Calificari nationale

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Calificari nationale

Mesaj de EX-UL »

Ca sa te fac sa intelegi mai bine - luam exemplul clubului Pelicanul - cu pescari de toata stima .
Clubul lor nu vine alaturi de noi pe 16 ianuarie , mai mult ca sigur , dar pescarii fac presiuni sa participe la CN . Ce are de facut D-l Oana ? Sa aplice clubul in 2010 , la afilierea APCR - ce se va intimpla - nu stiu !? Va depinde de urmatoarele persoane - Cipica ( Sensor ) , Vali Vesa ( Ovidius ) , Rudeanu ( Carp ) , Catalin Prichici ( Imperial ) , Gabi Sandu ( Planet ) , Vladutz ( Senior ) , presedintele in functie , care o fi el ( are si el un vot ) , Cozma ( Brasov ) , Buzau , samd - daca NU iese Ok - e razbunare fata de pescari sau dorinta de a scapa de mizerie din pescuitul crapului la nivel inalt ? Pescarii sigur nu vor avea nici o vina , dar nici nu pot acuza atitea persoane , presedinti de cluburi ca si D-l Oana , ca nu si isi baga pe dracu in casa ! Scenariul e valabil si pentru Carp Zone ! Zicala cu degetul , Ivanul si cu divanul e valabila si astazi !

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

toto `U`C scrie:Propun ca, calificarile pt CM sa se tina cu un an inainte ca acesta sa aiba loc. De exemplu pt. CM din 2011 calificarile sa aiba loc in 2010.
Intrebarea este, cine merge in 2010? :roll:

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

gabisandu scrie:
toto `U`C scrie:Propun ca, calificarile pt CM sa se tina cu un an inainte ca acesta sa aiba loc. De exemplu pt. CM din 2011 calificarile sa aiba loc in 2010.
Intrebarea este, cine merge in 2010? :roll:
Stiu suntem cu un an inainte 2010 era doar un ex.Cred ca pe parcursul anului 2010 se poate gasi o solutie tinand cont de beneficiile care le am putea avea printr o astfel de derulare.O prima idee care imi vine este sacrificarea unui an de calificari si in anul respectiv sa reprezinte Romania pescari cu cele mai bune rezultate in competitile din anul in curs iar calificarile din anul respectiv sa se tina pt CM de anul viitor.

Ma bucura interesul unui pescar cu experienta unui CM pt acesta propunere.
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

toto `U`C scrie:Buna seara,

Expun si eu in cateva cuvinte propunerea mea pt. calificarile la CM.
Este una destul de simpla dar in opinia mea benefica din toate punctele de vedere.
Propun ca, calificarile pt CM sa se tina cu un an inainte ca acesta sa aiba loc. De exemplu pt. CM din 2011 calificarile sa aiba loc in 2010.
Benefici:
-2 ani de experienta
-1 an la dispozitie pt atragerea de sponsori
-preturi reduse la bilete de avion echipament nada etc.
-1 an la dipozitie pt deplasarea de cel putin 2 ori pe pista de competitie si de acumulare a informatiilor despre pista din: carti,forumuri, etc.
Tin sa mentionez ca nu stiu daca regulamentul ne da voie.

Va multumesc
Popescu Andrei
general manager MCC
si daca cei din 2010 castiga in 2011 se duc altii?
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Val Pangica jr scrie:
Zarguzon Adi scrie:se pare ca cluburile nu au hotarat nimic . dupa spusele lui Val Pangica jr AGVPS deja a hotarat cum se vor desfasura calificarile in 2010. eu si cu partenerul meu (in calitate de viitori posibili participanti) asteptam cu inters sa fie publicat modul de desfasurare.
Mai Adi , esti incredibil zau asa ! Regulamentul de functionare nu este acelasi lucru cu regulamentul de desfasurare ... Nu a stabilit nimic AGVPS legat de modul de desfasurare al Campionatului national . In regulamentul ala mentionat de mine sunt trecute lucruri generale , practic cel din regulamentul FIPS ( distante intre standuri , marimea standurilor , nada permisa , numar de lansete , samd , samd ) . Imi cer scuze pentru ca eu am scris aiurea si fac acum mentiunea asta - FUNCTIONARE si nu desfasurare !
Tenul puncteaza??

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Am si eu trei pareri personale legate de acest subiect:

1-cel mai bun compromis in interes national mi se pare desfasurarea Calificarilor pe loturi(8 pescari) deoarece consider ca este benefica selectia pe care o fac mai intai Cluburile,responsabilitatea cred ca va fi mai mare si nu in ultimul rand omogenitatea lotului si lipsa cred eu a individualitatilor in sanul unui lot format in urma selectiilor pe echipe de 2.

