Peugeot Partner (pentru persoane) 1.9D, an 2001, 181000km reali, distributie, capete bara, bilelete directie, bujii incandescente, amortizoare spate, pompa centrala frana (toate astea schimbate acum 500km), acumulator si cauciucuri fata in garantie, uleiul si filtrele au fost schimbate acum 1600km. Barca Biltema noua (poate fi transportata cu Peugeot-ul), motorul de barca Suzuki DF 2,5 cp in 4 timpi (in garantie) si muuuulte alte bagaje. Toate astea cu numai 3500 euroi (nu in lei) si asta pana marti dimineata.
Evident faptul ca pretul este pentru pachetul format din: Partner, motor si barca.
P.S. Masina nu a fost vreodata implicata in vreun accident si nu are rugina. Ca si defecte: usa culisanta nu se deschide decat prin interior (din vara asta) si nu-i functioneaza turometrul.
pot oferi o cedare de leasing la un hyundai accent 1,5 crdi
masina are 40.000 km cu service la zi
rata pe luna este de 950 ron avand inclusa valoarea reziduala
mai sunt de plata 2ani si 10 luni
Stima
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG
Ideea este ca am scos toate astea la vanzare pentru a-mi cumpara un Peugeot Partner nou. Diferenta o am... Hundai-ul este o masina acceptabila dar eu m-am obisnuit cu volume mari.
P.S. Prima "dragoste" nu se uita...
Daca nu dau masina si barca fac un imprumut la banca pentru diferenta si o pastrez si pe asta. Indiferent cu care masina as fi... am cu ce sa transport barca, bagajele si nu in cele din urma sotia, copilul si cateaua.