Moderatori: gor965, Adi Forest
Draga Vladut ,da-mi voie sa vin un pic in completarea prezentarii tale :Vladut Mateianu scrie:Garajul din Victoria este destul de mare, usor de ajuns, masina se lasa in curte, apoi te sui in barca care este pe peridoc si esti lansat la apa cu ajutorul tractorului. Masina este pazita cat timp esti in balta, iar chiria lunara este in jur de 150 lei, cu contract. Propietarul asigura si reparatii la barci sau motoare.
Telefon : 0740.403.156 Petre
Da absolut!titus pantea scrie:pentru clienti asigurati si paza masinilor cat timp suntem plecati in balta ?
dar doamnele????????????mery TL scrie:Da absolut!titus pantea scrie:pentru clienti asigurati si paza masinilor cat timp suntem plecati in balta ?Nu aveti de ce sa va faceti probleme! Masina ramane in parcarea ingradita, pazita si supravegeata cu camere video
![]()
A , am uitat sa specific , confidentialitate totala in ceia ce ne priveste .......iar domnii inteleg ce vrem sa spunem!
doru_croc scrie:dar doamnele????????????mery TL scrie:Da absolut!titus pantea scrie:pentru clienti asigurati si paza masinilor cat timp suntem plecati in balta ?Nu aveti de ce sa va faceti probleme! Masina ramane in parcarea ingradita, pazita si supravegeata cu camere video
![]()
A , am uitat sa specific , confidentialitate totala in ceia ce ne priveste .......iar domnii inteleg ce vrem sa spunem!
shimanobig scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poftim raspuns nea Dorule![]()