Treptat mi-am dezvoltat si tehnica :
Am folosit prima data montura cu fir de par cu porumb. La inceput legam cu mono cumparat din obor (carp expert), apoi cu textil moale si se incurcau la greu cele 3-4 carlige cu care faceam montura, apoi rigidizam o parte a firului cu silicon. Mai tarziu am inventat bomba cu fir de par si alte minuni.
De vreo 2-3 ani am inceput sa pescuiesc ca la carte, monturi consacrate cu un singur carlig, evident cu fir de par, iar acum 2 ani, in primavara, am prins primul peste la boiliesuri, clipa in care totul s-a schimbat !!!!
Pe masura ce am invatat si mi-am perfectionat tehnica rezultatele nu s-au lasat f mult asteptate, am avut partide anul asta in care am depasit suta, poveste pe care acum 5 ani nu o credeam posibila numai la Metro!
SA REVENIM DE UNDE AM PLECAT:
Dc acum m-as apuca sa pescuiesc cu 3 carlige sau cu bomba, legate evident cu snake bite cu lansete de 3.9 si mulinete cu baitrunner fixate pe senzori si in loc de mamaliga as pune pe bomba mix de boili....., as nadi cu racheta patratele de mamaliga facuta cu robin red si porumb dipuit ,etc, etc
care ar mai fi rezultatele ?????

UNDE VREAU SA AJUNG DE FAPT CU TOATA POVESTEA ASTA:
Rigul (firul de par) se foloseste pt a proteja pestele sau pt a prinde mai bine si mai eficient???

Eu cred ca firul de par se foloseste pt a prinde mai bine nu pt a proteja pestele !!!
CE ZICETI ?