Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
salut, sunt cateva locuri fierbinti dar in malul opus asa cum am mai spus (pe "plaja" ai locurile din dreapta linga cabana mare, sau in padure la casute, primul si ultimul ponton la "insulita"), dar la ultima partida 4-7.05.2016 nu am avut decat o trasatura in prima noapte si alta a doua noapte, iar in ultima noapte au fost patru capturi dar mici sub 10kg, a mers mai bine ziua.Bogdan Iosif scrie:Salut. O sa merg astazi pentru prima data pe Bulzesti, la o partida de noapte. Ce recomandari imi puteti face? Care ar fi locul cel mai potrivit de pe balta pentru o partida scurta?
Bogdan Iosif scrie:Salut Alin, salutare tuturor.
Te-am vazut aseara cand am ajuns in jur de ora 7. Eu am stat la prima casuta in dreapta, dupa pensiune. Am pescuit cu 3 lancete (a patra din set e in reparatii) in fata pontonului, la 3-4 m de malul opus. Am nadit un kg de bine tari si groundbait pe momitor. La carlig am pus plastice dipuite si un snowman.
Prima trasatura am avut-o pe la ora 10 si am prins un crap in jur de 2 kg la plastice. Urmatoarea trasatura a fost la 6 dimineaa, la aceleasi plastice, dar fara sa intep. Pe la 8:30 s-a oprit ploaia, am strans si am plecat.
Data viitoare o sa incerc mai mult pe bile solubile.
Ca si impresie despre balta, arata destul de bine, cu toate ca era apa foarte tulbure. Peisajul este superb, administratia este OK.
O sa incerc sa-mi fac un obicei, cam odata pe saptamana sa ma duc o noapte sau poate chiar 24 h.
Toate bune !