Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ce pot sa spun eu este ca UNI are blankul mai gros, chiar daca lanseta are aceeasi greutate cu MTX14.viper28 scrie:Buna seara,
A pescuit cineva cu modelul mai sus mentionat? M-ar interesa cateva informatii: este la fel de gros, greu ca si MTX14 normal? Este o idee mai tare/teapan comparativ cu un MTX14 normal?
Stiu ca o sa raspund si Dan asa ca profit de ocazie sa intreb daca are si 14 sau 14 UNI cu mandrine de 18?
Va multumesc anticipat!
Intre UNI si 14 ( daca as avea de ales ) as alege 14.viper28 scrie:Nimeni?
Ai dat cu MTX TOP.Alexandru Mihai scrie:Intre UNI si 14 ( daca as avea de ales ) as alege 14.viper28 scrie:Nimeni?
Am pescuit cu amandoua pentru mine UNI este o lanseta foarte moale ( a se citi fleasca ), e un fel de struto-camila, eu unul as recomanda MTX 14 din cele doua despre care discutam.
ps: recenziile mele poate supara dar sunt conforme cu am folosit/pescuit...etc.
Scuze, am confundat lansetele, corect, MTX Top au fost lansetele cu care am pescuit.Dan Mitranescu scrie:Ai dat cu MTX TOP.Alexandru Mihai scrie:Intre UNI si 14 ( daca as avea de ales ) as alege 14.viper28 scrie:Nimeni?
Am pescuit cu amandoua pentru mine UNI este o lanseta foarte moale ( a se citi fleasca ), e un fel de struto-camila, eu unul as recomanda MTX 14 din cele doua despre care discutam.
ps: recenziile mele poate supara dar sunt conforme cu am folosit/pescuit...etc.
Intre TOP si Class este diferenta de care spui, ca astea seamana intre ele.
Intre MTX14 si UNI nu sunt diferente evidente de putere.
Da, dar in comparatie cu CLASS-ul este "fleasca" TOP-ul si in mana unuia care pescuieste cu SPOD MTX14.Alexandru Mihai scrie:
Scuze, am confundat lansetele, corect, MTX Top au fost lansetele cu care am pescuit.
Parerea e aceiasi!
Asa este. MTX UNI par mai butucanoase datorita grosimii, dar sunt la fel de grele.Ca putere eu nu am sesizat diferente, dar nici nu am aruncat cu ele in conditii similare.REMUSGL scrie:Salut,
Am aruncat de vreo 4 ori cu MTX Uni si in comparatie cu MTX 14 (Am aruncat cand cu una cand cu cealalta) este putin mai moale si mie personal nu mi-a placut atat de mult, era cotorul prea gros si varful prea subtire si prea moale ... putin dezechilibrat !! Stateam in dubii sa schimb MTX 14 (cred ca din primul lot 2011), dar sun nemuritoare. Eu zic ca 14 sau 16 sunt mai bune decat UNI.
MTX Class mai aduci ?