Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Tapu
Puncte: 0

Re: Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Mesaj de Tapu »

Vladut...iti multumesc. poate gresesc dar...constat ca fara taxa pentru echipa nationala este cam aceeasi chestiune. referitor la nada...este alegerea fiecaruia cati bani baga in nada.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Tapu scrie:Vladut...iti multumesc. poate gresesc dar...constat ca fara taxa pentru echipa nationala este cam aceeasi chestiune. referitor la nada...este alegerea fiecaruia cati bani baga in nada.
Corect.
Doar ca nu toata lumea dispune de buget ! Iar un CN ar trebui sa fie deschis ptr toti, nu doar ptr cei cu bani....macar la faza calificarilor !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Buna seara . Rog pe domnul Orhei sa ne zica si noua oficial care sunt taxele pt cn 2017 .Multumesc pentru un eventual raspuns oficial :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

surgeon

Mesaj de surgeon »

Trimis de pe al meu HTC One M8s folosind Tapatalk
Sa va dea Dzeu sanatate!

Tapu

Mesaj de Tapu »

Vladut....nu este vorba despre cei cu bani aici. sa fim seriosi. pescuitul este un sport extrem de scump. eu nu inteleg cum un club poate participa la RIG dar nu poate participa la o etapa de CN. sincer!
eu cred ca aici este vorba despre cu totul altceva. simt niste interese majore si asta nu poate decat sa dauneze acestui fenomen.
hai sa fim barbati si sa nu ne mai ascundem dupa deget. lansati o provocare cu organizarea CAMPIONATULUI NATIONAL in Ungaria, aruncati niste sume care nu au legatura cu realitatea (in sensul ca sunt trunchiate in ceea ce priveste Ungaria, atat cat sa dea mai bine decat taxele din Romania) apoi ...toata lumea bate moneda pe cluburile din Ardeal si pe faptul ca pescuitul trebuie sa fie deschis tuturor.
sa nu ma intelegeti gresit. nu sustin o anumita balta din Romania (chiar daca sunt constantean...am pescuit de mai multe ori pe Hermes sau SUlimanul decat pe Corbu) dar mi se pare nefiresc ca atunci cand vorbesti despre taxele din Ungaria sa omiti sa iei in calcul toate costurile.

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Care ar fi costurile suplimentare omise?
Bogdan Buzatu
C.S. OLTENIA FISHING
Nume utilizator schimbat din bogdan b.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Tapu scrie:Vladut....nu este vorba despre cei cu bani aici. sa fim seriosi. pescuitul este un sport extrem de scump. eu nu inteleg cum un club poate participa la RIG dar nu poate participa la o etapa de CN. sincer!
eu cred ca aici este vorba despre cu totul altceva. simt niste interese majore si asta nu poate decat sa dauneze acestui fenomen.
hai sa fim barbati si sa nu ne mai ascundem dupa deget. lansati o provocare cu organizarea CAMPIONATULUI NATIONAL in Ungaria, aruncati niste sume care nu au legatura cu realitatea (in sensul ca sunt trunchiate in ceea ce priveste Ungaria, atat cat sa dea mai bine decat taxele din Romania) apoi ...toata lumea bate moneda pe cluburile din Ardeal si pe faptul ca pescuitul trebuie sa fie deschis tuturor.
sa nu ma intelegeti gresit. nu sustin o anumita balta din Romania (chiar daca sunt constantean...am pescuit de mai multe ori pe Hermes sau SUlimanul decat pe Corbu) dar mi se pare nefiresc ca atunci cand vorbesti despre taxele din Ungaria sa omiti sa iei in calcul toate costurile.
La concursurile private NU plateste clubul, ci echipa respectiva, care vine SA CASTIGE BANI ! Bani care nu intra in bugetul clubului !
La CN nu vi ptr bani, ci ptr notorietate si lauri....
Agvps este o asociatie nationala, ar trebui sa arate deschidere si sa nu ingradeasca participarea cluburilor din tara prin prisma banilor !

Referitor la Ungaria, ce costuri sunt ascunse ?

Daca esti din Constanta ar trebui sa sti si cat ne costa pe noi, cei care nu suntem de acolo, cazarea si mancarea in sezon estival ! Sau nu se pune ? :roll:
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Tapu scrie:salut.
sunt nou in lumea pescuitului la crap motiv pentru care, cerandu-mi scuze pentru interventie, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie (rugaminte adresata in special lui Vladut):
sumele vehiculate pentru participarea la CN organizat in Romania (pe corbu mai exact) din ce sunt alcatuite? ce anume duce la o taxa de 12000lei/club??
va multumesc foarte mult.
Pai ori esti nou, ori le sti pe toate, inclusiv costurile "reale" trunchiate dupa cum afirmi ? Hotareste-te...
CS SENZOR

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

petre iulian scrie:Buna seara . Rog pe domnul Orhei sa ne zica si noua oficial care sunt taxele pt cn 2017 .Multumesc pentru un eventual raspuns oficial :wink:
Domnule Iulian am trimis pe urmatoarea adresa de mail :greenlaketeam@yahoo.com.

Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Am inteles: la Constanta sunt preturi ca-n Dubai (chiar, la anul puteti sa-l faceti undeva in Grecia, Italia?...unii s-au plictisit de sejururi gratuite la Mamaia); de ex. 1l de apa, in Corbu, costa mai mult decat un kg de bile. La pescuit nu avem sanse deoarece Bogdan Dragan, dupa ce ca are noroc cu carul, s-a nascut pe balta Corbu, il cunosc pestii, etc... Drumul pana la Constanta e un cosmar. Practic adormi pe autostrada, asa de plictisitoare e. Si se stie ca masinile consuma mai mult cand merg cu 150 km/h. Plus ca noua ne place mai mult la cort decat la casuta si pe pietris ne stricam papucii, mai bine e cu cizmele in noroi. Daca se poate si sa ne facem nevoile in natura ar fi perfect. Nici pesti nu prea mai sunt in balta Corbu. Anul asta s-au depasit doar doua recorduri ale baltii in concursuri. Unul la cantitate si unul la calitate. Am auzit ca in Ungaria e distractia mai mare. E de ficat, dar nu de la efort, ci de la bautura. Deci, "Go West, young man, and grow up with the country!“
Un lucru mai avem si noi ca lumea in pescuitul la crap si tre` sa mictionam si pe asta.

Textul de mai sus e un pamflet, tratati-l ca atare ;). Mai putin ultima fraza.
Marius Sârbu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”