tai_pan28 scrie:La pretul asta de ce nu mergi pe Okuma Axeon sau SPRO LCS care SH bine intretinute si-au demonstrat fiabilitatea?
Pentru ca omul probabil vrea ceva nou? In acest caz, nu prea inteleg de ce ar lua Axeon cu 100 lei in plus din moment ce Cormoranul e cel putin la fel de buna daca nu chiar mai buna.
Ca Okuma se gaseste in orice magazin, fie el de colt de bloc sau TF/Claumar etc si s-a dovedit a fi fiabila, nu contesta nimeni asta. Cu toate astea, nu am gasit nici un motiv pentru care Okuma Axeon > oricare din gama lui Cormoran ( >= 200 lei). E mai usor de gasit in magazine si nu a avut retururi multe raportat la numarul de exemplare vandute dar asta nu inseamna mare lucru.
In afara de marele magazine de profil + decathlon, nu prea ai de unde lua Cormoran si e normal sa nu se vanda la fel de des ca Okuma.

Eu de exemplu nu am incredere sa iau chestii SH de la cineva doar daca acel cineva a fost mereu la pescuit cu mine si am vazut cum s-a purtat cu ele.
Cormoran sunt foarte bune. Eu am 2 modele diferite de Cormoran si am doar cuvinte de lauda. Ca poate am fost subiectiv in randurile de mai sus, asta poate stabili doar colegul de forum daca merge pe Cormoran.
Pezon & Michel Impact LC 10000 : Pare interesanta desi nu stiu cati ti-ar putea oferi informatii despre ea. Cel mai bine ar fi sa dai o tura prin magazinele mari si sa o bibilesti singur.