Fox, am scris Fix.
Nu sunt toate produsele pe stoc, nici nu apar, mi-a spus persoana cu care am discutat sa ii spun ce produse doresc, si le comanda direct de la producator, daca exista in catalog.
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!
Comparand materialul din care e confectionata salteaua de cantarire Chub, din 2007, mai simpla, cu Fox STR Flotation, parca e o idee mai bun la Chub, putin cauciucat, in timp ce la Fox este mai spre fâs simplu, cel putin, asa imi amintesc, sa ma mai uit inca o data. In rest, este in regula si Fox-ul, cu flotoare, 6 manere (2 mari, cu inele metalice si 4 mici, la extremitati), fermoar pe 3 laturi, cordon de 3 m cu conector metalic cu filet pentru prindere de pichet, de dimensiune XXL, ma rog, e buna, dar ma asteptam la un material mai bun decat ce am vazut. Poate sunt putin carcotas, dar, comparand trecutul cu prezentul, constat un declin, de aceea, ma mai uit si la echipamente mai vechi, pe care le pot imbunatati, sau mai noi, pe care, de asemenea, le pot modifica, in asa fel incat sa combine ce e mai bun din ambele generatii...
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Si as mai adauga, desi are baretele de la cele 2 manere mari, centrale, pe dedesubt, de pe o parte pana pe cealalta, adica, sunt dintr-o bucata, ar mai merge inca o bareta de la extremitati, dintr-o bucata, pe dedesubt, dar care sa se intersecteze in cruce, la 90 ° cu manerele, sa sustina toata greutatea, impreuna cu manerele, si, poate inca o bareta, paralela cu manerele continuate pe dedesubt, chiar intre ele, pe mijloc, dat fiind ca este foarte mare salteaua, si distantele dintre zonele care preiau sarcinile pot fi optimizate, intre baretele manerelor sunt cam 50 cm.
Asa se intampla cand ai 2 copii, nu mai ai loc de jucarii...
Fişiere ataşate
20160727_094013_20160727_094242.jpg (228.92 KiB) Vizualizat de 1128 ori
20160727_093938_20160727_094221.jpg (292.68 KiB) Vizualizat de 1128 ori
In plus, am observat ca toate cele 6 manere sunt prinse doar de(pe sub) bratele saltelei, eu le-as fi continuat cu baretele care sustin toata greutatea, asa cum mi s-a parut ca sunt, initial, nu era vreo mare dificultate sa fie asigurate mai bine...ma rog...inginerii si cainii, ar zice unii - cam cum vorbesc si feministele despre barbati - si marketingul...si altii...nu era mai bine sa nu gandim? Nu ne mai faceam, unii, atatea probleme...