Shimano sau MTX?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Shimano sau MTX?

Mesaj de gabi1 »

Dupa parerea mea un OM cinstit isi cauta un produs de calitate care sa ii acopere cerintele, nu incapacitatile.
Ai bătut șaua să priceapă... :wink: :D
Dacă sughiți, să nu mă suspectezi. :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Alexandru Mihai scrie: ps: nu stiu daca mai conteaza din ce cauza sa rupt lanseta, eu sau a fost defectiune din fabrica, garantia a fost una reala si punct.
Marketingul v-a studiat destul de bine, pe voi cei care cautati garantia maxima, ca asa puteti face orice cu un produs. Cred ca v-o meritati intr-un fel . :wink:
In spatele unei astfel de garantii exista intotdeauna un pret piperat, sau mai exact un produs cu raport calitate/ pret foarte mic.
Unii mai destepti ca astia ai tai din Germania au cerut pe o lanseta de 3 ori mai mult decat pe una care face fix acelasi lucru ( poate si mai bine ca performante plus rata a ruperilor ) si au acordat GARANTIE PE VIATA !!!

Din experienta mea, lansetele de calitate rupte ( nu conteaza din ce cauze) reprezinta un procent sub 5.
Calcule sunt destul de simple in privinta profitului.

Ce totusi ma mira putin este incapacitatea asta vizuala ( hai sa ii zicem asa :D ) a voastra celor mai vechi, care au vazut astfel de cazuri si nu spun nimic despre teapa luata.

Unde este domnul Maxxx garantia pe viata de la hi-s200 ???

Eu nu stiu precis unde este, dar iti spun ca si asta de 10 ani pe care o ai tu la ale tala, o sa fie peste cativa ani tot langa aia pe viata de care vorbeam. :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

gabi1 scrie:
Dupa parerea mea un OM cinstit isi cauta un produs de calitate care sa ii acopere cerintele, nu incapacitatile.
Ai bătut șaua să priceapă... :wink: :D
Dacă sughiți, să nu mă suspectezi. :lol:
Nu ma las. :D E fratili meu. :D

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Dan Mitranescu scrie:
Alexandru Mihai scrie: ps: nu stiu daca mai conteaza din ce cauza sa rupt lanseta, eu sau a fost defectiune din fabrica, garantia a fost una reala si punct.
Marketingul v-a studiat destul de bine, pe voi cei care cautati garantia maxima, ca asa puteti face orice cu un produs. Cred ca v-o meritati intr-un fel . :wink:
In spatele unei astfel de garantii exista intotdeauna un pret piperat, sau mai exact un produs cu raport calitate/ pret foarte mic.
Unii mai destepti ca astia ai tai din Germania au cerut pe o lanseta de 3 ori mai mult decat pe una care face fix acelasi lucru ( poate si mai bine ca performante plus rata a ruperilor ) si au acordat GARANTIE PE VIATA !!!

Din experienta mea, lansetele de calitate rupte ( nu conteaza din ce cauze) reprezinta un procent sub 5.

Ce totusi ma mira putin este incapacitatea asta vizuala ( hai sa ii zicem asa :D ) a voastra celor mai vechi, care au vazut astfel de cazuri si nu spun nimic despre teapa luata.

Eu nu stiu precis unde este, dar iti spun ca si asta de 10 ani pe care o ai tu la ale tala, o sa fie peste cativa ani tot langa aia pe viata de care vorbeam. :wink:
Lanseta costa 658 lei....mai ieftină decât alte lansete si mult mai buna decât altele.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Dan Mitranescu
Veteran

Alexandru Mihai scrie:
Dan Mitranescu scrie:

Lanseta costa 658 lei....mai ieftină decât alte lansete si mult mai buna decât altele.
Fara sa cunosc deloc modelul si conform teoriei mele ca la "garantia de 10 ani" se umfla pretul de cateva ori ori, fac pariu ca lanseta ta are caracteristici apropiate de MTX8 ( adica 210 lei si peste 500g ) si ca rezultatele in aruncare nu difera.
Adica lanseta ta este una grea ( material prost trebuind sa pui mai mult cand ai nevoie de o lanseta pe care te poti baza ).
Daca doreai iti dadeam eu garantie 20 ani ( oricum esti cam palid :D ) la MTX8 cu 500 lei bucata. Oricum nu ai reusit sa rupi in viata ta un MTX si ai aruncat cu majoritatea modelelor de sute de ori poate chiar mii cu unele.
Si cam dai spre 200m cu majoritatea.Adica nu esti vreun slabut.
Cu astea ale tale (cu garantie de 10 ani) deja ai reusit sa rupi 25% din ele :) numai in cateva saptamani ?!!!

