Moderator: danr
Sunt curios daca la aruncare se comporta cel putin la fel de bine ca mtx8,lansete detinute in prezent?Hrib George scrie:Foarte bune ....raport pret calitate foarte bun .......le-am folosit sunt foarte placute in dril
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Multumesc de raspuns,in viitorul apropiat probabil o sa le comand,sper ca sunt peste mtx8 detinute in prezent,stima!Claudiu Garlea scrie:Buna ziua,
Din discutiile avute cu cei ce au participat la Shimano Casting Day, aceste lansete au fost "atractia zilei", toti au fost placuti surprinsi de aceasta lanseta, multi dintre ei reusind sa arunce la distante considerabile (nu va pot spune insa la ce distante s-a aruncat, pentru ca aruncarile s-au facut pe apa).
Ca si finisaje este sub Tribal Velocity. Actiunea lansetei ofera pescarului placere in drill, ne fiind niste lansete rigide.
Daca se poate, va asteptam in magazin sa le vedeti.
Toate cele bune!
Se descura bine egal sau chiar o idee mai bune ca mtx 8 avand o putere de aruncare de 3.5 livre ...am aruncat constant 150 - 160 m .Ion Costin scrie:Sunt curios daca la aruncare se comporta cel putin la fel de bine ca mtx8,lansete detinute in prezent?Hrib George scrie:Foarte bune ....raport pret calitate foarte bun .......le-am folosit sunt foarte placute in dril
Cu mtx class ar tebui să arunci fluierând 180-190m.Hrib George scrie: ...am aruncat constant 150 - 160 m .
Acum am mtx class.
180-190m cu boilies de 16 sau de 18mmgabi1 scrie:Cu mtx class ar tebui să arunci fluierând 180-190m.Hrib George scrie: ...am aruncat constant 150 - 160 m .
Acum am mtx class.
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk![]()
La sedintele amicale de casting intre prieteni cel mai mult cu class am dat 186 m pe teren trasat masurat ..anul asta in primavara ...gabi1 scrie:Cu mtx class ar tebui să arunci fluierând 180-190m.Hrib George scrie: ...am aruncat constant 150 - 160 m .
Acum am mtx class.
daca schimbi mulineta cu Shimano Aero Tehnium 10000 XSB MGS sigur o sa-l bati si pe Cristi Mihalcea pina in toamnaHrib George scrie:La sedintele amicale de casting intre prieteni cel mai mult cu class am dat 186 m pe teren trasat masurat ..anul asta in primavara ...gabi1 scrie:Cu mtx class ar tebui să arunci fluierând 180-190m.Hrib George scrie: ...am aruncat constant 150 - 160 m .
Acum am mtx class.
Combo class cu ultegra ci4 xtb si fir 0.25.Acuma sa vedem in toamna cand ne intalnim din nou daca am mai progresat ..