Recomandare mulineta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mironflorin
Puncte: 0

Recomandare mulineta

Mesaj de mironflorin »

Salutare,de 1 an de zile pescuiesc cu Shimano Xsc(deocamdata nu am ce sa le reprosez)dar tot ma bate gandul sa le schimb :D :D si ma gandeam sa incer Bblc Big modelul nou.
Intrebare : se merita sa le schimb sau daca nu ce mulinete imi recomandati?(bugetul este undeva pe la 650-700 ron buc.)

Ps : Dar de Daiwa ce ziceti? :D :D
Ms fain !!!

Alin Galbenu
Moderator

Re: Recomandare mulineta

Mesaj de Alin Galbenu »

Vrei sa dai mere, sa iei pere. Iti plac perele mai mult? :D

mironflorin

Mesaj de mironflorin »

Nu nu :D :D

hannibal

Mesaj de hannibal »

Eu am avut xsc uri si le am vandut si mi am luat bblc Xt-a . Acum depinde ce ti place. Sunt la fel de bune dar mai usor de folosit bblc urile datorita baitrunnerului , daca nu te deranjeaza diferenta de greutate. Eu ma impac mai bine cu astea, nu mai stau cu mana pe tambur cand intep pestele. Am una si ci 4 xtr-a lc , asta e mai buna decat bblc xta din cauza ca este mai usoara si cursa franei fata este mai mica , la xt-a invarti cam mult pana reglezi frana, de fapt la fel ca si la xsc uri dar la alea le montasem frana rapida. La fel o sa fac si la astea .

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

hannibal scrie:Eu am avut xsc uri si le am vandut si mi am luat bblc Xt-a . Acum depinde ce ti place. Sunt la fel de bune dar mai usor de folosit bblc urile datorita baitrunnerului , daca nu te deranjeaza diferenta de greutate. Eu ma impac mai bine cu astea, nu mai stau cu mana pe tambur cand intep pestele. Am una si ci 4 xtr-a lc , asta e mai buna decat bblc xta din cauza ca este mai usoara si cursa franei fata este mai mica , la xt-a invarti cam mult pana reglezi frana, de fapt la fel ca si la xsc uri dar la alea le montasem frana rapida. La fel o sa fac si la astea .
Deci, te-ai ales cu niste mulinete mai grele, dar care au BR, dar o sa le folosesti tot cu mana pe tambur. :mrgreen: :D

hannibal

Mesaj de hannibal »

Pai nu le folosesc asa , de asta le am si luat. Mulinez se declanseaza baitrunnerul si apoi aduc pestele la mal , doar trebuie sa reglez frana spre finalul drilului. Si pentru ca trebuie sa invarti fluture de prea multe ori pentru e elibera sau strange frana o sa le montez frana rapida si astora. Oricum parerea mea este ca sunt mai ok decat ultegra pentru stilul meu de pescuit . Nu mai zic ca modelul CI 4 este super mulineta. Este peste Ultegra din toate punctele de vedere si XT A este peste modelul vechi de BBLC care la randul ei a fost si este foarte apreciata.

Ovidiu Bunea

Mesaj de Ovidiu Bunea »

Nu este peste Ultegra Ci4 14000 xtb :D (in cazul lansat, daca vorbim despre plantat, este alta mancare de peste)
We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.

hannibal

Mesaj de hannibal »

asa o fi . ultegra ci4 nu am avut si nici nu cred ca voi avea asa ca nu pot sa infirm sau sa confirm . cu plumb de 120 - 130 grame arunc si cu astea 150 metri asa ca imi sunt de ajuns .
Ultima oară modificat Mie Sep 07, 2016 13:34 de către hannibal, modificat 1 dată în total.

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

ethicalhack scrie:Nu este peste Ultegra Ci4 14000 xtb :D (in cazul lansat, daca vorbim despre plantat, este alta mancare de peste)
De ce?

Ovidiu Bunea

Mesaj de Ovidiu Bunea »

Asezarea firului, greutate si ar mai fi ..

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”