Un punct de vedere personal

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Un punct de vedere personal

Mesaj de EX-UL »

Lucrurile au fost foarte tensionate si exista refulari de nervi sau de bucurie , inclusiv din partea mea , pentru care imi cer scuze . Ce vreau sa spun este ca proiectul final acceptat de AGVPS trebuie sa sa isi gaseasca timp si in activitatea Dvs , pentru ca pur si simplu incerc sa fac ceva durabil si un sistem care sa nu mai fie an de an discutabil .
Avantajele acestui nou proiect sunt certe si enumar :

- o separare clara a deciziei competitionala , astfel incit numai cei implicati direct cu echipe si cu taxa platita , sa poata hotari ce este mai bine competitional vorbind .
Sigur ca fiecare club isi va sustine un punct de vedere , in Consiliul de Administratie , functie de resursele pe care le are , experienta pescarilor , tipologia acestora ( adica niste pescari mai tineri vor cere etape multe pe balti cu peste mult si mic , pentru ca duc la tavaleala , un club cu pescari mai experimentati si mai in varsta vor sustine balti cu peste mai rar dar mai greu de prins , samd ) . Ceea ce este cu adevart important este ca fiecare club are 1 vot si 1 lot . Democratia asta inseamna , sa poti traii in Romania si daca iesea Geoana la putere cu 30.000 voturi , sau invers .
- prin participarea fiecarui club , mai nou infiintat sau poate fara resurse financiare intr-un an competitional sa poate inscrie echipa in Campionatul national , cu 1 vot la Adunarea generala , aceste cluburi ramin in sistem , iau la cunostinta activitatea celor din Consiliul de Administratie si invata strategie sportiva , pot cere bugetul si executarea de buget a APCR , pot numi cenzori , samd - pe scurt o scoala democratica , care le poate ridica nivelul competitional , astfel incit atunci cind ajung la masa decizilor strict legata de CN , sa fie pe deplin informati . Pur si simplu fac parte din sistem si au si drepturi , chiar daca nu judeca competitia nationala - dar se constituie in generatia care vine din spate si invata regulile jocului direct si cu drepturi depline.
- afilierea APCR la AGVPS ofera imagine , sediu , regulamente certe , expertiza juridica , sansa ca daca sesizezi un abuz sa ai cui te plinge ( AGVPS este o institutie de interes national , cu resurse in acest sens ) , deschidere internationala , samd - lucruri pe care nu le-am avut pina acum , cu exceptia deschiderii catre CM .
Vedeti bine cum deciziile luate de APCR impotriva conducatorilor de delegatie din Franta au fost imediat contestate , pe motiv de lipsa de frica si de disciplina competitionala .
- presedintele APCR nu mai are atitea competente , are si el 1 vot la Consiliul de Administratie , dar in schimb gireaza activitatea acesteia si trebuie sa puna in practica si sa conduca Campionatul national - si asta nu e sarcina usoara pentru nimeni - protocoale pe balti , arbitraje , media , samd . Presedintele da socoteala celor care l-au ales si raspunde in fata Comisiie de cenzori de cheltuirea banilor !
- in fiecare an , se pot schimba curentele de pescuit , de la loturi la echipe de 2 , de la etape multe la etape putine , samd - doar prin simplul fapt ca toate cluburile sunt membre ale APCR , dar deciziile le iau cei care se inscriu la CN - astfel incit exista o flotare permanenta intre componenta boardului , si asta nu prin alegeri "libere" ci prin exprimarea dorintei de a participa si prin plata taxei de inscriere ! Anumite cluburi pot ramine latente , timp de 2-3 ani de zile sa stringa experienta - pe deplin informati !!! - doar au drepturi in Adunarea Generala si pot urca scara la Consiliul de Admnistratie , atunci cind se simt pregatiti - sa ia decizii , sa voteze si sa isi expuna punctul de vedere .

