magazine in Ungaria

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
raduionescu45
Puncte: 0

magazine in Ungaria

Mesaj de raduionescu45 »

am tot vazut aici ca lumea compara preturile cu cele din Ungaria.
saptamana viitoare o sa am drum prin Ungaria si ma intrebam daca cineva din zona aceea (Timisoara, Arad, Oradea) imi poate spune unde sunt magazine cu preturi mai ok in Budapesta sau Szeged sau orice alt oras de pe traseul spre Austria.
multumesc anticipat

doru_croc
pescar de competitie

Re: magazine in Ungaria

Mesaj de doru_croc »

Vezi coletia Aventuri la pescuit. Este un magazin OK in Szeged, baietii vorbesc bine romaneste.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Este corect, sunt preturi mai mici ca in Romania ! Sitotul este NEGOCIABIL ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

or avea deschis pe 2 ianuarie? eu trebuie sa fiu pe 4 in elvetia si ma gandeam sa trec pe acolo...
apropo cine poate sa-mi dea ceva detalii despre pescuitul in elvetia?
taxe, balti in jurul zurich-ului.
stefan avram

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

Mie personal nu mi-a placut cel din szeged care are reclama in revista, de vorbit vb romaneste da la unele produse iti pune pretul din cap cand incaseaza si eu am cumparat prima si ultima oara de la ei peste 20000HUF si nici vorba de nici o reducere. Eu unul nu mai calc pe acolo

Sincer recomand magazinul K-fish din szeged care se afla pe drumul principal care duce spre M5 ...daca nu gasiti adresa cu google astept pm pt cei interesati si cu gps . daca cumperi peste 10000HUF reducere 10% , poti cumpara si in EUR , poti plati si cu card.
Roland K.
KRap-Baits RO

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Radu, Stress, nu va grabiti cu cumparaturile din Ungaria deoarece va pacaliti, preturile,intr-un fel, nu sunt mai mici ca la noi ci dimpotriva. Uitati aici http://www.haldorado.hu/shop.php ,sper sa nu fie probleme ca am dat adresa unui mag. online din Ungaria, daca da imi cer scuze si rog un moderator sa-l stearga. Asta nu din cauza ca ar fi crescut preturile la ei ci ptr. ca a scazut leul la noi, la 1,56 cat a ajuns 100 de forinti nu mai renteaza sa cumperi de la ei, De ex:BBLC-ul costa 57390 forinti, adica 895,284 lei sau alt ex. Warrior Elite costa 50990 forinti, adica 795,444 lei. Exista si un avantaj, poti gasi oferte, mai ales in aceasta perioada cu preturi f. mici, in plus poti gasi si produse pe care la noi nu le gasesti. In Budapesta nu stiu mag. dar in Szeged este un mag. destul de mare si aprovizionat excelent, KFish, daca tii drumul spre Budapesta, cand face un cot de 90 de grade si se alatura liniei de tramvai, cam in 400-500 m pe partea dreapta este mag.
Fir intins

ioji arad

Mesaj de ioji arad »

parerea mea este ca nu se merita sa mergi pana in ungaria sa iti faci cumparaturile .pana inainte ca Romania sa adereze in UE se merita intradevar .primeai afa(TVA) inapoi ce era in jur de 19% + reducerea de la magazin.eu te sfatuiesc sa te uiti la cateva magazine din ungaria si Szeged dar nu vad sincer sa merite.K-FISH,CSERO.HU,CARPMANIA,SBS TEAM.HU.primele doua sunt in Szeged .te sfatuiesc sa faci un calcul de acasa tinand cont de cursul valutar si alte cheltuieli de drum .asta e parerea mea .toate cele bune
REZISTENTU83

raduionescu45

Mesaj de raduionescu45 »

am facut deja asta si ca un mic exemplu un skypod cu 4 posturi mi-a iesit undeva la 350E deci mai scump decat l-am gasit eu in Romania.
nu ma duceam pt scule de pescuit in Ungaria. am sa fiu in trecere spre Germania si m-am gandit s-o incerc.
asa ca un mic pont desi nu sunt convins de el: am discutat pe mail cu niste baieti din Germania care vand scule de pescuit.
preturile sunt aprox ca la noi dar i-am intrebat daca in cazul cumparaturilor pe firma se plateste pretul intreg sau fara MwSt. cum este la masini (19%). toti au zis ca se poate face si asta deci... ar fi bine.

nu reneteaza pt cei ce se gandesc la revanzarea lor decat daca au de gand s-o faca oarecum ilegal pt ca la un magazin fie el si online intervin alte costuri, taxe, impozite si diferenta de 19% nu cred ca iti asigura un profit.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”