Sonar pentru navomodel HELP

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cipoc
pescar de competitie
Puncte: 0

Sonar pentru navomodel HELP

Mesaj de cipoc »

salutare,

Am o mare rugaminte, care stie,are,se pricepe la sonare il rog frumos sa imi dea un sfat pentru achizitionarea unui sonar. Mi-am cumparat un navomodel HED si vreau sa-i pun un sonar. Nu vreau sa investesc multi bani in el doar sa fie basic/simplu. Multam
CPK Carp & More , Pesti nu povesti !

www.cipoc77.blogspot.ro

Ion Mironov

Re: Sonar pentru navomodel HELP

Mesaj de Ion Mironov »

SUNA AICI...0726.782.105 IPSIHI VLADIMIR....ITI SPUNE SI TE REZOLVA CU PROBLEMA CARE O AI
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

Daca tot ai luat un HED - buna alegere :wink: - de ce nu vorbesti cu Doru (constructorul navomodelului) cred ca este cel mai in masura pentru a-ti da un sfat :wink:
Cu respect.
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Nu mai retin, exact, acumulatorul original este de 7, .sau 9,5 Ah? Daca e de 7, desi nu l-am mai folosit de vreo 5 ani, il am din 2008, trebuie schimbat acumulatorul, sigur as opta pentru 9,5 Ah.
Iar in legatura cu alta problema, ma gandeam la o modalitate de a putea schimba acumulatorul, fara sa mai depind de incarcarea acumulatorului din interior, astfel, sa fie inlocuite suruburile de prindere a cocii cu niste cleme de genul celor folosite la V-Drone! A incercat cineva?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

Dorel Halo a gandit prinderea navomodelului cu suruburi.Deci nu iti recomand sub nici o forma sa umblii la sistemul de prindere.Acumulatorii pot fi schimbati cu 9 amperi maxim altfel greutatea va fi o problema....destul de mare in viitor.acumulatorii daca sunt exploatati cum trebuie si sunt calitativi vor tine destul de bine chiar inca cinci ani.

Ps:cauta acumulatori YUASA.......CEI MAI BUNI DE PE PIATA DAR SI CEI MAI SCUMPI(200) buc
Mironov Ion Valentin
0726424099

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Ion Mironov scrie:Dorel Halo a gandit prinderea navomodelului cu suruburi.Deci nu iti recomand sub nici o forma sa umblii la sistemul de prindere.Acumulatorii pot fi schimbati cu 9 amperi maxim altfel greutatea va fi o problema....destul de mare in viitor.acumulatorii daca sunt exploatati cum trebuie si sunt calitativi vor tine destul de bine chiar inca cinci ani.
Ps:cauta acumulatori YUASA.......CEI MAI BUNI DE PE PIATA DAR SI CEI MAI SCUMPI(200) buc
Multumesc.
Presupun ca la comanda se pot face modificari, nu m-as baga eu, cel putin, pana nu as vedea cum se face...:)
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

binenteles
Mironov Ion Valentin
0726424099

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”