cumpar echipament crap...

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

adriancc
Puncte: 0

Re: cumpar echipament crap...

Mesaj de adriancc »

omu` ofera ,poate se agata careva ...vine iarna ,vin sarbatorile..poate are careva nevoie de bani :lol: :lol: ..
C&R, un alt mod de a "savura" peștele.

adriancc
Puncte: 0

Mesaj de adriancc »

a, si mai e ceva scz ca o sa fiu un pic offtopic..la noi in magazine si second hand preturile sunt foarte mari ...nu cred ca trebuie sa judecati dupa asta ...sa fim seriosi ...caut de ceva vreme mulintele penn affinity 8000 ...pai aici pe bazar sunt mai scumpe ca afara noi :lol: :lol: :lol: ...in Anglia o mulineta de genul asta o iei cu 65lire minim si 75 lire pret mediu ...iar aici baietii cer 600-650 ron ca la totalfishing e 880 ron :lol: :lol: :lol: ...eu judecand dupa preturile de afara nu as oferii pe o astfel de mulineta mai mult de 300 ron si sa fie in stare excelenta ,si in garantie ...poti spune ca sunt nebun ?!!!,nu ,ofer doar in pret corect pentru secondhand (fie ca e pescuita doar o partida tot secondhand se cheama) ...alt exemplu ...caut acum ceva vreme sa imi iau ds3 -ul de la jrc ...ma uit pe aici pe bazar ,preturi in jur de 1.8-1900ron pe 4+1 ...cumpar din Germania de pe un site destul de cunoscut noi 3+1 si inca unul separat 1700 ron +80ron transportul colet(care a mai cuprins si altceva)...deci despre ce vorbim ...ce vreau sa subliniez ca preturile de magazine la noi sunt mari ,nu trebuie luate ca model de comparatie,iar la noi reducerile reale nu prea sunt ....
Ca sa revin ontopic ,daca cercetati un pic preturile REALE e posibil sa gasiiti in fiecare marca postata de autorul acestui post un segment mai ieftin care sa acopere cei 300ron oferiti pentru un produs secondhand :D
C&R, un alt mod de a "savura" peștele.

Nisteaviorel

Mesaj de Nisteaviorel »

Suntem o tara libera omul oferă dar la ce cauta și la ce pret eu nu cred ca o sa pescuiască prea curând !!!. " ce bine ar fi fost sa fie asa cum crede el pentru noi toți ce-i care suntem pasionați de acest fenomen frumos " ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”