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Fara sa cunosc deloc modelul si conform teoriei mele ca la "garantia de 10 ani" se umfla pretul de cateva ori ori, fac pariu ca lanseta ta are caracteristici apropiate de MTX8 ( adica 210 lei si peste 500g ) si ca rezultatele in aruncare nu difera.
Adica lanseta ta este una grea ( material prost trebuind sa pui mai mult cand ai nevoie de o lanseta pe care te poti baza ).
Daca doreai iti dadeam eu garantie 20 ani ( oricum esti cam palid :D ) la MTX8 cu 500 lei bucata. Oricum nu ai reusit sa rupi in viata ta un MTX si ai aruncat cu majoritatea modelelor de sute de ori poate chiar mii cu unele.
Si cam dai spre 200m cu majoritatea.Adica nu esti vreun slabut.
Cu astea ale tale (cu garantie de 10 ani) deja ai reusit sa rupi 25% din ele :) numai in cateva saptamani ?!!

Dane,

Greutate lanseta 435 gr. :)

Greșeala a fost si a mea, nu am verificat ca lanseta nu era mufata cum trebuie, de asta sa rupt.
Am pescuit cu ele 6 zile, montura era formată din leadcore, plumb de 130 gr plus forfac cu bila de 24 mm, destul de greu zic eu.

Lansete rupte de mine, in ordinea in care au fost rupte:

1. Hi's five, cred ca era primul model, adică foarte bătrâna, veche, un Tutankamon al lansetelor, ca prea sa rupt la prima aruncare.
2. Daiwa Black nu mai știu cum...nou-nouță, defect din fabrica 100%.
3. Shimano BeastMaster, nou-nouț, demufare si nu am verificat, greșeala mea.
4. Sportex Spod Competion, nou-nouț , demufare, greșeala mea.

Una veche, una defecta din fabrica si doua din greșeala mea, cam astea sunt in câteva mii de aruncări.

Anthony Hopkins

Alexandru Mihai
pescar de competitie

On topic,

Lansete nu se cumpara de pe forum, trebuiesc încercate de cel care dorește sa le achiziționeze.
Acum sa nu ziceți ca nu aveți posibilitatea de a încerca o lanseta, dacă vrei găsești.

Eu am cumpărat lansetele care le am acum după ce am pescuit cu acest model, norocul meu sa numit partenerul meu care ținea acest model de spod.... :)

Deci...Achiziționați lansete pe puterea si stilul vostru, nu pe informațiile pe care le dau anumiți posesori de lansete.

Anthony Hopkins

Dan Mitranescu
Veteran

Daca are 435g si intra in categoria asta de marketing ( 10 ani garantie) inseamna ca nici macar nu au avut inspiratia sa va dea ceva mai greu de rupt. Eu credeam ca intra in insolventa conform planului in 2-3 ani, dar daca mai apar cativa clienti ca tine, la anul deja sunt in faliment. :D

435g ?! ...Cred ca o sa rupi una la 6 zile chiar si iarna. Iti pocnesc singure in debara, numai cand te uiti la ele. :D

Eu ma refeream la faptul ca nu ai rupt niciun MTX, chiar daca ai aruncat cu majoritatea modelelor MTX de foarte multe ori. Stiam ca ai rupt alte modele si ai sa rupi in continuare :D . Te lamuresti tu mai greu, ce sa facem. :D

Fara gluma acum. Tu crezi ca iti vor schimba lansete de cate ori le vei rupe , indiferent ca este vina ta sau nu ? Adica la garantia asta de 10 ani intra orice lanseta rupta, indiferent cum ?

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Dan Mitranescu scrie:Daca are 435g si intra in categoria asta de marketing ( 10 ani garantie) inseamna ca nici macar nu au avut inspiratia sa va dea ceva mai greu de rupt. Eu credeam ca intra in insolventa conform planului in 2-3 ani, dar daca mai apar cativa clienti ca tine, la anul deja sunt in faliment. :D

435g ?! ...Cred ca o sa rupi una la 6 zile chiar si iarna. Iti pocnesc singure in debara, numai cand te uiti la ele. :D

Eu ma refeream la faptul ca nu ai rupt niciun MTX, chiar daca ai aruncat cu majoritatea modelelor MTX de foarte multe ori. Stiam ca ai rupt alte modele si ai sa rupi in continuare :D . Te lamuresti tu mai greu, ce sa facem. :D

Fara gluma acum. Tu crezi ca iti vor schimba lansete de cate ori le vei rupe , indiferent ca este vina ta sau nu ? Adica la garantia asta de 10 ani intra orice lanseta rupta, indiferent cum ?
Doar timpul ne va dovedi treaba cu garanția!
Pana acum sau ținut de cuvânt !

Anthony Hopkins

Dan Mitranescu
Veteran

Alexandru Mihai scrie: Doar timpul ne va dovedi treaba cu garanția!
Pana acum sau ținut de cuvânt !
Ai spus ca ti-au schimbat lanseta fara sa dea atentie modului in care a fost rupta.Asa este ?

Eu zic sa ii verifici cu un mail in gluma, precum ca ai rupt inca doua lansete.
Daca nu o faci pentru tine (sa ai posibilitatea sa le vinzi pe toate intregi :D ), macar sa ma dumiresti pe mine cu raspunsul, sa vad daca mai am fler.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”