sfat achizitie rod pod si senzori cu statie

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
stanciumarian1957

sfat achizitie rod pod si senzori cu statie

Mesaj de stanciumarian1957 »

Buna ziua.
Sunt in curs achzitioaner a unui rod pod si unor senzori cu statie. As vrea sa-I folosesc atat la lac cat si la Dunare.
M-am gandit sa achizitionez de la Dan Mitranescu: ROD POD SKY si SET 4 AVERTIZORI CU STATIE HAKUYO MODEL 2017
As ruga pe cei care au folosit sau nu asa ceva sa imi imparataseasca pararea lor daca merita sau nu.
Eventual alte alternative
Multumesc anticipat

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Re: sfat achizitie rod pod si senzori cu statie

Mesaj de Alin Galbenu »

salut
Ce buget ai ?

ejas

Mesaj de ejas »

Cel mai stabil si fiabil rod pod de la Dan e cel de Inox 145 (copie identica dupa Prowess Stylpod), vezi ca are Dan un post in care ii arata avantajele fata de Sky Pod..

Iar daca vrei sa-l inalti (sa l faci Sky) are niste picheti grosi de inox pe care ii poti folosi in fata.. Sunt super stabili. Pentru 200 de lei nu te complica cu Sky Pod.

Cit priveste senzorii, daca-ti plac mult ledurile ia-ti 2017.. Pentru o lumina mai discreta, 2014 e super OK, functional sunt similari..

Am Inox 145 si pe vint in rafale, rau de rau, n-am avut nicio problema.. Alte rod poduri Sky sau de aluminiu erau in apa, de pe ponton, sau faceau "parcarea laterala"..

stanciumarian1957

Nu coteaza asa mult bugetul . E adapdabil dar nici nu vreau sa arunc cu banii.

stanciumarian1957

Nu conteaza asa mult bugetul . E adapdabil dar nici nu vreau sa arunc cu banii. Nu pot merge prea des la pescuit si cand reusesc sa ajung vreau ca sa nu imi fac nervi ca nu sta bine ropodul sau nu semanlizeaza bine senzorul, asa cum s-a inamplat ultima data cu un rod pod no name. Nu era nici macar vant puternic

stanciumarian1957

buna!!
Multumesc pentru raspuns. Pichetii se pot pune in locul piciorelor din fata sau se pot cupla cu ele?

LOCATIA LA PROFIL TE ROG
MULTUMESC
MODERATOR

shopy

Mesaj de shopy »

Buna seara! Am inteles bine, vreti sa folositi senzorii si la Dunare? Pescuiti intr-o zona cu un curent foarte slab? Daca nu, renuntati la ei in favoarea banalilor clopotei, veti evita astfel alarmele false provocate de curentul de apa!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”