pescuitul! subiect de barfa in cancan

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: pescuitul! subiect de barfa in cancan

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:
Vladut Mateianu scrie: mai ales fotografii la rezolutie mare, una din ele facuta de andrei vladeanu cu aparatul propriu la tancabesti :shock: iar cealalta probabil de la revista lu peste ........... :!:!
ambele fotografii fac parte din seturi de poze descarcate la avp cu ocazia a doua articole, in ultimele doua numere ale revistei. la rezolutii mari. am senzatia ca una din ele a fost chiar publicata, cea cu marius din.

credeam ca dovezile de mai sus sunt elocvente. iti stau la dispozitie cu telefonul mobil in care poti vedea sms-urile cu pricina, datele si orele la care le-am primit.

lasa-ma pe mine. uita-te in oglinda. ce fleece ai pus azi pe tine?
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Pe principiul razbunarii sa ne asteptam cumva sa fie publicata in Can-Can alta poveste rusinoasa din pescuitul la crap? :cry:
Milionar excentric

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Domnul Andrei Dumitrescu a mai scris un singur articol despre pescuit si acela de bine despre un celebru comediant:
http://www.cancan.ro/actualitate/report ... 48525.html

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

La fel de "bine informati" ca si in AVP ei stiu ca CM s-a desfasurat la inceputul lunii octombrie.
Nu-mi ramane (spre rusinea mea) decat sa ma bucur de zvonurile care spun ca trustul ar fi in pragul falimentului si sa le doresc ca acest articol sa fie printre ultimele.

PS. Va vand un pont.Marius Din a vrut sa se scoata cu geanta dupa ce a dat 2 ani la rand nationalei bilete de avion cu adaos 0 si ceva din buzunar.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

omul care scrie acest articol spune ca s-a informat din surse apropiate lotului national. Probabil ca strans putin de coite v-a face publice aceste surse. Un lucru e sigur vor mai urma de acum in colo astfel de articole pentru ca tocmai s-a creeat un precedent.
Cum spunea si Andrei I...urmatorul articol din Can-Can despre pescuit , probabil ca v-a fi cel legat de banii disparuti. Pacat ca o sa sufere foarte multi oameni din cauza asta. Un lucru e clar... paziti-va spatele!

Despre pozele cu cei doi sunt convins ca au fost predate celor de la revista knkn pe un e-mail...100%. de catre cine?...stie numai Dl Dumitrescu.

Mai dureros este ca, la fel ca si Dl Musatescu accest Dumitrescu Andrei nu au stiut sa-i numesca pe (toti) cei care au avut implicare in caz si face o referire evaziva... catre toata lumea

Eu cred ca a vrut sa se loveasca in Victor Oana, si s-a folosit aceasta arma in razboiul dintre cele doua Formatiuni care doresc sa Conduca Calificarile din Romania...Putem spune ca, la fel cum Oana i-a tras-o lui Rosioru...acum cineva i-a tras-o lui Oana.

aplauze...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

legio1083

Mesaj de legio1083 »

@ Victor Oana

Domnule Oana, v-as ruga ca in orice declaratie ultarioara postarii de le acest topic sa nu mai utilizati termenul de "Revista lu' Peste" si nici sa mai facetio vreo referire la aceasta.
Desi vorbesc in nume propriu ( nu sunt purtatorul de cuvant al redactiei) cred ca am tot dreptul de a ma simti lezat atunci cand ma trezesc amestecat in mizerii de genul acesta. RVP nu este si nu va fi vreodata tapul ispasitor al nici unui "combinator", oricare ar fi acela.

Nu cred ca ne cunoasteti personal pe nici unul dintre noi si drept urmare nu pot tolera afirmatii de genul acesta , cu un vadit caracter malitios.
Cert este un lucru - Despre noi nu se va vorbi niciodata la modul la care se vorbeste despre domnia voastra, si asta ar trebui sa va puna pe ganduri.
Legio - Patria Nostra !

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Partenere,
frumos esti tata in poza aia.As vorbi si eu cu astia sa imi faca putina reclama dar nu cumpara cam nimeni ziarul asta.

popa viorel

Mesaj de popa viorel »

Omiteti un luvru foarte important. Ar trebui sa va deranjeze cei care au facut fapta, nu cel care a publicat povestea.....Omul este ziarist si asta este munca lui. Dar munca unor pescari (sau, ma rog, cei care au insotit lotul ca am inteles ca nu pescarii au furat) ar trebui sa fie pescuitul, nu cotrabaitul prin genti ! :evil:

ciprian_galic

Mesaj de ciprian_galic »

Legio, si eu m-as aprinde la anumite declaratii neavenite la adresa RVP dar, atata timp cat nu ne-a interesat acest incident (daca a fost, cine a fost, cum s-a petrecut, etc), da-mi voie sa sa spun urmatorul lucru:
hai sa ne vedem de pescuit in continuare, ok ? :D
Campion national - 2010
FISHING ACADEMY IASI

Valeriu

Mesaj de Valeriu »

popa viorel scrie: Ar trebui sa va deranjeze cei care au facut fapta, nu cel care a publicat povestea.....
Si daca a fost publicat la ordin ..... ce ne facem ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”