Concursurile de la Peris

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Concursurile de la Peris

Mesaj de EX-UL »

Dl. Ing. Cristian Albastroiu ne-a trimis datele de concurs pentru anul 2005 .Astfel anul acesta se vor organiza pe iazul Podisor 1 , 2 concursuri - Cupa Primaverii si Cupa Peris editia 2 . Datele de concurs sunt :

" CONCURS PESCUIT-CUPA PRIMAVERII- PERIS 26-29 MAI 2005
taxa inscriere 8 mil. lei/echipa
premii locul 1 30 mil. lei
2 20 mil. lei
3 10 mil. lei
captura cea mai mare 10 mil. lei

CONCURS PESCUIT -CUPA PERIS editia a II- a PERIS 25-28 AUGUST 2005
relatii suplimentare in cursul lunii iunie 2005
INSCRIERI LA TEL. 0744-646463 Dl. ALBASTROIU pina la data de 22 mai 2005 pentru primul concurs"

Sharky

Mesaj de Sharky »

Val ai idee cat de ferme sunt datele de concurs?
Dan Petre aka Sharky

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Dane , inteleg ca cel din primavara este destul de ferm ca date . Pentru cel din toamna mai intreaba-l si tu pe Albastroiu sau poate o reveni dinsul cu ceva lamuriri suplimentare .

iulian staicu

Mesaj de iulian staicu »

@ val in saptamina urmatoare concursului de la Dirvari este permis pescuitul la PERIS ? De cind inchide ALBASTROIU balta in vederea concursului de la Peris din mai ?
iulian

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

iulian staicu scrie:@ val in saptamina urmatoare concursului de la Dirvari este permis pescuitul la PERIS ? De cind inchide ALBASTROIU balta in vederea concursului de la Peris din mai ?
iulian
Draga Iuliane , in mod normal balta ar trebuii sa fie inchisa cu 1 saptamina inainte de concurs . Dar eu cred ca o va inchide din lunea saptaminii concursului si nu de vineri din week-endul anterior . Suna-l pe Nea Cristi ca iti zice el mai sigur .

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Platesti 8 milioane inscrierea si iei 10 milioane locul 3 (sau captura). Adica castigi 2 milioane ! Cam ie bataie de joc din partea organizatorilor ! Oare va merge cineva la concurs ?

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Usurel,voinicule!Sunt niste cifre aproximative,am vorbit ieri cu nea Cristi Albastroiu si l-am mai sfatuit sa se mai gindeasca la cuantumul premiilor.Adica sa-l mareasca!Ceea ce se va intimpla,probabil!

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Stai flexat ca nu sunt multi ca tine, sa gandeasca totul numai prin prisam castigului in bani.

locuri libere nu vor ramane in mod sigur.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Anuntatil careva pe Fane Caltabos ca poate participa la cupa din SUA unde se castiga 100000$. Ii pastrez loc langa mine in avion :twisted: :twisted:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Asa da,ce sa zic mi-ai inchis gura ! Inseamna ca nea Albastroiu este un om corect si drept ! :roll:
Merci de raspuns nea Bibule si vreau sa sti ca mata esti unul dintre idolii mei in pescuit ! Mult respect ! :wink:
Si acum iliuta ! :twisted: Aici nu am voie sa-ti raspund ptr ca e vorba doar de concursuri.Oricum te-ai luat de cine nu trebuia ! CAUTA la discutii !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”