Eu am trecut peste orgolii si m-am apucat de treaba , trebuie ca si pescarii sa inteleaga ca sistemul este VALIDAT si de acum incolo asta este singura cale de a putea participa la Campionatul national de pescuit la crap . De abia prin primavara ne vom da seama cit de important este acest sistem , cita disciplina aduce si cita libertate de exprimare a tuturor cluburilor .
Si revenind la ideea lui Andrei Ionita , am vorbit personal cu Guguianu si Piticu ( m-am dus personal la sedinta lor de club sa prezint proiectul ) , cu Cristi Yamaha ( si il rog sa confirme ) , cu Vladeanu , cu Mateianu , cu Cornel Iacob , m-am consultat cu Vali Vesa , Catalin Prichici , Gabi Sandu si am fost foarte receptiv la sedinta extraordinara a APCR , si am luat in calcul si pararile altor pescari - Cipica , Vali Bonto , Dan Marinita , Gabi Tomulescu , Marius Din si Marius Barbu , Costel Stanila , samd - samd - imi cer scuze pentru cei pe care ii uit , dar ati fost vreo 32 pescari .
Am incercat sa ascult si partea adversa , in sedinta publica la AGVPS , dar ne-am impotmolit permanent la denumire si la astea 4 litere - APCR ! Daca dinsii isi pot asuma un boicot , numai pentru astea 4 litere - sa stiti ca nu este vina mea , mai ales in conditiile in care au spus ca accepta proiectul cu totul si este bine pregatit .
Sa nu tragem in pianist ! In acest moment sincer nu stiu daca sa ma bucur ca proiectul APCR a primit girul AGVPS sau sa imi pling de mila la cata munca de acte ma asteapta ( la acest moment 3 avocati lucreaza la aceste documente ...) . Am sa ma bucur pe deplin , cind anul viitor in iarna nu o sa mai avem discutiile de genul , in 2011 cum si unde pescuim la CN ? Asta ar fi intradevar un mare castig pentru toata lumea si lucrurile nu s-ar mai invarti in jurul lui Pangica , Vladeanu , Mateianu , Bibu , Oana , Iuga , Cotelici , Serbu , samd - ci ar fi de-a dreptul DEMOCRATIC !!!!!

Andrei I
pescar de competitie

Re: Un punct de vedere personal

Mesaj de Andrei I »

Nu am ce sa adaug Val. Este un gand frumos, intentii jos palaria. Insa nu pot sa adresez felicitari nimanui. Nu inca, de idei frumoase suntem satui cu totii. Imi doresc ca toti cei care au idei bune si impaciuitoare sa le materializeze ... pentru binele nostru comun. Atunci vor veni si multumirile si felicitarile.

Pana atunci am vrut doar sa subliniez ca ORICINE poate avea o idee buna, indiferent de vechimea lui in pescuit, de priceperea lui ca pescar. Trebuie tinut cont de idee nu de orgolii si interese!

Succes Val!
Milionar excentric

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Imi cer scuze Andrei - astept pe acest topic orice alte pareri despre acest proiect , venite din partea cuiva care se si semneaza . Putem imbunatati oricind proiectul , pentru ca la acest moment se cuantifica juridic si se redacteaza in forma scrisa . Astept pareri si sugestii - o analiza critica a ceea ce v-am expus . Mai bine dezbatem idei decit 4 litere . Din pacate trebuie sa o facem repede , timpul nu sta dupa noi .

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Pai o idee este urmatoarea:

In primul rand acceptarea faptului ca exista o opozitie formata din niste cluburi mai mari sau mai mici.
Invitarea acestor cluburi prin reprezentantii lor la un dialog. Acest dialog trebuie sa aiba loc DUPA ce se vor afla in prealabil doleantele partii opuse si pretentiile acestora.

