bancuri

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
robert_anisoiu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: bancuri

Mesaj de robert_anisoiu »

gabi1 scrie:Einstein ''interpelat'' de o femeie frumoasă care cunoștea capacitatea intelectuală a ilustrului om de știință, i-a oferit următoarea posibilitate:
-Domnule, cu frumusețea mea și cu inteligența d-voastră am putea avea copii perfecți.
La care Eistein a răspuns:
-Doamnă, v-ați gândit la posibilitatea că ar putea ieși cu frumusețea mea și inteligența d-voastră?
Ps. Nu bag mâna în foc că-i cu siguranță banc...
Daca nu ma insel asta chiar s-a intamplat in realitate. Femeia era Marilyn Monroe.

Scuze... Am vazut dupa aceea ca deja se discutase despre asta.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Asa doctor mai zic si eu...Il iubesc!

Dr. Paulo Ubiratan - Porto Alegre, Rio Grande do Sul, într-un interviu acordat televiziunii locale, a fost întrebat despre unele sfaturi pe care le-a dat totdeauna ...

Întrebare: exercitiile cardiovasculare prelungesc viata?
Raspuns: Inima a fost facută pentru a bate de un număr de ori ... Nu-ti irosi bătăile cu exercitii. Totul, în cele din urmă, se uzează. Accelerarea inimii nu vă va face sa trăiti mai mult. E ca si cum ai spune că se poate mări durata vietii unei masini, dacă o faceti sa meargă mai repede. Vrei sa trăiesti mai mult? Trage un pui de somn!

Î: Ar trebui să mă opresc cu consumul de carne rosie si sa mănânc mai multe fructe si legume?
R: Trebuie să întelegi logica eficientei ... Vaca ce mănâncă? Iarbă si porumb. Ce sunt astea? Plante. Deci, o friptura nu este nimic altceva decat un mecanism eficient de a introduce legume în corpul nostru. Vrei sa manânci niste boabe - mănâncă pui!

Î: Ar trebui să reduc consumul de alcool?
R: Categoric, nu! Vinul se face pe bază de fructe. Brandy este distilat din vin, ceea ce înseamnă că acesta trage apa din fructe, astfel încât să profiti din plin din ea. Berea se face, de asemenea, din cereale. Le puteti consuma!

Î: Care sunt avantajele unui program regulat de exercitii fizice?
R: Filosofia mea este: dacă nu aveti nicio durere ... sunteti bine!

Î: Fripturile sunt daunatoare?
A: Nu m-ai ascultat! ... Astăzi alimentele sunt prajite in ulei vegetal. Acestea răman impregnate cu ulei vegetal. Cum ar putea uleiul de plante sa fie dăunător?

I: Flexiunile ajuta la reducerea grasimii?
R: Categoric nu! Exersarea unui muschi doar il face să creasca în dimensiune.

Î: Ciocolata face rau?
R: Esti nebun? E cacao! O altă legumă! Este bună pentru a fi fericit!

Si tine minte: viata nu ar trebui să fie o călătorie până la mormânt, cu intentia de a ajunge sănătos acolo, cu un corp atractiv si un organism bine conservat. Mai bine apucă celălalt drum: bere într-o mână, chips de cartofi în cealaltă, mult sex si un organism complet uzat, pe deplin folosit, strigând că ...A MERITAT SA FACI CALATORIA!
Dacă a umbla inseamnă a fi sănătos, postasul ar fi nemuritor!
Balena inoată toată ziua, mănancă doar peste, bea apă si totusi e TARE GRASA!

REMEMBER:
Un iepure aleargă toată viata si trăieste 15 ani; o testoasă nu aleargă NICIODATA si trăieste 450 de ani
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Imagine
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

10 explicatii amuzante...
[1]Oricat de romanesc de neaos ar parea, MUJDEI vine din franceza, de la "mousse d’ail" (spuma de usturoi). Sa nu va mai prind, asadar, spunand “mujdei de usturoi” :-))
[2]CRAVATA a fost initial croata, fiindca o purtau mercenarii croati (kravat) din armata lui Ludovic al XIII-lea, pe la 1600.
[3]SMECHER vine din limba germana, de la Schmecker, care era degustatorul de vinuri. Actualii smecheri, saracii de ei, nu stiu sa faca diferenta dintre Veuve Clicquot si capsunica de Valea Calugareasca.
[4]CHIRPICIUL vine tocmai din Persia, unde însemna caramida.
[5]A DEZMIERDA vine de la cuvantul latinesc "dismerdare", adica-telea "a sterge la fund". Pentru ca bravele matroane romane asa isi dovedeau afectiunea fata de pruncii lor.
[6]Orasul GIURGIU se chema pe vremuri San Giorgio, ca-l infiintasera niste genovezi aventurosi care faceau comert la Dunare. Tot mai bine decat orasul de vis-à-vis, care s-a transformat din Sexaginta Prista in Ruse :-))
[7]POGACILE (niste turte foarte simple, rustice, din grau sau malai) au ajuns la noi prin austrieci, care le ziceau Pogatschen, dar se trag din focaccia italiana, care vine de la "focus", care inseamna mijloc, centru sau buric. Buricul casei era cuptorul. Voilà!
[8]Traditionala DAMIGEANA vine din frantuzescul "damme-Jeanne", adica tanti Ioana. In Argentina i se zice si acum damigenei - dama Juana, in timp ce englezii au denumit-o "demijohn", iar americanii din Vestul salbatic a transformat-o in "jimmyjohn".
[9]JOBENUL se cheama joben fiindca un nene pe nume Jobin il crease si il vindea pe vremea cand inca nu era limpede cum ar trebui sa se cheme in romaneste. Memoria colectiva a avut de ales intre numele palarierului si “tilindru” :-))
[10]CLANTA se cheama clanta fiindca face “clant”. Serios
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

