Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
iulixa
Puncte: 0

Re: Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Mesaj de iulixa »

Vladut Mateianu scrie:Stimate X, vad ca trebuie sa-ti explic ca la clasa I-a.... Interes national= titlul de campioni mondiali ptr ROMANIA ! CN pe pista de CM inseamna ca vom fi reprezentati de cea mai buna echipa pe balta respectiva ! Degeaba prinzi 1 tona la Corbu daca in Ungaria nu esti in stare sa prinzi un peste !

E clar acum stimate....?
Vladut, nu iti mai raci gura degeaba, ca suntem vreo cativa care chiar nu pricepem... Nu pricepem cum sta treaba cu bilele pe Corbu - cand sunt multe, cand sunt putine -, nu pricepem cum e cu relevanta pescuitului in Hu, cand unii, deloc putini, spun ca nu are relevanta samd.
Ce vreau sa spun, tot ca la clasa I-a, este ca ai vrut sa manipulezi, invocand costul nadei pentru Corbu, ca sa dea bine socoteala pentru Hu. Macar cu asta nu ne-am lasat prostiti. Pe de alta parte, pot fi de acord cu tine ca pescuind pe acea balta mai mult (antrenamente si/sau CN) poti avea un confort psihologic. Dar atat... In rest, fiecare o sa voteze si vom vedea ce iese. Sper sa se si respecte rezultatul votului.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

iulixa scrie:
Vladut Mateianu scrie:Stimate X, vad ca trebuie sa-ti explic ca la clasa I-a.... Interes national= titlul de campioni mondiali ptr ROMANIA ! CN pe pista de CM inseamna ca vom fi reprezentati de cea mai buna echipa pe balta respectiva ! Degeaba prinzi 1 tona la Corbu daca in Ungaria nu esti in stare sa prinzi un peste !

E clar acum stimate....?
Vladut, nu iti mai raci gura degeaba, ca suntem vreo cativa care chiar nu pricepem... Nu pricepem cum sta treaba cu bilele pe Corbu - cand sunt multe, cand sunt putine -, nu pricepem cum e cu relevanta pescuitului in Hu, cand unii, deloc putini, spun ca nu are relevanta samd.
Ce vreau sa spun, tot ca la clasa I-a, este ca ai vrut sa manipulezi, invocand costul nadei pentru Corbu, ca sa dea bine socoteala pentru Hu. Macar cu asta nu ne-am lasat prostiti. Pe de alta parte, pot fi de acord cu tine ca pescuind pe acea balta mai mult (antrenamente si/sau CN) poti avea un confort psihologic. Dar atat... In rest, fiecare o sa voteze si vom vedea ce iese. Sper sa se si respecte rezultatul votului.
Eu am scris destul de clar. Pe Corbu poti sa castigi si cu 3kg de bile, dar sunt situatii in care s-au dat in apa si 100kg pentru un rezultat bun. Eu unul nu am dat in viata mea mai mult de 50kg de nada la un concurs, dar asa stiu de la alte echipe.
Cand intri in stand la un CN pe Corbu, nu poti sa te duci cu 3kg de nada "ca se poate castiga si asa". Nu, trebuie sa fii pregatit si pentru cealalta varianta. Daca te uiti pe fisele de la concursuri , toti intra cu 150-200kg nada. :wink: , din care cel putin 100kg bile.
Un lot chivernisit poate sa-si gestioneze nada mai bine, dar in majoritatea cazurilor nada se cam imprastie. Adica nu prea mai ramane nimic, chiar daca a fost data in apa sau nu... :wink:

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Daca se tine la Corbu cn-ul Carp United pleaca cu prima sansa.......

