Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ai m.p.-sa nu fac reclamaChira scrie:Cred ca o sa raman la velocity. Stie careva ceva magazin prin cluj unde pot sa le vad?
Si oare cu ce molinete se "asorteaza"?
Multumesc de ajutor.
Usoare,inel plecare 50, si cel mai important arunc mai mult cu ele dect cu Beast ul.S au mulat mult mai bine pe mana mea si asta e cel mai important,plus ca rezultatele de la concursuri spun multe.Chira scrie:Din ce motiv ati schimbat pe mtx beasturile?
adriancc scrie:daca vei cauta acum in Germania pe mur...... vei gasi velocity noi la pret de mtx si mai ieftine decat orice velocity sh din bazar de aici ,si transportul este destul de accesibil.in jur de 20 euro pe colet ...la un colet de 4 lansete este decent .
Exact...415 de lei un varf de beastmaster.adriancc scrie:o pui la colet si o trimiti ...nemtii macar sunt seriosi si nu se uita la un varf ca milogii astia de la noi ,si in plus in Germania macar ai garantia calitatii ....app, si la noi ce faci cu garantia ?:)))) iti spune ca a fost vina ta si iti recomanda alt varf contra cost
Mtx Top am eu. De la Mitranescu. Impecabile, nu am ce sa le reprosez. Dar sunt ceva mai scumpe....Cristi Chiritoi scrie:Sau MTX 14 TOP. SuperbeVladut Mateianu scrie:Daca nu ai bani de Mtx Class, ia-ti Velocity...![]()
Ps. Nu conteaza ce scrie pe lanseta, ci cum se comporta. Oricum in China sunt facute toate.
Merita efortul peste buget initial.
Adrian, in relatia dintre client si vanzator, in cerere unei garantii, notiunea de "milog" foarte greu poti sa o atribui vanzatorului in detrimentul cumparatorului. Poti sa ii spui "nesimtit", "escroc'', sau cum vrei tu , dar in niciun caz "milog", ca el nu cere nimic.adriancc scrie:o pui la colet si o trimiti ...nemtii macar sunt seriosi si nu se uita la un varf ca milogii astia de la noi ,si in plus in Germania macar ai garantia calitatii ....app, si la noi ce faci cu garantia ?:)))) iti spune ca a fost vina ta si iti recomanda alt varf contra cost
Dane, am rupt o lanseta nemteasca, la care am garantie 10 ani, am primit tronsonul rupt in aproximativ 2 saptamani fara absolut nici o problema.Dan Mitranescu scrie:Adrian, in relatia dintre client si vanzator, in cerere unei garantii, notiunea de "milog" foarte greu poti sa o atribui vanzatorului in detrimentul cumparatorului. Poti sa ii spui "nesimtit", "escroc'', sau cum vrei tu , dar in niciun caz "milog", ca el nu cere nimic.adriancc scrie:o pui la colet si o trimiti ...nemtii macar sunt seriosi si nu se uita la un varf ca milogii astia de la noi ,si in plus in Germania macar ai garantia calitatii ....app, si la noi ce faci cu garantia ?:)))) iti spune ca a fost vina ta si iti recomanda alt varf contra cost
Ca unul care a acordat garantii in topul acestei actiuni ( datorita faptului ca primeam facilitati in acest sens de la producator, pentru ca imi place sa ajut oamenii care au incredere in mine,pentru ca ma costa mai putin o astfel de pierdere, ... si reclama ) iti spun ca garantia acordata pe lansetele rupte este numai o chestie de marketing si ca magazinele numai pentru asta o fac, nu pentru partea legala a situatiei. Stiu foarte bine ca sunt acoperiti.
Un astfel de produs rupt, care nu prezinta defecte de fabricatie in zona rupta, este imposibil sa fie utilizat ca proba intr-o eventuala ajungere in judecata. (Iar defecte de fabricatie pe lansete, greu mai gasesti in zilele noastre.)
Spui de Germania ca acolo se acorda garantii mai usor, dar iti spun si eu ca Germania nu investeste in garantii poate nici o zecime in comparatie cu Romania. De ce ? Pentru ca este absolut cunoscut faptul ca hotia, tupeul si nesimtirea la nivel de populatie sunt inzecit mai mici decat la noi.
Cunosc zeci de cazuri de fortare a garantiei ( diverse domenii) , chiar situatii in care produsul a fost deteriorat la limita perioadei de garantie, pentru a fi schimbat. Asa este la noi. Nu mai pui ca se braveaza intotdeauna cu asta.
Dupa parerea mea un OM cinstit isi cauta un produs de calitate care sa ii acopere cerintele, nu incapacitatile.