Rog Pareri/Impresii

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Rog Pareri/Impresii

Mesaj de Dan Mitranescu »

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

E posibil ca "Daiwa Casting" sa fi fost ceva lucrat custom cu "baza" Daiwa strict pentru aruncari cat mai lungi (nu neaparat si pentru pescuit propriu-zis)? E doar o idee.. :)

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Nu am fost eu atent? Ca nu vad unde apare legatura cu Daiwa Casting!? Inca n-am apucat sa deschid toate paginile din link-ul tau, dar sunt despre concursurile anterioare...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

Carapcea Andrei

Mesaj de Carapcea Andrei »

Nu cred sa fie vreo legatura. ..ci doar alta recomandare. ..un alt tabel cu..alta marca de lansete.

Carapcea Andrei

Mesaj de Carapcea Andrei »

Apropo ..stie careva cam.cum.se comporta lansetele prologic fast water. ..cele de aproape 3,90. A reusit careva aruncari astronomice cu ele?

Dan Mitranescu
Veteran

freespirit scrie:
Nu am fost eu atent? Ca nu vad unde apare legatura cu Daiwa Casting!? Inca n-am apucat sa deschid toate paginile din link-ul tau, dar sunt despre concursurile anterioare...
Era un raspuns la subiect, nu unul personal.
Au fost cateva concursuri de casting pe la noi, la care au participat cei mai buni aruncatori din tara, pescari cu experienta si discernamant dovedit in alegerea echipamentului, majoritatea oameni fara interese comerciale sau dornici de discutii ...
Oameni care sustin alegerea unei lansete prin faptul ca se prezinta cu ea intr-un concurs de casting, nu ca asa li se pare lor .

Apar pe acolo lansete care nu sunt de calitate, dar care costa mai putin decat alea de calitate si arunca mai mult decat ele, cam in toate cazurile in care au fost comparate. Sunt si mai usoare , dar recunosc ca nu sunt versatile.
( nu stiu ce inseamna "lanseta de calitate" si "lanseta versatila", motiv pentru care incerc sa ocolesc termenii :) )

Daca mai dam o cautare si pe la concursurile importante de crap, iar nu gasim "versatile" si nici cu raport "calitate/pret cel mai bun". Cum se face ca iar le gasim pe astea mai ieftine si care arunca mai tare , nu mai pun ca le gasim la foarte multi dintre cei care ocupa podiumurile.

Consider ca trei vorbe pe o pagina de forum nu valoreaza cat "spusele" unora care chiar pariaza ani la rand pe alegerile facute. :wink: Acesta este motivul indrumarii mele.

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Dan Mitranescu scrie:
freespirit scrie:
Era un raspuns la subiect, nu unul personal.
Au fost cateva concursuri de casting pe la noi, la care au participat cei mai buni aruncatori din tara, pescari cu experienta si discernamant dovedit in alegerea echipamentului, majoritatea oameni fara interese comerciale sau dornici de discutii ...
Oameni care sustin alegerea unei lansete prin faptul ca se prezinta cu ea intr-un concurs de casting, nu ca asa li se pare lor .

Apar pe acolo lansete care nu sunt de calitate, dar care costa mai putin decat alea de calitate si arunca mai mult decat ele, cam in toate cazurile in care au fost comparate. Sunt si mai usoare , dar recunosc ca nu sunt versatile.
( nu stiu ce inseamna "lanseta de calitate" si "lanseta versatila", motiv pentru care incerc sa ocolesc termenii :) )

Daca mai dam o cautare si pe la concursurile importante de crap, iar nu gasim "versatile" si nici cu raport "calitate/pret cel mai bun". Cum se face ca iar le gasim pe astea mai ieftine si care arunca mai tare , nu mai pun ca le gasim la foarte multi dintre cei care ocupa podiumurile.

Consider ca trei vorbe pe o pagina de forum nu valoreaza cat "spusele" unora care chiar pariaza ani la rand pe alegerile facute. :wink: Acesta este motivul indrumarii mele.
Inteleg, dar, pe langa asta, care reprezinta o alta abordare, chiar sunt curios ce model de Daiwa era respectiva lanseta(am vazut ca au fost utilizate Hi-S200si MTX14, eu am si Hi-S'ive, nu ma tenteaza lansetele foarte dure, dedicate distantelor foarte mari, in viitorul apropiat este posibil sa iau si un set de MTX cu varfuri si de 14 si de 14
6, sa utilizez, de regula, varful de MTX16), de obicei, cand caut, gasesc informatiile necesare, dar, cand se intampla ca acum, e ca atunci cand ai un lapsus, iti da cu eroare si te invarti in jurul cozii...:)...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

se intampla ca acum, e ca atunci cand ai un lapsus, iti da cu eroare si te invarti in jurul cozii...:)...
Nu te plînge că-l mînii pe Dumnezeu. Idei ai, consecvent ești... :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Mitranescu
Veteran

Bogdan Zaharia scrie:Păreri și impresii.. ;)
Am uitat un tabel de la acelasi concurs de casting . :wink:
Nu prea apare in discutii, chiar daca exista . :wink:
Tocmai cea mai lunga aruncare a unui roman facuta vreodata sa nu nu stie nimeni de ea.
Chiar asa ...?

A fost chiar de locul unu si de record mondial, dupa cum se vede din filmari si ... dupa cum nu o sa aflam niciodata de ce o aruncare mai lunga iese pe locul doi ...

Nu conteaza. Pentru o lanseta de 300 lei este suficient si atat .
Felicitari Cristi Mihalcea.( pentru aruncare )
Fişiere ataşate
1.jpg
1.jpg (110.9 KiB) Vizualizat de 760 ori

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Dan Mitranescu scrie:
A fost chiar de locul unu si de record mondial, dupa cum se vede din filmari si ... dupa cum nu o sa aflam niciodata de ce o aruncare mai lunga iese pe locul doi ...

Nu conteaza. Pentru o lanseta de 300 lei este suficient si atat .
Felicitari Cristi Mihalcea.( pentru aruncare )
Felicitari, intr-adevar.
Nu inteleg, a fost mai lunga aruncarea, dar au modificat rezultatul? Ca cea de pe prima pozitie are 222,34 m, iar cea de pe a doua, 222,25 m!? Aruncarea lui Cristi a fost peste 222.34 m si i-au scazut-o la 222,5 m?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”