2- din delegatia Romana ce va face deplasarea la CM sa faca parte lotul calificat plus capitanul lor insotiti de un sef al delegatiei,un om foarte responsabil propus si votat de Adunarea Generala a Cluburilor si un consilier tehnic,un om cu o carte de vizita bogata in acest segment de competitii cu care capitanul lotului sa se poata consulta in anumite situatii sau in luarea unor decizii mai delicate.

3-am observat ca atrasi de diferite subiecte sa omis un aspect foarte important si decisiv in castigarea acestei intreceri sportive,desi sunt genul de pescar care i-mi place sa spun ca cel mai bun antrenament este concursul in sine,am observat ca la acest nivel de competitie Romania a suferit din cauza necunoasterii amanuntite a pistelor de concurs din diferite motive:lipsa buget deplasare(Africa),un singur antrenament si o interpretare putin gresita a concluziilor(Franta).tind foarte mult sa cred ca acest aspect este factorul decisiv mai ales daca ne uitam si la altii care sunt pe val in momentul de fata si cred ca ar trebui sa fim foarte atenti cu acest subiect.
-o varianta de compromis ar fi,la un anumit moment sa decalam cu un an Calificarile(solutii exista),iar o adoua varianta putin mai costisitoare dar foarte edificatoare din mai multe puncte de vedere ar fi Finala de 3 loturi pe balta care va gazdui CM.

In rest numai bine.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

sesam scrie:
toto `U`C scrie:Buna seara,

Expun si eu in cateva cuvinte propunerea mea pt. calificarile la CM.
Este una destul de simpla dar in opinia mea benefica din toate punctele de vedere.
Propun ca, calificarile pt CM sa se tina cu un an inainte ca acesta sa aiba loc. De exemplu pt. CM din 2011 calificarile sa aiba loc in 2010.
Benefici:
-2 ani de experienta
-1 an la dispozitie pt atragerea de sponsori
-preturi reduse la bilete de avion echipament nada etc.
-1 an la dipozitie pt deplasarea de cel putin 2 ori pe pista de competitie si de acumulare a informatiilor despre pista din: carti,forumuri, etc.
Tin sa mentionez ca nu stiu daca regulamentul ne da voie.

Va multumesc
Popescu Andrei
general manager MCC
si daca cei din 2010 castiga in 2011 se duc altii?

Imi cer scuze dar nu inteleg ce vrei sa spui.

Incerc sa explic ce inteleg.

Daca va fi ca cei care castiga calificarile de EX: in 2010 vor reprezenta Romania in 2011 iar in 2010 vor reprezenta Romania cei care se vor incadra in decizia luata de organizatori,de ex:cei care au cele mai bune rezultate in competitile organizate de cluburile de pescuit.
Daca cei care vor reprezenta in 2011 Romania ce for face in anul acela in care se vor tine calificari pt 2012 ramane la latitudinea celor care vor avea puterea de decizie, a organizatorilor. (daca se pot inscrie in noile calificari pt 2012 (care ar fi o buna experienta)sau pregatesc campionatul pt 2011,(cu deplasari pe pista de competitie, documentanduse, participarea fara drepturi in calificarile pt 2012 pt experienta)

Este vb numai de un an cu o situatie mai deosebita.

In majoritatea sporturilor se practica ideea pe care am expuso.(cea cu calificarile care se termina cu un an inainte de competitia finala)

Sa ne auzim cu bine.
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

toto `U`C scrie:Stiu suntem cu un an inainte 2010 era doar un ex.Cred ca pe parcursul anului 2010 se poate gasi o solutie tinand cont de beneficiile care le am putea avea printr o astfel de derulare.O prima idee care imi vine este sacrificarea unui an de calificari si in anul respectiv sa reprezinte Romania pescari cu cele mai bune rezultate in competitile din anul in curs iar calificarile din anul respectiv sa se tina pt CM de anul viitor.

Eu propun sa mearga nationala care a fost anul asta. :lol:

tite

Mesaj de tite »

gabisandu scrie:
toto `U`C scrie:Stiu suntem cu un an inainte 2010 era doar un ex.Cred ca pe parcursul anului 2010 se poate gasi o solutie tinand cont de beneficiile care le am putea avea printr o astfel de derulare.O prima idee care imi vine este sacrificarea unui an de calificari si in anul respectiv sa reprezinte Romania pescari cu cele mai bune rezultate in competitile din anul in curs iar calificarile din anul respectiv sa se tina pt CM de anul viitor.

Eu propun sa mearga nationala care a fost anul asta. :lol:
Gabi sa nu uitati si sacosele!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

tite scrie:Gabi sa nu uitati si sacosele!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ce treaba am eu cu sacosele tale George? Incearca sa nu dai cu mucii in fasole, cel putin in ceea ce ma priveste :oops:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”