lansete free spirit e classe gold new

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

mamalacu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: lansete free spirit e classe gold new

Mesaj de mamalacu »

ca sa vada lumea ca esti un sarac care se baga in seama am pozat lansetele mele free spirit e class new gold..personalizate.......aceste 2 lansete fac parte din cele 6 pe care le detin ,nu sant personalizate fiind lansete de rezerva....asa ca nu ma face tu pe mine mincinos cand nici nu ai vazut lansetele.
Fişiere ataşate
20161121_204231.jpg
20161121_204231.jpg (102.8 KiB) Vizualizat de 450 ori

sabinSAN

Mesaj de sabinSAN »

Cred ca toata lumea poate vedea cat de serios esti din limbajul folosit. Si ca nota informativa lansetele puteau fi personalizate oricand chiar si acum cateva zile dar in fine. Spor la vanzarea produselor sh la pret aproape de noi !

mamalacu
pescar de competitie

Mesaj de mamalacu »

Mai băiatule ...văd ca persisti în prostie......acum o juma de ora au fost personalizate . ..vezi de bambinele tale și cumpăra de la magazin ce lansete vrei tu...limbajul folosit este adecvat pentru un maimutoi sărac ca tine.....

mamalacu
pescar de competitie

Mesaj de mamalacu »

lansetele costa 1250 ron bucata la magazinul big fish ...pret de vanzare 1850 ron fix amandoua bucatile...noi noute ca in magazin .se pot vedea in bucuresti si popesti leordeni....

sabinSAN

Mesaj de sabinSAN »

Se vede care se trage mai tare din padure din noi. Saracule daca aveai bani asa multi nu incercai sa prostesti lumea cu produse second la pret de noi. In fine nu are rost sa imi consum timpul cu un "bogatan" ca tine

mamalacu
pescar de competitie

Mesaj de mamalacu »

Chiar ești frustrat și prost rău. ....Dacă erai interesat vorbeam civilizat pe privat sau la telefon....da tu vii cu figuri ...sant 20 mil la magazin,dacă erai inteligent așteptai reducerile și cumpărai de la magazin...reducerea a fost valabila o săptămână chiar și așa erau mai ieftine ca la magazin,și când spun noi nouțe credeam ca așa și sant Cum crezi ca aș putea sa spun ca sant noi și sa nu fie dacă vine omul sa le vadă? . Pe urma mă mai faci și mincinos ca am pescuit cu ele parcă ai fost cu mine la pescuit....auzi mă chinui sa vând. ..chiar crezi ca nu am ce sa mănânc dacă nu vând 2 lansete?....cine le cumpără economisește 650 ron....ce magazin ați face ție o așa reducere la 2 bete de top?....da tu poate vrei sa le iei pe degeaba..așa ca dacă vii în bucurești oprește la dragonul 7 și ia free spirit de acolo ca au preturi cum vrei tu....eu nu prostesc pe nimeni...dar tu chiar ești prost rău. ...ce sa te mai prostesc și eu...așa ca pe viitor poarta haina care ați sta bine...hăcuit, fl, etc.....lasă free spirit ca nu-s de tine.

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

inchis...
deschide alt anunt
ImagineImagine
BÂZ

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”