Moderator: gor965
Intrebarea este, cine merge in 2010?toto `U`C scrie:Propun ca, calificarile pt CM sa se tina cu un an inainte ca acesta sa aiba loc. De exemplu pt. CM din 2011 calificarile sa aiba loc in 2010.
Stiu suntem cu un an inainte 2010 era doar un ex.Cred ca pe parcursul anului 2010 se poate gasi o solutie tinand cont de beneficiile care le am putea avea printr o astfel de derulare.O prima idee care imi vine este sacrificarea unui an de calificari si in anul respectiv sa reprezinte Romania pescari cu cele mai bune rezultate in competitile din anul in curs iar calificarile din anul respectiv sa se tina pt CM de anul viitor.gabisandu scrie:Intrebarea este, cine merge in 2010?toto `U`C scrie:Propun ca, calificarile pt CM sa se tina cu un an inainte ca acesta sa aiba loc. De exemplu pt. CM din 2011 calificarile sa aiba loc in 2010.
si daca cei din 2010 castiga in 2011 se duc altii?toto `U`C scrie:Buna seara,
Expun si eu in cateva cuvinte propunerea mea pt. calificarile la CM.
Este una destul de simpla dar in opinia mea benefica din toate punctele de vedere.
Propun ca, calificarile pt CM sa se tina cu un an inainte ca acesta sa aiba loc. De exemplu pt. CM din 2011 calificarile sa aiba loc in 2010.
Benefici:
-2 ani de experienta
-1 an la dispozitie pt atragerea de sponsori
-preturi reduse la bilete de avion echipament nada etc.
-1 an la dipozitie pt deplasarea de cel putin 2 ori pe pista de competitie si de acumulare a informatiilor despre pista din: carti,forumuri, etc.
Tin sa mentionez ca nu stiu daca regulamentul ne da voie.
Va multumesc
Popescu Andrei
general manager MCC
Tenul puncteaza??Val Pangica jr scrie:Mai Adi , esti incredibil zau asa ! Regulamentul de functionare nu este acelasi lucru cu regulamentul de desfasurare ... Nu a stabilit nimic AGVPS legat de modul de desfasurare al Campionatului national . In regulamentul ala mentionat de mine sunt trecute lucruri generale , practic cel din regulamentul FIPS ( distante intre standuri , marimea standurilor , nada permisa , numar de lansete , samd , samd ) . Imi cer scuze pentru ca eu am scris aiurea si fac acum mentiunea asta - FUNCTIONARE si nu desfasurare !Zarguzon Adi scrie:se pare ca cluburile nu au hotarat nimic . dupa spusele lui Val Pangica jr AGVPS deja a hotarat cum se vor desfasura calificarile in 2010. eu si cu partenerul meu (in calitate de viitori posibili participanti) asteptam cu inters sa fie publicat modul de desfasurare.
sesam scrie:si daca cei din 2010 castiga in 2011 se duc altii?toto `U`C scrie:Buna seara,
Expun si eu in cateva cuvinte propunerea mea pt. calificarile la CM.
Este una destul de simpla dar in opinia mea benefica din toate punctele de vedere.
Propun ca, calificarile pt CM sa se tina cu un an inainte ca acesta sa aiba loc. De exemplu pt. CM din 2011 calificarile sa aiba loc in 2010.
Benefici:
-2 ani de experienta
-1 an la dispozitie pt atragerea de sponsori
-preturi reduse la bilete de avion echipament nada etc.
-1 an la dipozitie pt deplasarea de cel putin 2 ori pe pista de competitie si de acumulare a informatiilor despre pista din: carti,forumuri, etc.
Tin sa mentionez ca nu stiu daca regulamentul ne da voie.
Va multumesc
Popescu Andrei
general manager MCC
Eu propun sa mearga nationala care a fost anul asta.toto `U`C scrie:Stiu suntem cu un an inainte 2010 era doar un ex.Cred ca pe parcursul anului 2010 se poate gasi o solutie tinand cont de beneficiile care le am putea avea printr o astfel de derulare.O prima idee care imi vine este sacrificarea unui an de calificari si in anul respectiv sa reprezinte Romania pescari cu cele mai bune rezultate in competitile din anul in curs iar calificarile din anul respectiv sa se tina pt CM de anul viitor.
Ma bucura interesul unui pescar cu experienta unui CM pt acesta propunere.
Gabi sa nu uitati si sacosele!!!!!!!!!!!gabisandu scrie:Eu propun sa mearga nationala care a fost anul asta.toto `U`C scrie:Stiu suntem cu un an inainte 2010 era doar un ex.Cred ca pe parcursul anului 2010 se poate gasi o solutie tinand cont de beneficiile care le am putea avea printr o astfel de derulare.O prima idee care imi vine este sacrificarea unui an de calificari si in anul respectiv sa reprezinte Romania pescari cu cele mai bune rezultate in competitile din anul in curs iar calificarile din anul respectiv sa se tina pt CM de anul viitor.
Ma bucura interesul unui pescar cu experienta unui CM pt acesta propunere.
Ce treaba am eu cu sacosele tale George? Incearca sa nu dai cu mucii in fasole, cel putin in ceea ce ma privestetite scrie:Gabi sa nu uitati si sacosele!!!!!!!!!!!![]()
![]()