Eu unul folosesc JRC DSi (varianta pe baterii) de aproximativ 2 sezoane. Mi s-au parut de la inceput niste avertizori foarte buni in acest buget de 2000 +/- lei. Avand toate functiile posibile: diversifitate sunet, sensibilitate, LED-uri pentru run si drop / vibratie pe statie.
Si avertizorii Fox MxR+ sunt avertizori foarte buni, sunetul de pe statie dar si de pe avertizor, este unul clar si puternic. Lumina de pe avertizor fiind una destul de puternica. Iar bateriile se inlocuiesc foarte usor.
Salut ! Am avut si DSI si DS3. Pot sa iti spun ca, pentru mine, sunt cei mai buni senzori de pe piata. Acum am delkim txi, si aceeasi parere. Pe astia i-am luat doar pt sunetele lor. Daca vreodata as vinde delkimii, iau tot JRC dsi sau ds3. Iti recomand sa iti iei DSI, sunt foarte buni. Ai tot ce vrei la ei. Sensibilitatea e senzationala, sunete ok si o gramada de comenzi. Preferata mea, mute 20 de sec sa intinzi bine firul. Cu Fox nu am pescuit personal, dar pot spune ca nu pot sa dau 2000 de lei pt un set de senzori cu 2 trepte de sensibilitate. Cu respect , Thomas.
fara doar si poate JRC ds3. ii am de un sezon si sunt foarte multumit. in plus fata de ce au zis colegii la ds3 mai ai pe spate si ledul ptr plantat care te ajuta sa te orientezi pe balta