jepcarii de la gipo !!!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gaby_po23
pescar de competitie
Puncte: 0

jepcarii de la gipo !!!!

Mesaj de gaby_po23 »

am fost astazi pe la gipo...la gara.. sperand sa vad reduceri sau promotii...avand in vedere ca e sezon mort.Surpriza.... un bblc 815..cam asa ceva...cea mai mare teapa daca cumpari ceva de acolo...alte produse... mai scumpe ca vara...carlige.. plumbi ,fire... dublu la pret.... un apel la toti pescarii.. sa nu cumparati nimic de acolo... cei mai mari hoti....!!! huuuuu !!!!!

RazvanG
Pescar de competitie

Re: jepcarii de la gipo !!!!

Mesaj de RazvanG »

gaby_po23 scrie:am fost astazi pe la gipo...la gara.. sperand sa vad reduceri sau promotii...avand in vedere ca e sezon mort.Surpriza.... un bblc 815..cam asa ceva...cea mai mare teapa daca cumpari ceva de acolo...alte produse... mai scumpe ca vara...carlige.. plumbi ,fire... dublu la pret.... un apel la toti pescarii.. sa nu cumparati nimic de acolo... cei mai mari hoti....!!! huuuuu !!!!!
pai mai gaby daca te-ai dus sa faci troc cu porcii care ti-au ramas de Craciun si care nimeni nu ia vrut in schimbul la scule....eu ce sa-ti fac?
Tu nu sti ca la combinatii oamenii pun si ei produsele mai scumpe,ca doar faci negotz cu bietii purcei :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

gaby_po23 scrie:am fost astazi pe la gipo...la gara.. sperand sa vad reduceri sau promotii...avand in vedere ca e sezon mort.Surpriza.... un bblc 815..cam asa ceva...cea mai mare teapa daca cumpari ceva de acolo...alte produse... mai scumpe ca vara...carlige.. plumbi ,fire... dublu la pret.... un apel la toti pescarii.. sa nu cumparati nimic de acolo... cei mai mari hoti....!!! huuuuu !!!!!
BBLC-urile de la Gipo intra in programul guvernamental "prima mulineta" - sau pentru tine in leasing pe 4 ani. (puteai sa dai si tu grasunul in leasing ca doar ai avut oferte :lol: )
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

robbinho

Mesaj de robbinho »

doru_croc scrie:
BBLC-urile de la Gipo intra in programul guvernamental "prima mulineta" - sau pentru tine in leasing pe 4 ani. (puteai sa dai si tu grasunul in leasing ca doar ai avut oferte :lol: )
Asta e tare tare~!

Mi ai dat o idee! Sa pun taxe pe scule de pescuit!

Pe capacitatea tamburului sau la numarul de rulmenti! :))

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”