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

iulixa scrie: Vladut, nu iti mai raci gura degeaba, ca suntem vreo cativa care chiar nu pricepem... Nu pricepem cum sta treaba cu bilele pe Corbu - cand sunt multe, cand sunt putine -, nu pricepem cum e cu relevanta pescuitului in Hu, cand unii, deloc putini, spun ca nu are relevanta samd.
Ideal ar fi sa vb in numele tau. De bun simt ar fi sa te si prezinti cand discuti cu cineva.
Referitor la manipularea invocata de tine nu-ti mai raspund, e clar care este de fapt problema ta(a voastra de fapt).
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Bogdan Dragan scrie:
iulixa scrie: Vladut, cand ai fost sincer? Cand spuneai ca pe Corbu poti castiga un concurs cu 3-4kg de bile sau acum cand spui ca e nevoie de foarte multa nada? Pai ce faci, ne manipulezi in numele unui asa-zis interes national pe care numai tu il pricepi?
E sincer doar cand are el de castigat ceva...dar mai exista si varianta sa minta...bineinteles ca si atunci o face doar daca are ceva de castigat..)
Aceste cuvinte caracterizeaza cam 99% din populatie ! :D

De data sti bine ca eu chiar cred in proiectul Hu, dar nu refuzam nici Corbu. Doar ca daca stirea de pe prima pagina este reala, s-ar putea ca Agvps sa nu fie de acord cu Corbu...
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Madalin Dirla scrie:Daca se tine la Corbu cn-ul Carp United pleaca cu prima sansa.......
Nu neaga nimeni asta, doar ca lucrurile se mai schimba pana atunci....
Sa vedem cat peste o sa mai fie in balta, sa vedem ce transferuri se mai fac intre cluburi, sa vedem ce sponsori o sa mai apara, etc....
Si alegerea nadei o sa fie o problema, ultimele concursuri s-au castigat podiumuri cu boiliesuri de la Dudi Baits....
CS SENZOR

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Eu nu am prins șpilul, care-i treaba?! Costă mai puțin participarea la CN, nada, deplasarea campioanei la CM?!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

A mai aparut o propunere:
In cazul in care se inscriu mai mult de 15 loturi la prima etapa , in finala sa mearga 12 loturi.
Fiecare sector sa fie impartit in doua subsectoare model Franta.
Avantaje:
- Taxa de participare scade.
- Participa un numar mai mare de cluburi.
- Sanse mai mari pentru fiecare club.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Nu are cum sa nege nimeni Vladut fiindca aici vb. DOAR REZULTATELE ..........sa inteleg ca 3 ani la rand nu s-a schimbat nimic?

Vladut Mateianu scrie:
Madalin Dirla scrie:Daca se tine la Corbu cn-ul Carp United pleaca cu prima sansa.......
Nu neaga nimeni asta, doar ca lucrurile se mai schimba pana atunci....
Sa vedem cat peste o sa mai fie in balta, sa vedem ce transferuri se mai fac intre cluburi, sa vedem ce sponsori o sa mai apara, etc....
Si alegerea nadei o sa fie o problema, ultimele concursuri s-au castigat podiumuri cu boiliesuri de la Dudi Baits....

iulixa

Mesaj de iulixa »

Vladut Mateianu scrie:
Bogdan Dragan scrie:
iulixa scrie: Vladut, cand ai fost sincer? Cand spuneai ca pe Corbu poti castiga un concurs cu 3-4kg de bile sau acum cand spui ca e nevoie de foarte multa nada? Pai ce faci, ne manipulezi in numele unui asa-zis interes national pe care numai tu il pricepi?
E sincer doar cand are el de castigat ceva...dar mai exista si varianta sa minta...bineinteles ca si atunci o face doar daca are ceva de castigat..)
Aceste cuvinte caracterizeaza cam 99% din populatie ! :D

De data sti bine ca eu chiar cred in proiectul Hu, dar nu refuzam nici Corbu. Doar ca daca stirea de pe prima pagina este reala, s-ar putea ca Agvps sa nu fie de acord cu Corbu...
De aici s-ar intelege ca exista cineva cu drept de veto in AGVPS... Adica chiar daca se voteaza pro-Corbu, vine acel cineva si se pisa pe voturile pescarilor, doar pentru ca are el ceva personal cu proprietarul lacului, nu? Pai, cum vine asta, Vladut?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”