Recomandare Rod Pod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

hannibal
Puncte: 0

Re: Recomandare Rod Pod

Mesaj de hannibal »

Chryys scrie:Ai ajuns la un buget ok, poti sa cumperi ceva ce te tine ani buni (sau pana renunti la pescuit)

gen: http://img.pecheur.com/rod-pod-prowess- ... 140711.jpg

Comandat de afara am ajuns pe la 860 lei cu tot cu transport, dupa aproape 2 ani de folosit aproape saptamanal e ca nou. De stabilitate nu poate sa fie vreo problema, e cu 4 posturi dar am cumparat separat buzzbari de 5/3 si folosesc in funcite de necesitati.

Am vrut sa cumpar un fox skypod initial, dar cred ca am facut o alegere mai buna.
Daca prinzi si o oferta calumea te scoti si mai bine. Eu am luat tot de aici, anul asta cu 130 euro. modelul cu 4 sau 3 posturi. Am avut noroc cu cumnatamiu care locuieste in Franta . Este super rodpodul. Chiar te tine o viata daca ai grija de el.

carpdiem

Mesaj de carpdiem »

hannibal scrie:
Chryys scrie:Ai ajuns la un buget ok, poti sa cumperi ceva ce te tine ani buni (sau pana renunti la pescuit)

gen: http://img.pecheur.com/rod-pod-prowess- ... 140711.jpg

Comandat de afara am ajuns pe la 860 lei cu tot cu transport, dupa aproape 2 ani de folosit aproape saptamanal e ca nou. De stabilitate nu poate sa fie vreo problema, e cu 4 posturi dar am cumparat separat buzzbari de 5/3 si folosesc in funcite de necesitati.

Am vrut sa cumpar un fox skypod initial, dar cred ca am facut o alegere mai buna.
Daca prinzi si o oferta calumea te scoti si mai bine. Eu am luat tot de aici, anul asta cu 130 euro. modelul cu 4 sau 3 posturi. Am avut noroc cu cumnatamiu care locuieste in Franta . Este super rodpodul. Chiar te tine o viata daca ai grija de el.

De pe ce site ai luat? Poate imi dai un PM. MS!
CarpDiem - Cezar Paunescu

hannibal

Mesaj de hannibal »

de pe pecheur.com trebuie urmarit site ul ca baga reduceri si la ei chiar sunt reduceri nu ca la noi.

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

Imi place ca domnii de la TF recomanda ce au mai scump pe stoc care nici macar nu se incadreaza in bugetul omului.

Sincer sa fiu, orice rod pod cu 3 posture peste 300-400 de lei se preteaza nevoilor tale.

@domnii care fac sugestii, daca pui pe forum ca ca ai un beget maxim de "x Ron", asta nu inseamna ca vrei ca toata lumea sa iti recomande produse cu +/- 50 de lei in jurul acelui buget.
In cazul de fata, sunt o groaza de rod poduri bune de 3 posture in jurul preturilor de 400-600 de lei.

carpdiem

Mesaj de carpdiem »

hannibal scrie:de pe pecheur.com trebuie urmarit site ul ca baga reduceri si la ei chiar sunt reduceri nu ca la noi.
Deocamdata vad ca nu il au pe stoc.

carpdiem

Mesaj de carpdiem »

dancalinescu scrie:Imi place ca domnii de la TF recomanda ce au mai scump pe stoc care nici macar nu se incadreaza in bugetul omului.

Sincer sa fiu, orice rod pod cu 3 posture peste 300-400 de lei se preteaza nevoilor tale.

@domnii care fac sugestii, daca pui pe forum ca ca ai un beget maxim de "x Ron", asta nu inseamna ca vrei ca toata lumea sa iti recomande produse cu +/- 50 de lei in jurul acelui buget.
In cazul de fata, sunt o groaza de rod poduri bune de 3 posture in jurul preturilor de 400-600 de lei.
Dan, nu te sfii sa imi recomanzi ceva.

Ms!

dancalinescu

Mesaj de dancalinescu »

carpdiem scrie:
dancalinescu scrie:Imi place ca domnii de la TF recomanda ce au mai scump pe stoc care nici macar nu se incadreaza in bugetul omului.

Dan, nu te sfii sa imi recomanzi ceva.

Ms!
Uite, eu unul am cumparat acest produs la mana a doua (ce-i drept fusese folosit de circa 2 ori).
http://www.totalfishing.ro/rod-pod-jrc- ... 58209.html
In ciuda posibililor carcotasi de pe forum, eu il gasesc extraordinar si foarte, foarte stabil si solid.
In plus imi place ca e versatil si il folosi si ca "set de picheti" si ca rod pod cu diferite setari in functie de nevoi.
Ti-l recomand cu caldura.

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Anaconda Scepter Pod inox.
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Desi am doua Sky-Pod-uri, daca acum aproape 10 ani, cand le-am luat, vedeam Scepter Pod-ul, cu pretul de la Tata Nitu, desi am dat doar 10 sau 11 milioane (vechi) atunci, pe fiecare, nu eram nebun sa nu iau cu 300 lei/buc Scepter Pod-ul...din inox 100%.
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

Se poate sterge prima dintre cele 2 postari, pe care am corectat-o pentru erori de tastare. Multumesc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”