Cumpăr lansete T-rex

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Bano.Romeo
Puncte: 0

Cumpăr lansete T-rex

Mesaj de Bano.Romeo »

Buna seara stimati colegi!Caut 2 bete putin mai vechi ce nu se mai fabrica, T-rexuri din 2 bucat de 4lbs.Sper sa aiba cineva prin debara sau prin beci :P

cristel padurean

Re: Cumpăr lansete T-rex

Mesaj de cristel padurean »

Poate te interesează varianta telescopică TRex Carp Telescopic, 3,3 m, 4 lbs, impecabile; 2 lansete la preţul de 300 lei. La acest TC nu cred că există, prin comparaţie, decît avantajul referitor la transport. Informaţii la telefon 0728.289724. Funcţie de localitatea în care locuieşti, aş putea asigura transport sigur şi gratuit. Mulţumesc!

Bano.Romeo

Mesaj de Bano.Romeo »

cristel padurean scrie:Poate te interesează varianta telescopică TRex Carp Telescopic, 3,3 m, 4 lbs, impecabile; 2 lansete la preţul de 300 lei. La acest TC nu cred că există, prin comparaţie, decît avantajul referitor la transport. Informaţii la telefon 0728.289724. Funcţie de localitatea în care locuieşti, aş putea asigura transport sigur şi gratuit. Mulţumesc!
Multumesc frumos pentru oferta, mai am 2 T rexuri din 2 bucati si vreau in set 4 la fel...sunt innebunit dupa betele astea chiar daca nu sunt "avioane"....deobicei cine are T-rex din 2 buc sansele sunt minime sa le vanda chiar daca nu le foloseste

Bano.Romeo

Mesaj de Bano.Romeo »

Up!

Bano.Romeo

Mesaj de Bano.Romeo »

Up

Bano.Romeo