Moderatori: Dan Mateianu, gor965
crede-ma ca stiu sa caut, am gasit echipamente de pescuit din Australia, Japoniaq, Malayezia pana inAfrica, daca am putut comunica asa, tot mi se pare ciudat ca la 2 repere de cautat sa-mi anuleze unul, am mai cautat pe mii de site-uri si forum-uri din toata lumea si nu am vazut ceva la fel, e drept ca exista si functia de cautare complexa, insa, tot mi se pare aiurea sa caut "pat fox" si sa-mi gaseasca sute de pagini cu "pat", chiar daca este o cautare de baza...Gaboitza scrie:ai incercat sa cauti expresia "mama are mere" pe google si ai primit ca rezultat "mere" sau "mama" ?
optiunea search de pe forum nu are legatura cu google...foloseste alt "limbaj" de cautare...nu poate cauta dupa mai multe cuvinte deodata.
Nu-i problema, multumesc, dar nu e normal, mai ales ca e un forum cu activitate foarte mare, mai ales pe partea de anunturi, cautarea ar trebui optimizata...Gaboitza scrie:din pacate, nu stiu ce stiiam crezut ca te ajuta.
Ma gandesc ca poate exista o sintaxa pe care sa o scrii la campul search, astfel incat sa caute exclusiv cuvintele respective.
De ex., Google are o optiune prin care, incadrand in ghilimele cuvintele dorite , se genereaza o cautare exacta prin care se exclud alte subiecte care nu contin toate cuvintele respective.
Dan M scrie:Salut.
Noi folosim un forum phpBB, pe care cu greu putem face modificari. Ca sa ti raspund in genul mecanicilor auto: "asa face toate".
Din pacate nici nu putem sa venim cu un alt tip de forum, deoarece ar insemna pierderea a peste 10 000 de conturi.
Din fericire, functia de cautare avansata rezolva aceasta problema, daca ii putem spune problema.
Multumesc.