propuneti aici un sistem de calificare nationala , care sa va exprime cit mai bine , sa va regasiti in spiritul pescuitului la crap , sa ganditi liber si sa nu va "legati" de cluburi ( pentru ca asta este un abuz ! - AGVPS nu RECUNOASTE aceste cluburi !!! ) , nu va legati de loturi , de balti , samd . Ganditi ceva bun si propuneti public . Ati cazut in capacana lui Oana si Vladeanu ( la spun si lor - luati-va un servici sau iesiti si voi din poza asta cu cluburile "federatie" !

Ce rezulta - lipsa de consideratie a acestor oameni , care se cred pe vecie in functie de conducere , fata de cel care de bine de rau , le-a dat de mancat o paine ! painea asta , calda si pufoasa , se cheama sistemul de calificare pentru CM , in Romania . Cine a oferit-o ? AGVPS . Cine intreaba stapinul daca face bine sau rau - daca ne-au facut de cacat sau nu ? NIMENI ! Intrebam presedintii de club !
Proiecte se pot face de catre oameni care au ceva de spus - de aceste proiecte se pot lega cativa dintre cei pe care acum ii ragasiti pe Forum si au impresia ca sunt alfa si omega in pescuitul crapului ( 10-12 cluburi , cu ceva membrii ) . Nu va ganditi ca la o adica ei vor refuza ceva din ce ati castigat voi - daca proiectul este valabil si finantat corepunzator si valabil , mergem pe premizele ca cine va vrea sa participe , va participa , intr-un proiect bun . Cine va vrea sa stea acasa - pentru ca nu i-au iesit "combinatiile" , sa stea acasa !
Am motive de recluziune - atit timp cit un om caruia i-am dat toata asistenta posibila din lumea asta , ma face nesimitit , simt ca m-am indepartat de realitate si ca am fost folosit de catre un gambler patetic , care confunda sala de joc cu viata reala ; iar daca lucrurile au iesit prost , imi trebuie ceva timp de penitenta , pe care eu mi-o asum .
Nu cred sa fac eu acest proiect , se va interpreta ca nu am ce face la birou si ma ocup de "nimicuri" , dar va rog pe voi , ganditi si sustineti-va initaitiva si interesele personale . Ceausescu a sfarsit , in principal toti "liderii" sfarsesc prost , in aceasta perioada de timp contemporana noua , nu este nevoie de revolutii , este nevoie de proiecte viabile bune pentru cei 98 % din Forumisti , pe care nu ii cheama Oana , Vladeanu , Cotelici , Pangica samd .
Inchei prin a spune - GINDITI dragi mei !!!!!