua de sau a jigni pe cineva!
In schimb despre firul Sufix Tritanium chiar nu am ce sa reprosez in afara de elasticitate. Asta e parerea mea, asa ca pe degeaba vi tu cu aere de "expert in monofilament" ca oricum nu rezolvi nimic

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”