Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
pai mai gaby daca te-ai dus sa faci troc cu porcii care ti-au ramas de Craciun si care nimeni nu ia vrut in schimbul la scule....eu ce sa-ti fac?gaby_po23 scrie:am fost astazi pe la gipo...la gara.. sperand sa vad reduceri sau promotii...avand in vedere ca e sezon mort.Surpriza.... un bblc 815..cam asa ceva...cea mai mare teapa daca cumpari ceva de acolo...alte produse... mai scumpe ca vara...carlige.. plumbi ,fire... dublu la pret.... un apel la toti pescarii.. sa nu cumparati nimic de acolo... cei mai mari hoti....!!! huuuuu !!!!!
BBLC-urile de la Gipo intra in programul guvernamental "prima mulineta" - sau pentru tine in leasing pe 4 ani. (puteai sa dai si tu grasunul in leasing ca doar ai avut ofertegaby_po23 scrie:am fost astazi pe la gipo...la gara.. sperand sa vad reduceri sau promotii...avand in vedere ca e sezon mort.Surpriza.... un bblc 815..cam asa ceva...cea mai mare teapa daca cumpari ceva de acolo...alte produse... mai scumpe ca vara...carlige.. plumbi ,fire... dublu la pret.... un apel la toti pescarii.. sa nu cumparati nimic de acolo... cei mai mari hoti....!!! huuuuu !!!!!
Asta e tare tare~!doru_croc scrie:BBLC-urile de la Gipo intra in programul guvernamental "prima mulineta" - sau pentru tine in leasing pe 4 ani. (puteai sa dai si tu grasunul in leasing ca doar ai avut ofertegaby_po23 scrie:am fost astazi pe la gipo...la gara.. sperand sa vad reduceri sau promotii...avand in vedere ca e sezon mort.Surpriza.... un bblc 815..cam asa ceva...cea mai mare teapa daca cumpari ceva de acolo...alte produse... mai scumpe ca vara...carlige.. plumbi ,fire... dublu la pret.... un apel la toti pescarii.. sa nu cumparati nimic de acolo... cei mai mari hoti....!!! huuuuu !!!!!)