In aceasta dimineata am primit acordul verbal de la AGVPS pentru continuarea proiectului APCR de modificare a statutului si de demarare a formalitatilor de afiliere la AGVPS . Acest acord implica urmatoarele etape :
- omogenizarea fostului statut al APCR , cu noua propunere de statut publicata si corelarea acestora cu statutul AGVPS in vederea afilierii
- noul sediu al APCR va fi declarat la adresa AGVPS din Bucuresti
- forma de statut rezultata va fi vizata de juristii AGVPS
- cel tirziu in data de 16 ianuarie ( data anuntata anterior ) astept documentele oficiale ale cluburilor care doresc sa faca parte din noua structura . Documentele vor fi trimise prin posta sau curier la adresa SC AGENCOM PANTRANS SRL , str. Birsanesti nr 28 , sector 6 Bucuresti , cod postal 062184 .
- la momentul in care noul statut este gata si vizat de AGVPS , il vom publica pe acest site .
- asociatiile cluburi care doresc sa faca parte din APCR , trebuie sa depuna in afara actelor de constituire si urmatoarele documente :
1. un proces verbal al Adunarii Generale , legal constituita , prin care hotarasc ca asociatia sa devina membra a APCR
2. o lista cu minim 9 sportivi legitimati ( cu mentiunea ca acesti sportivi vor putea concura in anul competitional in curs , numai la clubul care ii inscrie )
In speranta , ca in sfarsit se vede o lumina si in aceste polemici infinite , nu pot sa va urez decit spor la treaba , pentru ca este multa munca de facut pina la sedinta din ianuarie .
Craciun fericit tuturor pescarilor !
Am fost atentionat de citiva prieteni , ca au aparut niste comentarii ale d-lui Cornel serbu , in care sunt acuzat de bluff . Nu cred ca este nevoie sa va explic ca nu mi-as permite asa ceva niciodata , mai ales in fata celor de la AGVPS . Poate tocmai modul asta de a purta discutiile , au determinat aceasta hotarire si cred ca dinsii chiar nu au inteles ca in viata exista si morala si respect .
Confirmarea a venit fireasca verbal , atit timp cit protoculul APCR cu AGVPS nu a fost niciodata anulat si este in vigoare . Noi nu am facut o cerere la AGVPS prin care sa primim raspuns ci doar o informare si o analiza a anului competitional . Noua nu ne trebuia o alta hartie , doar a trebuit sa explicam ce ne dorim in viitor , bazindu-ne pe performanta trecuta .
In schimb este posibil ca raspunsul la memoriul celor de la "liga" , prin care cereau ceva concret , sa le parvina in scris , dar asta nu mai este problema noastra .
Cu asta vreau sa inchei acest subiect si sa ne apucam CU TOTII de treaba .
Si doresc sa precizez si mai mult decit atit - sistemul nou creat intra sub controlul AGVPS , care va fi informat din acest moment de bugete , executare de buget , acreditari , sistem competitional , reprezentare internationala , corp de arbitrii , samd , samd . Intram sub control disciplinar al activitatii pescarilor sportivi , strict legat de AGVPS .
Mai mult decit atit :
- proiectul de buget pentru lotul national si cheltuirea banilor va fi verifcata de un corp de cenzori APCR + AGVPS
- juristii AGVPS vor verifica orice modificare de statut , care poate aduce prejudicii institutiei mama
- AGVPS isi propune sa modifice statutul sau , in vederea afilierii , sub acesta independenta de judecata si a altor asociatii de profil - spinning , musca , stationar , samd , asta in masura in care si acestea doresc .
- cine va dori sa intre sub acest sistem este pe deplin liber sa o faca , drept singura cale de accedere a reprezentarii internationale a Romaniei , cel putin la CIPS .
Si cu asta cred ca spus tot . Se asigura democratie in luarea deciziilor si in imaginerea sistemului competitional , dar se instaureaza CONTROLUL in ceea ce priveste banii pescarilor si alte forme de abuz .
ESte incredibil ce se afirma pe "liga" !!!!! Domnilor , eu va spun sincer ce s-a discutat FERM - sincer m-am saturat atit de atacuri impotriva noastra celor din APCR cit si a atacurilor impotriva AGVPS-ului .
Repet , chiar daca unii dintre noi digera mai greu un esec , la fel ca Geoana - care a cerut renumamarea voturilor si a pierdut si acolo !!! - ce va propunem are GIRUL AGVPS si nu are nevoie de renumarare !
Cu asta opresc orice discutie , pentru ca daca il sun pe Serbu sa il intreb cum si isi permite , GESTUL MAXIM si de o NESIMTIRE CRASA , sa ma faca pe mine "bluffer" , scrie ce scrie ! Uite asa am mai peirdut DEFINITIV un om de dialog .
CU astfel de oameni , vreti voi sa mearga pescuitul crapului mai departe ? JOSNICI , MESCHINI , LIDERI IN DEZIMFORMARE , samd . Rusine , mare rusine !!!!
PS - imi cer scuze ca am scris cu litere mari , dar nu mai exista nici un respect in tara asta - fata de NIMENI !
Val, lasa-i sa posteze ce vor,pe seama ta isi fac reclama.
Eu am inteles ca uni se hranesc cu postari rautacioase dar nu trebuie sa-i luam prea mult in seama.Bine zicea colonelu...sa facem o socoteala si ne dam singuri raspunsu.
Este greu de rumegat esecul,dar asta nu este de condamnat.
Postari de genul pe care le faci tu - nu trebuiesc interpretate drept slugarnicie ( ma cunosti si stii ca departe de mine acest mod de comportament , dovada astazi am rugat admnistratia acestui site sa imi schimbe poza din prima pagina si sa puna sigla AGVPS ! ) , dar eu inca sunt convins ca , la acest moment avem nevoie de credibilitate si atfel de adeziuni fata de un sistem STABILIT , nu fac decit bine pescuitului la crap din tara noastra , ca un drum de urmat si girat de cei care au si resursele si competenta demoratica sa o puna in fapt ., si sa o faca sa lucreze pentru pescarii nostri .
Izolam ipocrizia si demagogia PLUS PROSTIA si MINCIUNA , si ne coagulam intr-un sistem performant , de viitor . Penru asta este nevoie de pescari , care sunt de fapt instrumentul de lucru . Daca pescarilor le convin aceste deziderate si cred ca au sanse egale , putem discuta si dezvolta munca noastra a tuturor .
Esti inca mic Genes.... Nu realizezi cati dusmani ti-ai facut laudandu-l pe Val... Noroc ca sunt majoritatea pensionari !
@val
Eu cred ca nu trebuie sa continuam polemica cu cei din tabara opusa, chiar ar trebui sa-i invitam(ptr a cata oara ?) sa se alature proiectului si sa contribuie prin munca si chibzuinta, la idealul suprem al craparilor romani : o echipa nationala puternica si aurul mondial.