Alegere Mulineta Crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

dancalinescu
Puncte: 0

Re: Alegere Mulineta Crap

Mesaj de dancalinescu »

kubaor scrie:Buna ziua

La un buget de pana la 400 lei, ce mulineta recomandati. Am 4 lansete de 3,9m din 3 bucati. As fi interesat sa pot lansa la o distanta cat mai mare si sa aiba baitrunner.

Multumesc
Salut, mulineta nu aduce un aport demn de tinut cont in lungimea aruncarii.
Pentru aruncari lungi trebuie sa ai in primul rand tehnica buna si suplimentar forta.

Poate sunt carcotasi care zic ca mulineta potrivita arunca singura pe distante lungi dar sunt convins ca vine tovarasul Dan Mitranescu si iti arunca cu un Hakuyo de 150 de lei de te trec lacrimile la ochi.
Culmea e ca Dan nici nu sustine ca rupe gura targului la aruncari din cate l-am vazut zicand pe aici pe undeva. Cu toate astea eu il consider un profesionist de la care multi ar avea de invatat. :)

Revenind la problema achizitiei, eu recomand sa cautati sa si incercati in situatii realiste, acolo unde e posibil, o anumita mulineta si daca se muleaza pe stilul si preferintele voastre, cumparati-le.
Voi cereti sfaturi aici pe forum dar toate raspunsurile sunt in general subiective si fiecare recomanda o mulineta pe care o au/au avut-o si sunt/au fost multumiti de ea.

Claudiu Garlea
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Alegere Mulineta Crap

Mesaj de Claudiu Garlea »

kubaor scrie:Multumesc pt raspuns

Daca am inteles bine la modelul Okuma PowerLiner 1060/65, tamburul de rezerva este din aluminiu?

Da.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”