Prin urmare, ii rog (in calitate de sustinator al binelui :)) cu un avatar neinspirat ales) pe: Dan Mitranescu, Victor Oana,Cornel Serbu, Radu Badica, Dan Cotelici, Marian Oprea, Marian Constantin si altii pe care nu ii stiu inca afiliati intr-o idee comuna, sa isi prezinte pretentiile pentru a adera la ideea expusa de Val mai sus.

Eu zic ca se poate inca ajunge la un numitor comun, la un sistem democratic de vot (1 club - 1 vot). Doar daca fiecare din cele 2 parti deja cunoscute isi prezinta deschis pretentiile. O sa spuneti pai cine sunt aia sau ailalti sa aiba pretentii...simplu sunt reprezentanti ai pescarilor din 2 tabere si tzaspe cluburi. In numele pescarilor pe care ii reprezinta trebuie sa cada la invoiala, in urma unei negocieri ale pretentiilor fiecarei tabere. Prin concesii de ambele parti!

Si nu se merita sa va intalniti cu totii fara sa va scrieti public ideile pe forum (chiar daca vor avea acces la a posta doar cei implicati). Altfel va intalniti degeaba, sedinta interminabila, vorbit unul peste altul...fara timp de reflectare asupra ideilor.

Din aceste discutii trebuie eliminate cuvintele: DUSMANI sau BOICOT! Cu jigniri nu se poate inainta.

Inca o data fac apel la domnii Dan Mitranescu, Victor Oana,Cornel Serbu, Radu Badica, Dan Cotelici, Marian Oprea, Marian Constantin sa isi expuna pretentiile pentru aderarea la o forma de organizare COMUNA!

Fara resentimente, fara ce a fost, ci doar cu gandul la ce va fi.
Milionar excentric

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Andrei

- eu insist foarte mult pe reprezentativitate - si pe DORINTA sincera de a participa la Calificarile Nationale . Nu pot fi de acord ca anumite cluburi , fara sa dezvolt , sa voteze cu drepturi egale cum vor concura altii ?
Nu te implici , nu platesti , vrei un vot - dar stai deoparte , si culmea "democratiei" vrei sa ai un cuvint de spus pentru altii - uite ca nu se mai poate ! Hai sa lasam dorinta si preocuparea celor care chiar vor sa faca treaba si slava Domnului ca sunt multi pescari bine intentionati care nu se lasa guvernati de altii ( spuneti-mi mie ce competenta are acest etern opozant Dan Cotelici - care in afara de Adriano , nu are alt coleg in pescuitul de crap al clubului lui , dar ar vrea sa voteze LA FEL DE PUTERNIC SI APASAT in comparatie cu Oradea , Oltenia , Piatra Neamt , Constanta , Senzor , Pelicanul , samd ) . Pe acest sistem se bazeaza MANIPULAREA PUBLICA pe care cu greu o desfac eu acum ! Nu va suparati dar vad clubul Crapul , care nu are echipa dar a facut si el o etapa cu Serbu , vad Clubul Pescarilor , care s-a umplut de rusine prin jegul moral dat de seful lor , ( Serbu s-a facut de ras suficient - asigurind spectacolul pestelui mort si toata istoria de dupa ! ) , cu Radu Badica , care daca nu ii convine locul pleaca si renunta la competitie , cu Marian Oprea care are si el un magazin OK , dar nu are pescari , samd , samd
Daca ii stringi pe toti la un loc si tot nu poti forma un lot , pentru ca se vor certa CHIAR si intre ei , pe locuri bune sau proaste , pe arbitraj , pe dracu mai stie ce le trece prin minte .
Chiar nu vreti sa trecem peste aceste obstacole ? De cei care fac parte din crapmania , ma ocup eu , si le impun un dialog catre bine , dar ce pot face cu concurenta ? M-am pus si in situatia penibila sa scriu pe liga , nu a folosit deloc !
Pina la urma , fiecare isi spune un punct de vedere si isi stabileste "prietenii" , ca model in organizare plus ca si raspunde pentru pozitia lui , PERSONALA .

