Va salut. Ma gandesc sa cumpar iarna asta un set de lansete mai ieftine. Am vazut la cineva Denfender UK de 3.60m si 3.25lbs. Lansete suprbe, parerea mea. Acum vad ca pe piata exista si Detonator si Detonator UK.
Poate ma lamureste cineva. Denotator inlocuieste serie Defender? Defender era mai parabolic am citit in cateva locuri iar Detonator e progresiva? Defender era mai greu, Detonator mai usoara?
Care e diferente in Detonator si modelul Detonator UK? Cumva modelul UK are inel de plecare de 50? Cum ramane cu actiunea? Cat plumb ii trebuie variantei de 3.90m(Detonator) pt a se incarca optim?
Trebuie sa existe pescari care le au. Astept pareri obiective.
Cred ca m-am lamurit care e treaba cu modelul UK. Bine, astept pareri despre lanseta. Actiune, performante, daca se rup usor(daca au fost cazuri), daca merg pt momitoare de marime medie. Le vreau ca set universal, lansat cu plumb, momitoare, eventual plantat. Nu trebuie sa arunc neaparat 150m cu ele dar vreau sa aflu daca "poate", ca eu stiu ca pot.
Nu imi vine sa cred ca intr-o singura zi s-au scris 4 pagini despre mulinete Yuki si nici macar o parere despre lansetele MAD.
Stiu ca s-au vandut destule, chiar nimeni pe acest forum nu foloseste Detonator sau macar Defender?
Eu folosesc D-fender II UK de 3.90. Le folosesc si cu momitor si cu plumb, isi fac treaba. Nu am ce sa le reprosez. Nu cred ca duci momitor la 150m, eu unul sigur nu pot, dar un 110-120 fara nicio problema. Noul model nu l-am vazut inca.
Neamtul scrie:Nu imi vine sa cred ca intr-o singura zi s-au scris 4 pagini despre mulinete Yuki si nici macar o parere despre lansetele MAD.
Stiu ca s-au vandut destule, chiar nimeni pe acest forum nu foloseste Detonator sau macar Defender?
Asta pt ca oferta YUKI e strigatoare la cer... e o oferta fantastica....
DAM/MAD produce produse decente si noua nu ne place decenta!
Neamtul scrie:Nu imi vine sa cred ca intr-o singura zi s-au scris 4 pagini despre mulinete Yuki si nici macar o parere despre lansetele MAD.
Asta pt ca oferta YUKI e strigatoare la cer... e o oferta fantastica....
DAM/MAD produce produse decente si noua nu ne place decenta!
şi fiindcă postul tău nu cuprinde comparaţia în primul rând cu shimano. sigur aflai şi că cei care au confecţionat lanseta ta sunt nişte chinezi violatori în serie.
Nu stiu cat de superioare sunt produsele Shimano daca vorbim de acelasi pret. La mulinete cel putin voi schimba tabara, revin la Daiwa.
Pe lansete in schimb nu sunt dispus sa dau foarte multi bani. Nu trebuie sa arunc 200m si nici nu ma impac bine cu bete foarte puternice. Pentru pescuitul meu ajunge un bat de 3.60m si 3.25/3.5lb progresiv. Cam stiu ce mi-i se potriveste si am avut cateva modele care mi-au placut si nu sunt dusmanoase la pret dar as incerca si altceva. Cred ca un D Fender de 3.60m si 3.25lb ar fi perfect dar vreau ceva detalii, cam ce actiune are, daca merge pt un pescuit cu momitor mediu la 100-120m maxim. Alternativa ar fi MTX 14 de 3.60m, lnseta pe care o stiu. Totusi, vreau altceva, imi place sa testez. Ar fi ok si Velocity de 3.25lb dar nu la preturile aberante la care se gasesc la noi. Daca as gasi sh la 300lei ar fi ok.
Un bat cu acțiune progresiva foarte bun e Anaconda Xcovery III. Am avut o bucata modelul de 3.60 m și 3 lbs și era foarte ușor de încărcat și ce mă încântă era ca aruncările erau foarte precise, nu atingeam mai mult de 100 110m dar unde vroiam acolo ajungea montura parcă o puneam cu mana.
Neamtul scrie:Nu stiu cat de superioare sunt produsele Shimano daca vorbim de acelasi pret. La mulinete cel putin voi schimba tabara, revin la Daiwa.
Pe lansete in schimb nu sunt dispus sa dau foarte multi bani. Nu trebuie sa arunc 200m si nici nu ma impac bine cu bete foarte puternice. Pentru pescuitul meu ajunge un bat de 3.60m si 3.25/3.5lb progresiv. Cam stiu ce mi-i se potriveste si am avut cateva modele care mi-au placut si nu sunt dusmanoase la pret dar as incerca si altceva. Cred ca un D Fender de 3.60m si 3.25lb ar fi perfect dar vreau ceva detalii, cam ce actiune are, daca merge pt un pescuit cu momitor mediu la 100-120m maxim. Alternativa ar fi MTX 14 de 3.60m, lnseta pe care o stiu. Totusi, vreau altceva, imi place sa testez. Ar fi ok si Velocity de 3.25lb dar nu la preturile aberante la care se gasesc la noi. Daca as gasi sh la 300lei ar fi ok.