pescuitul! subiect de barfa in cancan

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Dan Badarcea
Puncte: 0

pescuitul! subiect de barfa in cancan

Mesaj de Dan Badarcea »

asta sa fie ultima gaselnita a unora? nu pot sa cred ca lumea pescarilor e atat de meschina si parsiva. incepe sa-mi para rau ca fac parte din aceasta lume,o lume pentru care fiecare dintre noi ar trebui sa avem putin respect. este lumea in care ne retragem ori de cate ori simtim nevoia de putina relaxare, de iesirea din cotidian. ma intreb oare ce se va alege de ea?oricare ar fi miza, cred ca s-a ajuns prea departe. nu cred ca acesti baieti care au reprezentat ROMANIA merita sa fie facuti hoti! toti au facut o gramada de sacrificii ca sa repezinte lotul national si nu cred ca meritau sa apara prin ziarele de scandal. pentru cel, sau cei, care au furnizat subiectul RUSINE! asa inteleg ei spiritul CRACIUNULUI! sarbatori fericite!http://www.cancan.ro/actualitate/report ... 81067.html TITLUL SPUNE TOT!
Ovidius Constanta

Vali Bonto

Re: pescuitul! subiect de barfa in cancan

Mesaj de Vali Bonto »

Dan Badarcea scrie: pentru cel, sau cei, care au furnizat subiectul RUSINE!
Sunt total de acord cu tine..!!!!!
Am spus intr-o postare a mea anterioara ca aceste certuri si mai ales URA care domina in acest moment mica noastra comunitate de pescari de crap vor distruge acest frumos sport.
Iata ca suntem cu un pas mai aproape....acum suntem si pe pagina ziarelor de scandal.
http://www.cancan.ro/actualitate/report ... 81067.html
Sunteti multumiti?

Craciun Fericit.

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Foarte tare domnule..ei uite ca ne-am facut de kkt nu numai in grup restrans. Rushinica mare "sursei" din interiorul lotului, pacat de unii care au muncit cu devotament pentru ultima fraza din articol.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Manelism de cea mai joasa speta, muscaturi de c u r ...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sa nu se inteleaga gresit, nu am nici ceea mai mica legatura cu acest subiect aparut in Cancan ! dar sa nu uitam ca forumul este public, oricine isi poate culege informatii....... :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Va mira?????? Fiti domnilor seriosi....Z D R E N T E de oameni.
BAI ADUNATIVA :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Balta Puiesti

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

luni 14 decembrie am primit urmatorul sms de la birou

m.a sunat de la cancan, vrea nr tau k au vazut editorialu in avp k e de scandal. ii dau nr?

cateva ore mai tarziu am primit alt sms

sunt andrei dumitrescu de la cancan va caut in legatura cu incidentul de la cupa mondiala

putin mai tarziu am vb cu el si i-am zis ca a fost un rahat, nimic serios. apoi am crezut ca s-a linistit.

duminica trecuta, intr-o discutie telefonica cu gabi tomulescu i-am spus ca am avut noroc pentru ca intrase cancanul pe fir, dar s-au linistit.
duminica aceasta, acelasi lucru i l-am zis lui marius barbu.

inbox-ul telefonului meu, precum si marturiile celor doi stau dovezi oricand. nu eu am dat acest subiect, l-a luat acest andrei dumitrescu din avp. asa sa-mi ajute D-zeu!

ps lumea ori este manipulata, ori se manipuleaza singura. malin musatescu scrie la comanda lui av, cancan baga ce subiecte vrea av, etc. urmeaza sa vorbesc cu ctp-ul si eventual cu tatulici sa faca 11 pt Romania.
totusi....
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Vladut Mateianu"]Sa nu se inteleaga gresit, nu am nici ceea mai mica legatura cu acest subiect aparut in Cancan ! dar sa nu uitam ca forumul este public, oricine isi poate culege informatii....... :roll:[/quote]

mai ales fotografii la rezolutie mare, una din ele facuta de andrei vladeanu cu aparatul propriu la tancabesti :shock: iar cealalta probabil de la revista lu peste ........... :!:
OM DE AFACERI .........PATRON DE BALTA .........SPONSOR PERSONAL AL LOTULUI [FARA CHITANTA ].......A FURAT UN FLEECE UN IN VALOARE DE 10 EURO :lol: :lol:

Poate acum vor avea curajul si demnitatea sa vorbeasca si sa scrie adevarul gol-golut Marius Din ,Marius Barbu ,Mihai Tomulescu ........... :!:pentru ca ar fi pacat sa se ramana cu o pata care odata cu trecerea timpului nu va mai putea fi stearsa :!: :!:

Craciun fericit !!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@victor oana

Cred ca ar fi bine ca macar in ceasul al 12-lea sa iti ceri scuze in fata pescarilor din Romania, si mai ales a noastra, cei care 5 ani de zile am luptata ca Romania sa aiba o imagine corecta in lumea carpfishingului.... :oops:
Iar treaba cu scosul ochilor ca ai dat sponsorizare de 2000 de euro si ai furat de 10 euro este la limita penibilului, conform acestui principiu , Rosioru(care a adus sponsorizari de zeci de mi de euro de-a lungul timpului !) nu este vinovat ptr ca si-a luat si el 2500 de euro..........
Pacat ca s-a ajuns aici, dar macar incearca sa nu-i mai taresti in aceasta mocirla si pe cei care nu au nicio vina, cei care au avut doar nesansa de a pleca la lupta condusi de un om ptr care pescuitul nu reprezenta o prioritate ! :oops: :oops:

PS Am scris cu litere mari .
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Asta mai lipsea ! Pacat ca am ajuns aici si ca orgoliile de abia de acum vor deveni de necontrolat .........S-a ..... si minima de speranta ca ne vom "intelege" vreodata . Daca stiam ca se ajunge aici , nu mai ziceam nimic pe acest site despre Malin si de AVP .
Ultima oară modificat Mar Dec 22, 2009 10:49 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”