SE VAND URMATOARELE:
-2 Bete JRS Defender 3,25lbs impecabile atat estetic cat si functional pret 300 lei
-2 Bete Hakuyo MTX8 3,50lbs model vechi la fel impecabile pret 220 lei
-4 okuma PL 865 doua cu maner din inox doua cu maner normal (una dintre cele doua cu maner inox are clapeta bait-runnerului fisurata si acesta nu functioneaza momentan), echipate toate cu fir fluo de 0,26 pus in primavara si inaintas de la mitranescu, plus 4 tamburi de rezerva si ei cu fir fluo de 0,30 plus inaintas pret 700lei
-O Husa Baracuda pentru 4 bete echipate cu mulinete, foarte rezistenta, si incapatoare, mai are loc lejer inca 1 Bat fara mulineta, minciog si umbrela...eu asa le am pret 110 lei
-Cutie accesorii monturi ce contine( 9 plicuri carlige diverse firme nu mai stiu cat au in fiecare plic unele jumatate altele mai mult sau mai putin, agrafe rapide, opritoare, tuburi silicon, atntitangle, accesorii maggot rig, accesorii monturi elicopter, micro-inele, line aligner L parca, ! rola fir textil de la mitranescu din care am consumat maxim 25m, fire de la sufix, 2 cu camasa aproape noi, Leadcore de la gardner de 45lb aproape nou, diverse crosete si burghie, forfecuta fire, extractor bile dipuite din borcan) la care se adauga 2 cutii cu plumbi in line, ficsi. sau momitoare( peste 20 bucati) gata legate pentru pescuit la care se adauga si cateva cutii cu bile solubile si tari dipuite plus doua galetuse cu pasta, pret intreg pachetul 280 lei
-Pachet nadire (spomb mare mitranescu,racheta no name, tub pva gardner, 3 role benzi pva, degetar, set markere si KORDA KRUSHA + Pouch) pret pachet 110 lei
-Minciog FL 180 cm cu dechidere mare plus flotor cormoran pret 120 lei
-Set AVERTIZORI Hakuyo cu statie model 2013 parca plus Swingere lumino tot Hakuyo fara probleme ...PE TESTATE pret 340 lei ...
-Portofele riguri 2 buc unul de la K-Karp rigid si unul de la Baracuda plus rigurile existente in ele unele folosite altele nu pret 70 lei
Preturile sunt negociabile in limita bunului simt
DOAR BUCURESTI NU TRIMIT PROVINCIE
Lasati mesaje in privat si nr de telefon si va contactez eu
revin cat pot de repede cu poze