Inca o data Craciun fericit !

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Val Pangica jr scrie:@Andrei

- eu insist foarte mult pe reprezentativitate - si pe DORINTA sincera de a participa la Calificarile Nationale . Nu pot fi de acord ca anumite cluburi , fara sa dezvolt , sa voteze cu drepturi egale cum vor concura altii ?
Nu te implici , nu platesti , vrei un vot - dar stai deoparte , si culmea "democratiei" vrei sa ai un cuvint de spus pentru altii - uite ca nu se mai poate ! Hai sa lasam dorinta si preocuparea celor care chiar vor sa faca treaba si slava Domnului ca sunt multi pescari bine intentionati care nu se lasa guvernati de altii ( spuneti-mi mie ce competenta are acest etern opozant Dan Cotelici - care in afara de Adriano , nu are alt coleg in pescuitul de crap al clubului lui , dar ar vrea sa voteze LA FEL DE PUTERNIC SI APASAT in comparatie cu Oradea , Oltenia , Piatra Neamt , Constanta , Senzor , Pelicanul , samd ) . Pe acest sistem se bazeaza MANIPULAREA PUBLICA pe care cu greu o desfac eu acum ! Nu va suparati dar vad clubul Crapul , care nu are echipa dar a facut si el o etapa cu Serbu , vad Clubul Pescarilor , care s-a umplut de rusine prin jegul moral dat de seful lor , ( Serbu s-a facut de ras suficient - asigurind spectacolul pestelui mort si toata istoria de dupa ! ) , cu Radu Badica , care daca nu ii convine locul pleaca si renunta la competitie , cu Marian Oprea care are si el un magazin OK , dar nu are pescari , samd , samd
Daca ii stringi pe toti la un loc si tot nu poti forma un lot , pentru ca se vor certa CHIAR si intre ei , pe locuri bune sau proaste , pe arbitraj , pe dracu mai stie ce le trece prin minte .
Chiar nu vreti sa trecem peste aceste obstacole ? De cei care fac parte din crapmania , ma ocup eu , si le impun un dialog catre bine , dar ce pot face cu concurenta ? M-am pus si in situatia penibila sa scriu pe liga , nu a folosit deloc !
Pina la urma , fiecare isi spune un punct de vedere si isi stabileste "prietenii" , ca model in organizare plus ca si raspunde pentru pozitia lui , PERSONALA .

Inca o data Craciun fericit !
In deplin acord cu primul paragraf al postarii de mai sus. Clubul care voteaza trebuie sa aiba intentia declarata de a participa in campionat. trebuie sa aiba un numar minim de pescari. Trebuie sa prezinte un numar de 8+1 pescari dispusi sa alcatuiasca un lot din partea clubului lor pentru reprezentare in campionatul national in cazul incare prin vot se va alege acest sistem pe loturi.

Iata cateva pretentii ce se deduc din postarea ta .. si care mi se par de bun simt. Daca aceste conditii sunt indeplinite ... mai conteaza ca pe reprezentantul clubului il cheama Serbu, Oana sau Cotelici ... Nu. Eu zic ca asta trebuie facut daca se vrea unitate. Stabilite criteriile minime prin care un club poate avea acces la noua forma de organizare, apoi ascultate opiniile cluburilor calificate, negociate toate cerintele, apoi fiecare club va avea cuvantul lui prin vot. Nu mai refuzati dialogul pe principiul ..pe ala il cheama Musca si trebuie sa dea la rapitor, pe ala il cheama Sulica si e bun la bancuri.
Milionar excentric

