Vand rod pod 4 posturi

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
Teddy
Puncte: 0

Vand rod pod 4 posturi

Mesaj de Teddy »

Un Rod Pod de top
Construit din aluminiu si inox, se asambleaza foarte usor. Picioarele sunt reglabile, ceea ce este foarte util pe un teren accidentat.
Foarte stabil, cu 4 posturi. Are si carlig de ancorare pentru o stabilitate marita.
Se poate regla inclinarea lansetelor foarte mult, aprox 45 grade cu solul.
Se poate folosi pentru lansete de 3.60 sau 3.90, barele centrale se pot extinde. Eu l-am folosit cu lansete de 3,90. De asemenea si picioarele se extind, inaltimea este reglabila , lansetele pot sta la nivelul soldului.
Se livreaza impreuna cu husa din material textil.
Lungime buzzbar - 62 cm
Distanta intre posturi - 20cm

Este achizitionat in toamna 2008, folosit in sezonul 2009 (6-7 iesiri) ,dar nu in concursuri. Starea este foarte buna.
Se poate transforma foarte usor in rod-pod de 3 posturi.
Bonus 4 suporti pentru lansete pentru buzz bar-ul din spate si 4 swingere Swinger Cormoran Line Dancer III (rosu, verde, albastru si galben)

Un model de swinger foarte reusit, cu un finisaj foarte bun al sistemului de prindere pentru o buna protectie a firului.
Tensionarea poate fi ajustata prin adaugarea sau eliminarea unor greutati mobile, fiecare avand 11 grame.
Prezinta si lacas pentru starleta, foarte utila in pescuitul nocturn. Special conceput pentru pescuitul in curent sau in conditii de vant.

Pe piata se gaseste cu 450 Ron, eu cer 300.
Fişiere ataşate
rodpod.jpg
(112.34 KiB) Descărcat de 998 ori
DSC02474.JPG
(91.8 KiB) Descărcat de 998 ori
_MG_1390r.jpg
(192.92 KiB) Descărcat de 989 ori
Dragos Dimache - Pescar sportiv

marius.mohan

Re: Vand rod pod 4 posturi

Mesaj de marius.mohan »

Ofer 250 ron

Teddy

Mesaj de Teddy »

marius.mohan scrie:Ofer 250 ron

Ti-am trimis pm. Astept un telefon.

samanoske72

Mesaj de samanoske72 »

Teddy scrie:Un Rod Pod de top
Construit din aluminiu si inox, se asambleaza foarte usor. Picioarele sunt reglabile, ceea ce este foarte util pe un teren accidentat.
Foarte stabil, cu 4 posturi. Are si carlig de ancorare pentru o stabilitate marita.
Se poate regla inclinarea lansetelor foarte mult, aprox 45 grade cu solul.
Se poate folosi pentru lansete de 3.60 sau 3.90, barele centrale se pot extinde. Eu l-am folosit cu lansete de 3,90. De asemenea si picioarele se extind, inaltimea este reglabila , lansetele pot sta la nivelul soldului.
Se livreaza impreuna cu husa din material textil.
Lungime buzzbar - 62 cm
Distanta intre posturi - 20cm

Este achizitionat in toamna 2008, folosit in sezonul 2009 (6-7 iesiri) ,dar nu in concursuri. Starea este foarte buna.
Se poate transforma foarte usor in rod-pod de 3 posturi.
Bonus 4 suporti pentru lansete pentru buzz bar-ul din spate si 4 swingere Swinger Cormoran Line Dancer III (rosu, verde, albastru si galben)

Un model de swinger foarte reusit, cu un finisaj foarte bun al sistemului de prindere pentru o buna protectie a firului.
Tensionarea poate fi ajustata prin adaugarea sau eliminarea unor greutati mobile, fiecare avand 11 grame.
Prezinta si lacas pentru starleta, foarte utila in pescuitul nocturn. Special conceput pentru pescuitul in curent sau in conditii de vant.

Pe piata se gaseste cu 450 Ron, eu cer 300.
eu sant interesat.cum facem?

Teddy

Mesaj de Teddy »

Vandut, se poate inchide. Multumesc.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”