Diseara postez pozele sa te indragostesti !
Pana atunci intra pe www.casaanda.ro si uita-te la poze !!!!!!!!!
Moderatori: gor965, Adi Forest
Te rog sa-mi pui si mie cateva poze direct pe adresa: hossu.longin@b1tv.ro ca sa pun pensiunea pe site-ul www.aventuraturistica.ro singurul portal de turism romanesc!Vladut Mateianu scrie:Mi-am petrecut Craciunul 2009 in aceasta locatie si am numai cuvinte de lauda.
-cabana are 6 camere duble, dotate cu bai ultramoderne, televizoare lcd si alte dotari standard pentru cele 4 stele.
-piscina interioara mare, cu apa incalzita si vedere la semineu si zapada de pe muntii din zona.
-sauna, biliard, instalatie de sonorizare si home cinema la dispozitia clientilor
-gazde mai mult decat ospitaliere, care iti stau la dispozitie cu orice informatii despre traseele din zona si obiectivele turistice.
-autoservire la bar, cu bauturi racoritoare sau alcolice traditionale : palinca, visinata, afinata, murata, rachie , etc
Ca locatii de vizitat, va recomand din inima o vizita la Minele Romane de la Rosia Montana, cele mai vechi mine din lume !!! Se coboara pe scari intr-un sistem de tunele care au in totalitate 130 de km si sunt dispuse pe 11 niveluri....
Foarte interesant, ghidul va va lasa cu gura cascata !![]()
Mai exista celebrele pesteri din zona, si anume Pestera Ursilor, Pestera Scarisoara si Pestera lui Ionele.
De asemenea, sunt diverse trasee montane ptr cei carora le plac drumetiile montane, precum si partia Vartop de la Arieseni , partie cu instalatie de urcare si utilaje ptr intretinerea ei.
De Craciun, un sejur cu 5 zile de cazare(4 nopti) si cu toate mesele incluse, a costat 600 lei/persoana.
Pentru detalii, il puteti contacta pe propietar : 0747.016.707 Lucian
http://www.casaanda.ro
Voi reveni cu poze.