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Andrei

nu faci altceva decit sa imi dai dreptate si sa il lasi pe cel care este interesat si plateste TAXA de participare la CN sa aiba dreptul la 1 vot ! Pe mine unul chiar nu ma intereseaza daca il cheama Oana , Serbu , sau mai stiu eu cine ... daca a platit si este implicat , VORBESTE ! Ce se hotaraste asta se face - mai mult decit atit presedintele APCR este votat tot de Consiliul de Administratie - va spun CERT ca este posibil ca Dl Oana sau Serbu sa devina presedinte al APCR - daca lumea vrea si ii voteaza , pe principiul 1 vot - 1 club platit la CN ! Asta chiar nu este democratie ???????? Ma lasati ......, daca nici aceasta egalitate de sanse , sub girul AGVPS , nu este OK - atunci inseamna ca vorbim cu totii doar ca sa ne bagam in seama iar eu refuz un astfel de statut ....

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Si , imi cer scuze pentru repetitie , un alt punct de vedere . Nu vreau sa sune a nimic ( doamne fereste de santaj !!! ) ci doar un punct de vedere LOGIC si DESCHIS . dedicat nu presedintilor , ci pescarilor !

- decizia AGVPS a fost luata ( in ciuda unor devieri a celor care digera mai greu decizia ) .
- singura cale a unui pescar , de a accede la participarea la participarea la un Campionat National este apartenenta la un club , afiliat la APCR , sub girul AGVPS
- aveti ocazia sa va spuneti in cluburile voastre un punct de vedere , strict legat de intersele voastre si nu ale presedintilor
- constituirea Ligii de crap , este OK , dreptul de asociare este perfect valabil in tara noastra , dar cluburile care adera la aceasta structura vor trebuii ULTERIOR sa convinga pe membrii APCR si stafful AGVPS , ca sunt valabili, justi si perfecti , ca sunt alaturi de noi si ca asocierea lor prealabila a fost justficata cum .....???????? Reiterez ca primirea de noi membrii inseamna votul Adunarii Generale a APCR si accpetul AGVPS , si nu este santaj - este un simplu punct de vedere CONCRET . Ce ne facem daca dupa smecheria de membru in Liga , dorim inscrierea si membrii APCR nu accepta ? Va fi sfidare sau o reactie de bun simt , pentru linistea publica ? Isi asuma cumva liderii Dvs , aceasta problema ? S-au gandit vreo clipa si la pescari sau duc razboiul de dragul numelor lor si pentru orgoliu ?
Este foarte clar acum ca daca cineva isi doreste participarea la un CN - are o cale super democratica sa o faca , sub egida si controlul AGVPS , prin aderarea la APCR !

radu badica

Mesaj de radu badica »

Valpi in afara de anul cu 3 echipe eu am platit toate calificarile tati tu doar vb din gura totzi suntem autorii marilor succese - pacat eu sunt dintre aceia care am participat la toate calificarile mai putin una asa cum lumea ma condamna eu am participat prin prezentza sau lipsa mea financiar la bunastarea lu' Rosioru sau altu...... asa ca mai subtzire cu Radu Badica - daca e site tau nu e pb dar vezi ce discutzii dezvoltzi sa fie macar de caterinca nu tampenii
Ultima oară modificat Sâm Dec 19, 2009 7:34 de către radu badica, modificat 1 dată în total.

radu badica

Mesaj de radu badica »

Ma repet IN ORICE SPORT NIMENI NU CONDAMNA " ABANDONUL" citeste toate regulamentele la toate sporturile nu exista asa ceva. Si vezi ca eu de bine de rau mereu pot sa prezint un lot de 8+1. Daca voi asa atzi stabilit pentru anul 2010 va anunt ca Speed nu va participa sa ne vedem cu bine la alte concursuri private.

Fir Intin! si toate cele bune pescuitului la crap pe anul 2010! Daca avem valoare sa castigam si CM 2010! Daca nu speram pentru viitor sa va racoritzi cu certurile si sa scoatetzi o echipa cel putzin la fel de valoroasa cat a fost Senzor 5 ani de zile cu care m-am luptat de la egal amical. La Multzi Ani!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”