Vlade te-ai lovit la cap? nu te recunosc , ai nceput oare sa simnti sarbatorile si sa faci tu primul pas catre impacare!?
Cat despre dusmani, samatate multa si sarbatori fericite toturor.
Astept sa vad raspunsul lor acum.
Rog moderatorii sa inchida acest topic - pentru ca nu este un topic de discutii ci unul prin care am facut public o hotarire a AGVPS . Asa vcum hotatrile AGVPS nu pot fi discutate , asa va rog si pe voi sa inchideti topicul si sa lasti tuturor alte cai de exprimare a celor care contesta sau nu acesta hotarire ! Au si intrumentul media prin care pot sa o faca , deci nu pune nimanui pumnul in gura .
Multumesc moderatorilor pentru decenta !
Pe balta si la treaba !
Eu cred ca nu trebuie sa continuam polemica cu cei din tabara opusa, chiar ar trebui sa-i invitam(ptr a cata oara ?) sa se alature proiectului si sa contribuie prin munca si chibzuinta, la idealul suprem al craparilor romani : o echipa nationala puternica si aurul mondial.[/quote]
Nu ai cu cine. Interesele lor sunt de alta natura. Noi pescuim de placere, ei de foame
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.