Am cantarit doua fl strategist de3,6m si 3,75 lbs.
Una are 337g alta 340g. Diferenta cred ca vine de la ceramica unui inel care a fost schimbata. In descriere scrie ca au 370g.
Inelele, in descrierea produsului, sunt de tip sic. Nu scrie ca sunt sic.
Mandrina fuji are... Cu actiunea nu-mi pot da seama 100% daca ai sau nu dreptate deci nu ma pronunt.
Probabil ca si la capitolul rezistenta sunt cu mult mai slabe.
Dar sa nu uitam ca nu este un produs premium.
Sunt lansete ieftine bre nu toata lumea-si permite scule de la japonezi sau englezi.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"
Cu actiunea nu-mi pot da seama 100% daca ai sau nu dreptate deci nu ma pronunt.
Cei 4lb se referă la TC( 1 lb= 454 g- 4lb=1 kg 814 g)
Deci, dacă ții lanseta în plan paralel cu solul și de vârf legi un fir de care agăți progresiv greutăți, în momentul în care vârful face un unghi de 90 grade cu solul aceea este valoarea TC, în cazul nostru 1,814 kg.
Acțiunea (rapidă, semirapidă, progresivă) este altă discuție și primele 2 nu cred că au legătură cu FL.
Panimaeshi acum?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
Am spus ca nu-mi dau seama 100% ce tip de actiune are lanseta, ce tot faci teorie cu mine ?
Daca spui despre un produs ca e bun sau prost lumea se asteapta sa si argumentezi.
Ai aruncat cu lanseta asta ? Din ceea ce ai scris trag concluzia ca nu.
Eu am folosit aceasta lanseta. Progresiva nu e in niciun caz.
O sa trag si de lanseta si o sa iti spun daca se indoaie la greutatea de 3.75lbs sau la mai putin.
Eu nu am facut decat sa spun ca unele din specificatii nu sunt minciuni asa cum a spus colegul mai sus.
pescarusull scrie:Am spus ca nu-mi dau seama 100% ce tip de actiune are lanseta, ce tot faci teorie cu mine ?
Eu am folosit aceasta lanseta. Progresiva nu e in niciun caz.
Ai folosit-o și totuși nu-ți dai seama 100% ce acțiune are, în schimb ești imperativ când afirmi că nu este progresivă.
Hotărăște-te, este rapidă sau semirapidă? Chiar nu am pus mâna pe ele și m-ai făcut curios.Dacă am greșit cu ceva în postul anterior, te rog să mă corectezi.
Mulțam anticipat.
Apropos,dacă știai ceva despre ele trebuia să-i spui omului, nu să te simți ofensat că am explicat ce înseamnă TC.
pescarusull scrie:Am cantarit doua fl strategist de3,6m si 3,75 lbs.
Una are 337g alta 340g. Diferenta cred ca vine de la ceramica unui inel care a fost schimbata. In descriere scrie ca au 370g.
Inelele, in descrierea produsului, sunt de tip sic. Nu scrie ca sunt sic.
Mandrina fuji are... Cu actiunea nu-mi pot da seama 100% daca ai sau nu dreptate deci nu ma pronunt. Probabil ca si la capitolul rezistenta sunt cu mult mai slabe.
Dar sa nu uitam ca nu este un produs premium.
Sunt lansete ieftine bre nu toata lumea-si permite scule de la japonezi sau englezi.
Când ai spus adevărul, când ai afirmat că doar le-ai cântărit(Una are 337g alta 340g.) sau acum când afirmi ''Eu am folosit aceasta lanseta. Progresiva nu e in niciun caz.''
Vezi, d'aia nu are ursu' coadă.
Daca lanseta are 340g la versiunea de 3.6m si 3.75lbs cum naiba la 3.9m si 4lbs e mai grea decat cu 5grame?
P.s. lanseta are actiune parabolica.
P.s.2. Lanseta este foarte buna pt entry level, nu contest...
Ca sa clarific sa inteleaga toti, nu am scris nicaieri ca e lanseta proasta sau ca nu imi place mie... am spus decat ca beneficiaza de specificatii 'pe hartie'.
Cine are cap sa inteleaga intelege.
@gabi1 Unde vezi tu ca am scris ca "doar le-am cantarit" ?
Le-am cantarit azi dupa ce am citit postul lui osc1or in care spune ca specificatiile alea sunt minciuni.Din pura curiozitate. Am cantarit doua (pt ca atatea am modelul asta) nu "doar" le-am cantarit.
Cand ai un obiect, oricare ar fi el, despre care cineva spune ca nu e ceea ce se vrea a fi e normal sa devii curios.
Omul a intrebat daca stim ceva despre lansetele de 3,9m si 4lbs asa ca nu aveam ce sfat sa-i dau.
@osc1or nu stiu de unde diferenta aia de doar cateva grame cu toate ca lanseta e mai lunga cu 30cm.
Si eu m-am intrebat. Fiind un model mai nou probabil si tehnologia de executie e mai performanta rezultand un blank mai puternic la aproximativ acelasi gramaj.
Cu toate ca eu cred ca e vorba de 445g la cea de 4lbs. Cea de 3,9 si 3,75lbs are 420g din cate am citit eu pe ici colo.