mulinete YUKI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
pescarusull
Puncte: 0

Re: mulinete YUKI

Mesaj de pescarusull »

Am observat ca in general lumea vinde echipament din motive de upgrade.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Glazura de sofisme alunecă ușor pe gât și scoate repede banii din buzunar. :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

stanita ioan

Mesaj de stanita ioan »

A ieșit pana la urma careva cu yuki azi la casting?
Stanita Ioan
Presedinte A.C.S. "LAUDA"

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

Imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu la casting la timp sa vad si eu mulinetele. Le-a vazut totusi cineva ? Avem o parere competenta, ceva info. ceva... orice, de la cei care au pus mana pe ea ?
Cele bune !
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

jugarucristian
CS SENZOR

Mesaj de jugarucristian »

Au iesit baietii ieri si au ceva cuvinte de "lauda", ca tot ai intrebat tu :lol: :lol: :lol:
Marian Constantin, Alex Chivu, Mihai Turiac, Robert Neicu, poate va pot spune mai multe...
Unii baieti au spus chiar ca mulineaza de zici ca are rupta o planetara, sau parca au rulmenti de lemn :lol: :lol: :lol:

Eu personal astazi am mulinat de cateva ori la amg si VA RECOMAND CU CEA MAI MARE PLACERE OKUMA AXEON...nu stiu cum au putut sa le compare pana si cu shimano ultegra xtc sau xsc.
Sa nu mai zic ca ei au facut comparatii cu Super Aero Fliegen sau Kissu.....................................
Din ce am mai auzit astazi de la baieti: "firul pleaca si scoate niste sunete de parca iti vorbeste", fir de 160 de lei, care nu stiu cum l-a masurat cel care aduce firul asta si a postat pe fb, ca firul de 0.20, are fix 0.20, firul de 0.26, are fix 0.26, cred ca l-a sugrumat cu sublerul ala, erau mai multe peruci lasate pe camp, "este ideal pentru casting", cred ca aveti sanse sa gasiti sarma mai ieftina si mai buna pe la Obor.
Mulineta, pe care au comparat-o cu Super Aero Fliegen de la Shimano, nu face nici cat manerul de la Fliegen...sincer.
Fusta mulinetei, este dintr-un platic ordinar si foarte casant dupa textura.
Fluturele la fel, o ordinarie, zici ca a fost turant in matrita de pamant, in schimb mi-a placut ca este foarte scurta cursa pe care o face.
Tamburul ala mai zicea cineva ca tremura cand pleaca firul de zici ca ii canta Salam.........
Nu s-a aruncat cu ea atazi la Popesti, poate au aruncat cu ea cand a ajuns la Mogosoaia si ne pot spune cei de acolo mai multe.
Astazi, nici macar unul nu a laudat aceasta mulineta, toti au spus ca inafara de greutate, mulineta asta nu are ce cauta pe piata la banii aia...
C.S SENZOR TEAM

mircead
Veteran

Mesaj de mircead »

jugarucristian scrie:Au iesit baietii ieri si au ceva cuvinte de "lauda", ca tot ai intrebat tu :lol: :lol: :lol:
Marian Constantin, Alex Chivu, Mihai Turiac, Robert Neicu, poate va pot spune mai multe...
Unii baieti au spus chiar ca mulineaza de zici ca are rupta o planetara, sau parca au rulmenti de lemn :lol: :lol: :lol:

Eu personal astazi am mulinat de cateva ori la amg si VA RECOMAND CU CEA MAI MARE PLACERE OKUMA AXEON...nu stiu cum au putut sa le compare pana si cu shimano ultegra xtc sau xsc.
Sa nu mai zic ca ei au facut comparatii cu Super Aero Fliegen sau Kissu.....................................
Din ce am mai auzit astazi de la baieti: "firul pleaca si scoate niste sunete de parca iti vorbeste", fir de 160 de lei, care nu stiu cum l-a masurat cel care aduce firul asta si a postat pe fb, ca firul de 0.20, are fix 0.20, firul de 0.26, are fix 0.26, cred ca l-a sugrumat cu sublerul ala, erau mai multe peruci lasate pe camp, "este ideal pentru casting", cred ca aveti sanse sa gasiti sarma mai ieftina si mai buna pe la Obor.
Mulineta, pe care au comparat-o cu Super Aero Fliegen de la Shimano, nu face nici cat manerul de la Fliegen...sincer.
Fluturele la fel, o ordinarie, zici ca a fost turant in matrita de pamant, in schimb mi-a placut ca este foarte scurta cursa pe care o face.
Tamburul ala mai zicea cineva ca tremura cand pleaca firul de zici ca ii canta Salam.........
Nu s-a aruncat cu ea atazi la Popesti, poate au aruncat cu ea cand a ajuns la Mogosoaia si ne pot spune cei de acolo mai multe.
Astazi, nici macar unul nu a laudat aceasta mulineta, toti au spus ca inafara de greutate, mulineta asta nu are ce cauta pe piata la banii aia...
Suficient pentru mine.
Multumesc de info.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Nu luați de bune denunțurile calomnioase. Yuki...''en avant''! :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

osc1or
Veteran

mulinete YUKI

Mesaj de osc1or »

jugarucristian scrie:Au iesit baietii ieri si au ceva cuvinte de "lauda", ca tot ai intrebat tu :lol: :lol: :lol:

Esti prea pretentios si nu te pricepi la lucruri exclusiviste.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Andrei.t

Mesaj de Andrei.t »

Si eu care vroiam sa vand mulineta sau sa o dau la schimb pe un yachy din asta ..
Fişiere ataşate
IMG-20161207-WA0024-1024x576.jpg
IMG-20161207-WA0024-1024x576.jpg (169.27 KiB) Vizualizat de 1182 ori

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

O mizerie mulineta !!!

Cu firul nu am dat, nu ma interesează !!!

Cu astea am rezolvat, mai e ceva nou pe piața ?!
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”