Moderator: gor965
d-le Orhei, totuşi ar trebui să existe mai multă tranparenţă. există persoane în ţara asta care vor să participe la CN, chiar dacă nu au participat în anii precedenţi. Orice membri AGVPS pot participa la CN 2017 sau aţi trimis condiţiile de participare la fiecare asociaţie judeţeană ca să ştim unde să ne interesăm.oliviu orhei scrie:Domnule Iulian am trimis pe urmatoarea adresa de mail :greenlaketeam@yahoo.com.petre iulian scrie:Buna seara . Rog pe domnul Orhei sa ne zica si noua oficial care sunt taxele pt cn 2017 .Multumesc pentru un eventual raspuns oficial
Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei
Pe site-ul AGVPS... nimic! Ca asa-i la noi! Cand ai varza... n-ai butoi, cand ai...Lucian SV scrie:d-le Orhei, totuşi ar trebui să existe mai multă tranparenţă. există persoane în ţara asta care vor să participe la CN, chiar dacă nu au participat în anii precedenţi. Orice membri AGVPS pot participa la CN 2017 sau aţi trimis condiţiile de participare la fiecare asociaţie judeţeană ca să ştim unde să ne interesăm.oliviu orhei scrie:Domnule Iulian am trimis pe urmatoarea adresa de mail :greenlaketeam@yahoo.com.petre iulian scrie:Buna seara . Rog pe domnul Orhei sa ne zica si noua oficial care sunt taxele pt cn 2017 .Multumesc pentru un eventual raspuns oficial
Presedintele subcomisiei de pescuit la crap AGVPS din Romania
Oliviu Orhei
La sedinta de marti se voteaza mai intai BALTA, apoi taxa, apoi restul aspectelor legate de competitia in sine ! Dar cel mai bine ar fi sa vi si tu la sedinta, ai avut mereu idei bune !petre iulian scrie:Pt. o mai buna organizare si scadere de costuri propun ca finala sa se desfasoare doar pe sectorul A,recunoscut ca cel mai echilibrat .Ideea e ca mai scad costurile si e mai usor de urmarit cand sunt toti la un loc ...
Deci
A2,A3,A4,A5,A6 ,A7un sector
A8,A9,A10 liber
A11,A12,A13,A14,A15,A16 un sector
A17,A18,A19 liber
A20,A21,A22,A23,A24 A25 un sector .
Mai putini arbitrii , mai putine drumuri la extracantare , fise arbitraj de dus cu masina ...luam o bicicleta pt domnul orhei(glumesc )etc ,etc si mai putin deranj pentru toti inclusiv pentru administratia baltii care trebuia sa inchida toata balta pt 18 echipe ..
Va rog sa va ganditi la acest aspect ...
Ps. Scriu de pe telefon si sper ca intelegeti ...
Testele au fost pe bune, unul din cei testați am fost eu.Cât despre preț, încă nu am primit o detaliere (facturi+chitanțe) despre banii achitați de către cluburi pentru campionatul de anul acesta.La prima vedere se pare ca exista niște diferențe.petre iulian scrie:Pai vin ....sunt curios si eu sa vad cum arata testele anti doping ...care ne costa aproximativ 700 lei .Sper sa vina cu ele sa vad si eu cum arata cele din anul asta .Sa nu intelegeti altceva .....sunt curios daca au fost doar pe hartie .