Feeder/match Shimano Alivio

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Scrie răspuns
ssfisher

Feeder/match Shimano Alivio

Mesaj de ssfisher »

De vanzare un combo Shimano Alivio pentru aplicatii la feeder si match, cumparat in 2013 (daca bine imi aduc aminte) de pe ebay din Germania. In ultimii 2 ani a cam somat, acesta fiind si principalul motiv pentru care azi apare la rubrica de vanzare-cumparare. Fiind pescuit destul de putin, se prezinta in conditii foarte bune, cu urme minore de folosire si fara niciun fel de probleme, cu exceptia faptului ca tronsonul intermediar (care are rolul de-a lungi lanseta de la 11’6”- 3,50m la 13’- 3,96m) nu mai reusesc sa-l demufez de pe cotorul lansetei (nu stiu care ar fi motivul ca a ramas intepenit).
Imagine
Imagine
Lanseta Shimano Alivio are 5 tronsoane (1-cotorul, 2-tronsonul intermediar despre care am scris mai sus ca a ramas blocat, 3-segmentul median al lansetei, 4-tronsonul de varf pentru match cu c.w.de 15 gr.si 5-tronsonul de varf ptr. feeder cu c.w. de 40 gr.) + 2 varfuri de carbon (unul de 1 oz-28 gr. si celalalt de 2 oz-56 gr.).
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Mulineta Shimano, model Alivio RA, marime 2500, se vinde cu doi tamburi originali (unul metalic si unul din grafit) dar fara cutia originala, pe care, din pacate, nu o mai gasesc.
Imagine
Imagine
Atat lanseta cat si mulineta au huse de protectie facute de mine.
Imagine
Se vand doar impreuna la pretul de 399 lei.
Pentru discutii sau alte amanunte, va stau la dispozitie pe MP sau mail.

ssfisher

Re: Feeder/match Shimano Alivio

Mesaj de ssfisher »

Problema cu tronsonul intermediar care a ramas intepenit si nu se putea demufa de pe cotor s-a rezolvat (cu ajutorul a doua picaturi de ulei rafinat de floarea soarelui) astfel ca lanseta este valabila la vanzare, fara niciun fel de probleme

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”