Comenzi uk

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mironflorin
Puncte: 0

Comenzi uk

Mesaj de mironflorin »

Salut,a facut cineva comanda de pe siteul anglingdirect?Is seriosi?ajunge comanda in romania?as fi interesat de niste produse de pe siteul asta.ms

cipri014

Re: Comenzi uk

Mesaj de cipri014 »

Salut! Eu colaborez cu Anglingdirect de mult timp, aproape nimic nu mai comand din Romania. Am luat de la ei mulinete, camping, haine, accesorii, Fox fbox, sac si saltea cantarire aproape tot echipamentul. Transportul costa cam 120 de lei dar oricum la 1 sau 2 produse scoti valoarea lui fata de preturile de la noi. Cam in 5 zile lucratoare iti ajunge coletul din momentul cand il trimit si pe langa produsele comandate mai primesti ceva cadouri. Eu sunt foarte multumit. Toate cele bune !

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

De ani de zile comand numai de afara din UK recomand cu incredere :
anglingdirect.co.uk

total-fishing-tackle

din pacate cei de la Tackle care sunt cei mai tari nu mai livreaza in Ro de vreo 3 ani - le-om fi dat tepe la greu :( .
In Germania iti recomand:

angelzentrale-herrieden

Linkurile sunt permise doar catre magazinele partenere Crapmania.ro

kl-angelsport.de

in Austria :

nordfishing77.at/

in Franta:

chronocarpe.com/

Calitatea, IMO, produselor de afara este mai buna, costurile mult mai mici, singura problema este cu garantia pentru ca trebuie sa returnezi produsul defect si ai costuri suplimentare cu posta.
Crede-ma ca nu exagerez numai anul acesta am comandat 22 lansete si 24 mulinete (recunosc sunt tacanit) si am avut o problema cu o mulineta defecta. Alte probleme care pot aparea sunt:
- siteul nu este updatat la stocuri asa ca inainte de a comanda da-le un mail de confirmare stocuri;
- iti pot trimite din greseala alte produse decat cele comandate (total fishing din UK) dar iti fac discount cu valoarea returului.
Una peste alta vei primi lansete drepte si nu cu varfuri strambe ( chiar daca erau de super top) asa cum am luat de prin RO si mult mai ieftine. Vezi ca cei de afara au si promotii substantiale , am luat din UK 4 Vellocity 3,90 m si 3,5 lbs cu doar 230 lire (1196 lei adica 300 lei/buc) cu transport cu tot , am luat mulinete Daiwa Tournament 5000 QDA cu 187 lire/buc si Basia Custom cu doar 400 lire/buc , exemple am multe. Trebuie sa urmaresti ofertele.
Succes.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

costea

Mesaj de costea »

da e un sait ok..... poti sa incerci si ericsangling......(ca o sugestie incearca sa faci plata pay pal)

Chira

Mesaj de Chira »

Vreau sa imi cumpar si eu un set de velocity din Londra. Am pe cineva acolo si o sa imi aduca el lansetele. Ma puteti ajuta cu un magazin mai ieftin? Sau sa comande de pe net?

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Chira scrie:Vreau sa imi cumpar si eu un set de velocity din Londra. Am pe cineva acolo si o sa imi aduca el lansetele. Ma puteti ajuta cu un magazin mai ieftin? Sau sa comande de pe net?
Cele mai bune oferte le au cei de la Takle Fanatics au un show room de dai pe spate in Chessington, Danson sunt in Bromley , Angling Direct sunt in Waltham Cross (toate locatiile se afla in Great London ). Acestia sunt mari retaileri dar mai sunt si magazine de cartier (local stores) , in toate magazinele se negociaza preturile, cat despre oferte nu stiu daca mai au sau nu Vellocity, te rog verifica singur.
Cele bune.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

Chira

Mesaj de Chira »

Multumesc mult de raspuns. Oricum si daca nu sunt la oferta tot sunt mai ieftine decat in ro.( cu tot cu transport care este in jur de 100 lei)

andrei_h

Mesaj de andrei_h »

Și eu comand de pe angling direct. Acum au spre exemplu Slimano XS1 la 67£ și Primești și fir shimano tribal. Cei drept variante de 12ft dar totuși sunt bete premium. La bete trebuie sa fi pe faza sa prinzi 13ft 3.5lbs. La ei nu prea se folosesc și când apar se cumpara repede

Chira

Mesaj de Chira »

Am vazut. Au multe de 3.25 lbs. Sa fie asa mare diferenta?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”