Salutare. Sunt nou pe forum si vreau sa achizitionez 2 bete identice din modelele de mai sus. Va rog sa imi dati cateva sfaturi sau daca stiti ceva se se incadreaza in pretul (300 ron/buc) astept sugestii. Daca am gresit topicul va rog sa il mutati. Multumesc si astept pareri.
Din graba am gresit numele lansetei fox, se numeste Fox EOS, este un produs nou apartu , daca se poate sa imi dati detalii , astept cu mare drag, cu toate ca inclin un pic in favoarea lansetei fox, am vazut lanseta in magazin si pare destul de ok. Pana acuma am avut 2 lansete telescopice baracuda tele carp de 3.3 si 3.9. Cu toate ca sunt la inceput, cu cea mica arunc mai mult decat cu cea de 3.9, ce e drept ,inca invat.
Lansetele Fox EOS sunt blandute, asemanatoare cu Shimano Alivio. Eu as alege K-Karp Dominant, sunt lansete cu rezerva mai mare de putere, ceva mai "musculoase"
K-Karp Dominant 13' 3,5lb http://www.totalfishing.ro/lanseta-kkar ... 51218.html
Si drilul cum se simte cu k Karp dominant ? E ok ? Unde pescuiesc se prins
D exemplare max 12 kg. Merg si la Alta balta unde sunt exemplare si de 20 kg da mai rar.
Pana la urma am ales k-karp dominant, 3.9 m si 3.5 lbs . Pe langa am luat si 2 mulinete okuma longbow 70, sunt ok si suficiente pt pescuitul care il practic. Se potrivesc betele cu mulineta? Mai am o durere mare...cum le transport.?.am un hatchback .(
Poate sa imi raspuna cineva la ce am scris in legatura cu lansetele si mulinetele longbow 70? Sunt ok in combinatie cu k Karp dominant ? Iar de lansete mai pot afla ceva pareri din partea voastra? Multumesc..