........................
- Dragul meu, să ştii că azi am rupt oglinda de pe dreapta!
- Cum dracu' ai reuşit?
- M-am dat cu maşina peste cap.
..........................
Soţia vine după prima călătorie făcută singură în maşină.
- Dragule, să-ţi povestesc cum a fost sau aştepţi ziarele de mâine dimineaţă?
- Ştii ce înseamnă să fii bun la pat după 60 ani?
- Să nu iei toată plapuma!
- Cum se obţine lumina cu ajutorul apei?
- Spălând geamurile
- Ce are Brad Pitt prea scurt, Schwartzenegger prea lung, Madona nu are, iar Papa nu-l prea foloseşte?
- Numele de familie.

- De ce s-a inventat ciocolata albă?
- Ca să se murdărească şi negrii la gură.
Scufiţa Roşie:
- Bunico, de ce ai ochii aşa de mari?
- Bunico, de ce ai urechi aşa de mari?
- Bunico, de ce ai dinţi aşa de mari?
Bunica: - Hai, gata că mă enervezi. Pune lupa aia pe masă şi cară-te!
- Cum au spart chinezii site-ul Pentagonului?
- Fiecare a încercat câte o parolă.
- Cum transformi un pentagon în pătrat?
- Aplici teorema lui Bin Laden.

Mărturisirea unui soţ:
- Când încep să mă dezbrac în baie, în colţul oglinzii apare următoarea inscripţie: Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Foştii colegi obişnuiau să se întâlnească o dată la 10 ani ca să petreacă o seară împreună.
- La vârsta de 40 de ani s-au întâlnit şi, după ce au fost analizate câteva propuneri, s-au decis pentru restaurantul Leon, unde, după spusele celui care l-a propus, era o chelneriţă cu nişte sâni de-ţi vine să-ţi iei lumea-n cap şi, pe deasupra, şi destul de libertină în concepţii.
- După 10 ani, la vârsta de 50 de ani, s-au întâlnit din nou şi, după ce au fost analizate câteva propuneri, s-au decis pentru restaurantul Leon, care, după spusele celui care l-a propus, avea un menú grozav şi nişte vinuri superbe.
- După alţi 10 ani, la vârsta de 60 de ani, s-au întâlnit din nou şi, după ce au fost analizate câteva propuneri, s-au decis pentru restaurantul Leon, unde, după spusele celui care l-a propus, era linişte şi nu se fuma.
- După alţi 10 ani, la vârsta de 70 de ani, s-au întâlnit din nou şi, după ce au fost analizate câteva propuneri, s-au decis pentru restaurantul Leon, care, după spusele celui care l-a propus, avea ascensor şi acces pentru scaune cu rotile pentru invalizi.
- După alţi 10 ani, la vârsta de 80 de ani, s-au întâlnit din nou şi, după ce au fost analizate câteva propuneri, unul a propus restaurantul Leon, la care unul din colegi exclamă:
- "Idee minunată, de mult voiam să merg acolo, încă n-am fost acolo niciodată..."

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

:lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
image002.jpg
image002.jpg (22.88 KiB) Vizualizat de 2034 ori

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Un tip intra intr-un sexshop, studiaza vreo 15 min o papusa gonflabila si îl întreaba pe vânzator:
-Cand este produsa?
- Ianuarie 2015.

- Aaa, nu, Capricorn nu! :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Teleorman este singurul județ din țară în care trăiesc mai mulți morți decât vii.

Imagine
Imagine
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Într-un magazin de lenjerie intimă intră o olteancă, o ardeleancă și o moldoveancă.
Olteanca cumpară 7 perechi de chiloți și se duce să-i platească.
Vânzătoarea mirată o întreabă:
- Da ce faceți dumneavoastră cu 7 perechi de chiloți odată?
- Păi câte o pereche în fiecare zi a săptămânii!
- A... Înteleg!
Vine și ardeleanca cu 5 perechi...
- Dumneavoastră nu folosiți tot 7 perechi pe săptămână? întrebă curiosă vânzătoarea!
- Păi bărbatul meu mă vrea Sâmbata și Duminica fără...
- A...
Vine și moldoveanca cu 12 perechi.
Vânzătoarea nedumerită întreabă:
- Bine, bine, înteleg pe celelalte, dar dumneavoastră ați luat cât ele 2 la un un loc!!!
- Apoi anul... are 12 luni!

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

pozie-de-la-flick.jpg
pozie-de-la-flick.jpg (66.55 KiB) Vizualizat de 1698 ori

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”